ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک از سئو کاران

fbbiyght76
March 13th, 2016, 04:03
سلام

من یه دامنه خریدم و تازه سایت رو با اون دامنه بالا آوردم این دامنه این طور که به نظر میاد قبلا سایت بزرگی بوده!!! و الان داره برام از سمت وبمستر تولز ارور میاد که فلان لینک نیستش کسی که دامنه رو ازش خریدم هم نمیدونه صاحب قبلی دامنه کی بوده تا ایندکساش رو از وبمستر حذف کنه

این ارور ها دارن زیاد میشن به نظرتون چیکار باید بکنم این موضوع چقدر اهمیت داره

redpaknik
March 13th, 2016, 11:40
بهتر با یک سئو کار حرفه ایی کار کنید سئو تک یا دکو وب

zedtech
March 13th, 2016, 19:59
سلام

من یه دامنه خریدم و تازه سایت رو با اون دامنه بالا آوردم این دامنه این طور که به نظر میاد قبلا سایت بزرگی بوده!!! و الان داره برام از سمت وبمستر تولز ارور میاد که فلان لینک نیستش کسی که دامنه رو ازش خریدم هم نمیدونه صاحب قبلی دامنه کی بوده تا ایندکساش رو از وبمستر حذف کنه

این ارور ها دارن زیاد میشن به نظرتون چیکار باید بکنم این موضوع چقدر اهمیت داره

شما نیازی به صاحب قبلی دامنه ندارید برای حذف ایندکس ها. خودتون هم میتونید حذف کنید.

arsalankhofte
March 16th, 2016, 11:21
با سلام خدمت دوست عزیز شما تمامی انچه در مورد سئو میخوای بدونی رو میتونی از سایت http://seologs.ir ببینی ... سئو کار حرفه ای و مقاله نویس هستش .... بنده یکی دو تا از مقاله هاشو خوندم ...اخرین مقاله ای که ارائه داده به سایت گوگل کوکی و سیشنی تعریف کرده که کاربرانی که وارد سایت مورد نظر میشوند وقتی سایت مورد نظر رو درون بوک مارکشون ذخیره میکنند یک امتیاز به سایت مخاطب میده ... و براش یک ربوتی نوشته جلوگیری میکنه از ربوت ها برای بوک مارک کردن به صورت خودکار ...در این حد بگم حرفه ای کار هست البته اگه وقت بکنه سئو کنه ....بیشتر اموزش میده ....و ذهنت رو از سئو پرورش میده دوست داشتی یه سر بهش بزن

Abolijoon
March 16th, 2016, 11:54
سلام و درودد
وست عزیز ابتدا سایت رو در گوگل وبمستر خود ثبت کنید از آنجا میتوانید ایندکس هارو نیز حذف کنید

mahmoodsoft
March 17th, 2016, 03:53
سلام
ایندکس ها رو در قسمت ارور ها Fix کنید
نیازی به Remove url نیست ایندکس ها خود به خود از بین میرن
بهتره یه افزونه 404 301 redirect هم اگه سیستمتون وردپرسه نصب کنید

SEOmoz
March 25th, 2016, 15:55
سلام
برای دستیابی به اطلاعات وبمستر دامنه خود ، نیازی به صاحب دامنه قبلی نیست
فقط کافی هست سایت رو در وبمستر تولز ثبت کنید و فایل جدید رو برای وریفای کردن در روت هاست خود قرار بدید.
با همین حرکت شما به اطلاعات قبلی وبمستر دامنه دسترسی پیدا خواهید کرد ، زیرا با این کار شما مالکیت دامنه را به وبمستر تولز اعلام میکنید.
در حالت کلی اگر کلا سایت حذف شده و یک سایت جدید راه اندازی شده نیاز به حذف ارورها در وبمستر نیست
حتی اگر شما چندین بار ارورها رو فیکس بزنید که حذف شوند مجددا ارورها داده خواهند شد. این یکی از مزیتهای وبمستر هستش که به شما این امکان رو میده که اگر مدتی سایت شما در دسترس نبوده بتونید متوجه بشید کدام مطالب شما از دید گوگل مشکل دارن و نسبت به رفع عیب و یا حذف اونها اقدام کنید.
در کل باز هم خدمتتون عرض میکنم سایت اگر جدید راه اندازی شده نگران نباشید و اگر ویبینید ورودی هایی از ایندکسهای سایت قدیمی دارید بهتر هستش یک صفحه 404 حرفه ای طراحی کنید که با کلمه جستجو شده در گوگل مرتبط ترین لینک های موجود در سایت جدید رو برای کاربر لیست کنه و حتما یک کادر جستجو هم برای صفحه 404 خودتون بزارید.
البته دوست عزیزی فرمایش کرده بودند که افزونه ای برای ریدایرکت کردن به صفحه اصلی نصب کنید که این هم خوب هست - ولی باید توجه داشته باشید که کاربری که وارد سایت میشه میخواد مستقیم بره توی مطلبی که سرچ کرده ، اگر به صفحه اصلی منتقل بشه احتمال اینکه در صفحه اصلی سایت بدنبال مطلب مورد نظر خود باشه 1 درصد هستش.
نمونه ای از صفحه 404 در سئوموز رو میتونید مشاده کنید.
نمونه صفحه ارور 404 (http://www.seomoz.ir/404)

iranbartar
April 20th, 2016, 19:53
دوست عزیز وقتی ارورها وجود دارند چطور fix کنند؟ اگر تعداد کم باشند باید remove url کنند اما اگر انقدر تعداد زیاد هستند که نمی تونن باید قید اون دامنه رو بزنن هرچقدر هم که بک لینک داشته باشه و DA بالایی داشته باشه چون تجربه خود بنده نشون داده نه با پلاگین نا با هیچ چیز دیگه ارور ها رفع نمیشه و خیلی خیلی زمان میبره که گوگل ارورها رو نادیده بگیره شاید بیشتر از یک سال

miladtnt
April 20th, 2016, 20:23
https://www.google.com/contact/

فک نمیکنم این جوابا برات قانع کننده باشه ! از خود گوگل بپرس ک بازگشت همممه بسوی اوست

M_Piyer
April 20th, 2016, 20:38
all 404 to homepage redirect 301
این پلاگینو نصب کن

IrIsT
April 20th, 2016, 20:51
سلام و درود.منم همین مشکل رو دارم.
اما هرکار کردم مشد
از طریق robots.rzt میتونی
راه دیگه نمیدونم

fbbiyght76
April 20th, 2016, 21:16
من که دیگه بیخیال اون دامنه شدم و گذاشتمش برای فروش

از همه دوستان بابت جواب هاشون ممنونم

M_Piyer
April 20th, 2016, 21:23
سلام بهم پیام بدید تو یاهو یا تلگرام مشکلتونو اوکی کنم
یاهو
improve.piyer
تلگرام
m_piyer

alirezasat
April 27th, 2016, 11:00
خود وبمستر به مرور ارور را رفع و نات فاند هارو حذف میکنه.
بهتره برای قالبتون یک بخش 404 بسازید.

shayandavoodi
April 27th, 2016, 13:51
ارور 404 مشکلی برای سایت شما ایجاد نمیکنه. نه از نظر فنی و نه از نظر رتبه و سئو.
بهتره به تدریج ارور هایی که میاد رو از طریق بخش remove url وبمستر پاک کنید و همچنین از طریق فایل robots.txt اونها رو disallow کنید

مثلا اگه a/b/test کلا حذف شده، در داخل remove url بزنید a و در بخش بعدی روی directory remove بزارید و انجام بدید
همچنین در فایل robots.txt کد disallow: /a رو بزنید کلا دایرکتوری a با تمام محتویاتش پاک میشه.