توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه سفید پس ارسال ایمل کلی در whmcs
bahra
March 13th, 2016, 19:15
سلام دوستان
بنده وقتی از قسمت Mass Mail Too ==Client اقدام به ارسال ایمیل می کنم پس از ارسال صفحه سفید باز می شه و نمی دونم ارسال می کنه یا نه سریع کمک کنید
درپناه حق
iServerco
March 13th, 2016, 19:26
سلام
مشکل از قالب شماست...
در صورتی که تنظیمات ارسال ایمیل رو به درستی انجام داده باشید ایمیل ها در صورت باز شدن صفحه سفید ارسال میشن.
موفق باشید
bahra
March 13th, 2016, 19:27
تنظیمات ایمیل درسته چون وقتی کار بر عضو شه یا خرید کنه برای خودم و کاربر ایمیل می فرسته
میشه این صفحه سفید رو درست کنم راه حل؟
iServerco
March 13th, 2016, 19:31
تنظیمات ایمیل درسته چون وقتی کار بر عضو شه یا خرید کنه برای خودم و کاربر ایمیل می فرسته
میشه این صفحه سفید رو درست کنم راه حل؟
سفید شدن صفحه مشکل خاصی نیست...
اما قابل برطرف کردن هست.
از کدوم نسخه whmcs استفاده میکنید؟
bahra
March 13th, 2016, 19:37
6.0.2
میشه کد php صفحشو بدید
iServerco
March 13th, 2016, 19:44
6.0.2
میشه کد php صفحشو بدید
در صورتی که قالب بخش مدیریت رو به روی پیشفرض قرار دهید مشکل شما برطرف میشود...
bahra
March 13th, 2016, 19:47
در صورتی که قالب بخش مدیریت رو به روی پیشفرض قرار دهید مشکل شما برطرف میشود...
قالب روی پیشفرض Blend هست من قالب مدیریت نصب نکردم الان از همون قسمت به ایمیل خودم تست زدم نیومد سریع توروخدا باید تا قبل ساعت8 یه ایمیل به کل کاربرا ارسال کنم
iServerco
March 13th, 2016, 19:52
قالب روی پیشفرض Blend هست من قالب مدیریت نصب نکردم الان از همون قسمت به ایمیل خودم تست زدم نیومد سریع توروخدا باید تا قبل ساعت8 یه ایمیل به کل کاربرا ارسال کنم
از طریق ایمیل زیر در ارتباط باشید تا مشکلتون رو برطرف کنم...
نیاز به دسترسی هست
Email :
iserverco@gmail.com
bahra
March 13th, 2016, 19:55
از طریق ایمیل زیر در ارتباط باشید تا مشکلتون رو برطرف کنم...
نیاز به دسترسی هست
Email :
iserverco@gmail.com
ارسال شد
لطفا ایمیل کلی خالی یا ... برای همه ی کاربران ارسال نکنید
iServerco
March 13th, 2016, 20:04
ارسال شد
لطفا ایمیل کلی خالی یا ... برای همه ی کاربران ارسال نکنید
لطفا ایمیل خودتون رو چک فرمایید.
hoster
March 14th, 2016, 17:03
سلام دوستان
بنده وقتی از قسمت mass mail too ==client اقدام به ارسال ایمیل می کنم پس از ارسال صفحه سفید باز می شه و نمی دونم ارسال می کنه یا نه سریع کمک کنید
درپناه حق
منابع هاستتون ضعیفه
اگر نسخه لایسنس دار داشته باشید و به خود whmcs پیام بدید آنها هم همین حرف رو میزنن !
مقدار ایمیل ارسالی را در زمان مورد نظر کمتر بزارید
bahra
March 15th, 2016, 10:24
منابع هاستتون ضعیفه
اگر نسخه لایسنس دار داشته باشید و به خود whmcs پیام بدید آنها هم همین حرف رو میزنن !
مقدار ایمیل ارسالی را در زمان مورد نظر کمتر بزارید
بنده خودم فقط یک ایمیل انتخاب کردم و زدم بازم ارسال نشد صفحه سفید باز میشه در ضمن تنظیمات smtpهم درسته چون وقتی کاربر عضو شه یا خرید کنه ایمیل بدون مشل ارسال می شه.
درمورد منابع هاست هم بگم بنده الان نمایندگی هاست رایگان دارم الان روی نمایندگی لینوکس آلمان هم آزمایش می کنم
راه حل بهتری دارید بگید
- - - Updated - - -
میشه فایل sendmessage.php رو بدید شاید فایل من مشکل داره
bahra
March 15th, 2016, 12:27
درود ، نسخه php رو از طریق کنترل پنل تغییر بدید و دوباره تست کنید!
تست شد مشکل هنوز پا برجاست .
دم عیدی می خواستم آفر های ویژه رو ایمیل کلی کنم حالا این مشکل کمرمو شکسته
اطلاعات سرور:
Apache version:
2.2.15
PHP version:
5.4.25
MySQL version:
5.6.13
Operating System
Linux
Kernel Version
3.2.40
Architecture
i686
- - - Updated - - -
دوستان خبری نشد؟
bahra
March 15th, 2016, 17:22
در فایل configuration.php
$display_errors = true;
و یک ایمیل ارسال کنید و log را چک کنید خطایی ثبت شده یا خیر
این روش نیز در جستجو یافت شد :
جهت دريافتن عوامل دادن خطا و نمايش صفحه سفيد در بعضی از قسمتها ابتدا بايد مطمئن شوید ، نمايش خطا در سرور فعال شده باشد اين گزينه display_errors است . پس به مسير زير رفته و نمايش خطا در خود سیستم را فعال کرده تا عوامل مشکل نمایان گردد:
تنظيمات اصلي> سربرگ متفرقه
پس از ذخيره به صفحه مورد نظر رفته و خطاي نمایان شده را بررسي کرده چون اكثرا خطاهای مشابه مربوط به ماژول يا صفحات مربوطه است دقت داشته باشید پس از اتمام كار گزينه نمايش خطا را خاموش نماييد.
این ارور رو گرفتم بعد از فعال سازی نمایش ارور :
Fatal error: Uncaught exception 'Illuminate\Database\QueryException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'updated_at' in 'field list' (SQL: insert into `tblemailtemplates` (`type`, `name`, `subject`, `message`, `fromname`, `fromemail`, `copyto`, `updated_at`, `created_at`) values (product, Mass Mail Template, خوش آمدید, <div dir="rtl"> <table id="yiv1167103446email_table" style="border-collapse: collapse; width: 98%;" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tbody> <tr> <td id="yiv1167103446email_content" style="font-size: 12px;"> <table style="border-collapse: collapse; width: 720px;" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tbody> <tr> <td style="font-size: 16px; background: #3b5998; color: #ffffff; font-weight: bold; vertical-align: baseline; letter-spacing: -0.03em; text-align: right; padd in /home/vol7_5/softmb.ir/www/portal.softmb.ir/htdocs/includes/classes/WHMCS/Terminus.php on line 0
ali0000
March 15th, 2016, 17:29
این ارور رو گرفتم بعد از فعال سازی نمایش ارور :
Fatal error: Uncaught exception 'Illuminate\Database\QueryException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'updated_at' in 'field list' (SQL: insert into `tblemailtemplates` (`type`, `name`, `subject`, `message`, `fromname`, `fromemail`, `copyto`, `updated_at`, `created_at`) values (product, Mass Mail Template, خوش آمدید, <div dir="rtl"> <table id="yiv1167103446email_table" style="border-collapse: collapse; width: 98%;" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tbody> <tr> <td id="yiv1167103446email_content" style="font-size: 12px;"> <table style="border-collapse: collapse; width: 720px;" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tbody> <tr> <td style="font-size: 16px; background: #3b5998; color: #ffffff; font-weight: bold; vertical-align: baseline; letter-spacing: -0.03em; text-align: right; padd in /home/vol7_5/softmb.ir/www/portal.softmb.ir/htdocs/includes/classes/WHMCS/Terminus.php on line 0
مشکل کرون جاب ندارید ؟؟
در فایل php.ini هم بررسی کنید تایم صفحات php نرمال باشه
bahra
March 15th, 2016, 17:33
مشکل کرون جاب ندارید ؟؟
در فایل php.ini هم بررسی کنید تایم صفحات php نرمال باشه
فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه دسترسی ورود به هاست هم ایمیل شما ارسال شد لطفا برسی کنید