PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ابهام و سوال در مورد تنظیم لایسنس روی آی پی

drxox
March 13th, 2016, 18:18
1) در مورد رفع تحریم و بر نخوردن به مشکل زمان تغییر آی پی لطفاً راهنمایی کنید که لایسنس را باید روی آی پی اصلی سرور بگیریم یا آی پی دوم و کدام را برای مشتریان تنظیم نماییم.

2) این امکان هست که لایسنس روی یک سرور تنظیم بشه و بصورت اشتراکی برای چندین سرور کار بکنه؟

متشکرم

iServerco
March 13th, 2016, 18:22
سلام

۱- لایسنس باید برای ای پی که سی پنل به روی اون نصب شده فعال بشه.
۲- خیر . باید برای هر سرور لایسنس جداگانه بگیرید.

drxox
March 13th, 2016, 18:37
سلام

۱- لایسنس باید برای ای پی که سی پنل به روی اون نصب شده فعال بشه.
۲- خیر . باید برای هر سرور لایسنس جداگانه بگیرید.

ممنون از پاسخ ولی بحث من چیز دیگه ای هست و در مورد جلوگیری از بن کردن لایسنس بدلیل میزبانی دامنه .ir خود سرور یک آی پی اصلی داره و من یک آی پی دیگر هم گرفتم، حالا برای اون اصلی سیپنل رجیستر کنم و برای آی پی دوم (آی پی اد) کنم تو سی پنل که برای استفاده ست بشه درسته؟

iServerco
March 13th, 2016, 19:01
ممنون از پاسخ ولی بحث من چیز دیگه ای هست و در مورد جلوگیری از بن کردن لایسنس بدلیل میزبانی دامنه .ir خود سرور یک آی پی اصلی داره و من یک آی پی دیگر هم گرفتم، حالا برای اون اصلی سیپنل رجیستر کنم و برای آی پی دوم (آی پی اد) کنم تو سی پنل که برای استفاده ست بشه درسته؟

شما باید برای ای پی اصلی که روی سی پنل ست کردین لایسنس رواستفاده کنید.
در ضمن باید هاست نیم شما از دامنه های بین المللی باشه.
میزبانی دامنه های ir مشکلی نداره فقط باید هاست نیم که روی سرور تنظیم شده از دامنه های بین المللی استفاده شده باشه