ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین پورتال برای آپلودسنتر چیه؟

IrIsT
March 12th, 2016, 19:17
با سلام و خسته نباشید به بچه های تالار
بهترین آپلود سنتر رایگان که لینک دانلود تمامی فایل ها مستقیموباشه و همچنین از نظر امنیت چیه؟
میهالیسم لینک مستقیم نمیداد و اگه لینک مستقیم میکردم اسم فایل رو تغییر میداد.
اما میخوام یک پورتال آپلود بریزم که لینک دانلود مستقیم بده.تغییر فایل همه نداشته باشه
کلیجا خیلی خوبه کار کردنش.اما میگن لاگ داره.من واقعیتش تست نکردم.
اما نظرتون با کلیجا چیه؟چون با همون اسم ذخیره میکنه و میتونی لینک مستقیم کنی.
حالا دوستان یک پورتال معرفی کنند که خوب باشه و انعطاف پذیری داشته باشه و لینک مستقیم بدون تغییر نام باشه
میهالیسم میگن بهتره.یک روش داره که میفروشن که لینک مستقیم با نام خودش میکنه.اما من خودم درست کردم و اسکریپتشو نوشتم.اما زیاد جالب نبود
نظرتون چیه؟کلیجا یا یک پورتال دیگه؟
اگه سراغ دارید لینک بذارید ممنون میشم.قالب خوبی هم داشته باشه و ساده و مدیدیت کامل بشه کرد.
ملاک من لینک مستقیموو تغییر ندادن اسم فایل و همچنین امنیتشه،
اگه کلیجا رووبنصبم باگ یابیش میکنم.اما میخوام نظر شمام یدونم
اگه کلیجا تایید شه باگ یابیش با من و بدون باگشو میذارم تو همین سایت

farssub
March 12th, 2016, 19:25
درود خدمت شما کلیجا بهترین گزینه هست
البته اگر توان خرید لایسنس دارید اسکریپت هایی دیگری هم موجود هستش

IrIsT
March 13th, 2016, 11:23
سلام.ممنون از شما.
مثلا چه آپلود سنتری خوبه که پولیه؟
کلیجا رو مینصبم و باگ یابی میکنم و فایل سالمشو میذارم اینجا.
ممنون اگه بازم بگین چه آپلودسنتری خوبه.

Mr-MAMAD
March 13th, 2016, 11:28
سلام.ممنون از شما.
مثلا چه آپلود سنتری خوبه که پولیه؟
کلیجا رو مینصبم و باگ یابی میکنم و فایل سالمشو میذارم اینجا.
ممنون اگه بازم بگین چه آپلودسنتری خوبه.
سلام خدمت شما

سیستم YetiShare توصیه میشه

redpaknik
March 13th, 2016, 11:34
Yetishare - xfilesharing

IrIsT
March 14th, 2016, 10:24
ممنون از دوستان.
لینک دانلود و یا دمو رو دارید بذارید.من هرچی گشتم چیز خوب پیدا نکردم.ممنون میشم اگه لینک دانلود و دمو بذارید تا ببینم.

007
March 14th, 2016, 10:29
ممنون از دوستان.
لینک دانلود و یا دمو رو دارید بذارید.من هرچی گشتم چیز خوب پیدا نکردم.ممنون میشم اگه لینک دانلود و دمو بذارید تا ببینم.

س
https://sibsoft.net/xfilesharing.html
روی سایت خودش دمو هست
لاگینشم ادمین و ادمین هست
ارادت

T.Toosi
March 14th, 2016, 10:30
yetishare :

4upld.com

xfs :

uploadbaz.com

IrIsT
March 14th, 2016, 11:05
س
https://sibsoft.net/xfilesharing.html
روی سایت خودش دمو هست
لاگینشم ادمین و ادمین هست
ارادت
آها.مرسی سید جان.
از لحاظ امنیت چطوریه؟
هم اینکه چندتا سایت ایرانی ازش استفاده میکنن و نال هم داره اگه اشتباه نکنم.
دیدم چند مورد اینطوری.امنیتش در برابر کلیفا چطوره؟

warlock
March 14th, 2016, 11:42
برادر گرام خودت اذیت نکن به نظر من همون کلییفا رو نصب کن و اینکه کلی تم های رایگان و پولی داره که ناچیز هم هست از لحاظ قیمت و واست هم به راحتی شخصی سازی میکنن و اینکه کلی افزونه های عالی هم داره که واقعا آپلودسنتت رو حرفه ایی میکنه اگه خواستی راه اندازی کنی بهم بگو چون من همه اینها رو دارم و با هزینه کمتر بهت میدم

در ضمن دوست عزیز باگ همیشه هست شما بیا پچ کن بگ های سایتت رو ی خودت یا بده یه نفر واست باگ های سایتت رو آنالیز کن و پچ کنه

موفق باشید

IrIsT
March 14th, 2016, 12:11
برادر گرام خودت اذیت نکن به نظر من همون کلییفا رو نصب کن و اینکه کلی تم های رایگان و پولی داره که ناچیز هم هست از لحاظ قیمت و واست هم به راحتی شخصی سازی میکنن و اینکه کلی افزونه های عالی هم داره که واقعا آپلودسنتت رو حرفه ایی میکنه اگه خواستی راه اندازی کنی بهم بگو چون من همه اینها رو دارم و با هزینه کمتر بهت میدم

در ضمن دوست عزیز باگ همیشه هست شما بیا پچ کن بگ های سایتت رو ی خودت یا بده یه نفر واست باگ های سایتت رو آنالیز کن و پچ کنه

موفق باشید
قبول دارم.
قیمت ها و اسم آپلودسنتر هاتو برام ایمیل کن.با قیمت و تخفیف
iedb.team@gmail.com
در مورد باگ,همه باگ دارن.اما بین بد و بدتر رو باید انتخاب کنید.
کلیجا الان یک rce داشت.نمیدونم پابلیک شده یا نه.دیشب یک باگ دیگم پیدا کردم روش.اما در کل کلیجا خوب بود و ساده
اما باید امنیتشو به عهده بگیری و طراحی قالبش یکم سخته که باید طراح خوب پیدا بشه.

warlock
March 14th, 2016, 12:28
قبول دارم.
قیمت ها و اسم آپلودسنتر هاتو برام ایمیل کن.با قیمت و تخفیف
iedb.team@gmail.com
در مورد باگ,همه باگ دارن.اما بین بد و بدتر رو باید انتخاب کنید.
کلیجا الان یک rce داشت.نمیدونم پابلیک شده یا نه.دیشب یک باگ دیگم پیدا کردم روش.اما در کل کلیجا خوب بود و ساده
اما باید امنیتشو به عهده بگیری و طراحی قالبش یکم سخته که باید طراح خوب پیدا بشه.

توی انجمنش دوست عزیز میتونی فعالیت کنید و پست بزارید و یا با ادمین هاش در ارتباط باشید

Z.eus
March 14th, 2016, 13:12
کلیجا