ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهم ریختگی در نمایش سی پنل

worldmohammad
March 11th, 2016, 23:28
سلام بندده یه سرویس از دوستان همین فروم دارم که اکثر اوقات باهاش مشکل دارم جدیدترین مشکلم مربوط به خود سی پنل هست
کل نمای گرافیکیش بهم خورده تیکت زدم گفتن مشکل اینترنت شماست در صورتی که یه سرویس دیگه از همین دوستان دارم مشکلی ندارم باهاش
با یه شرکت دیگه دایرکت ادمین کارمیکنم مشکلی ندارم ولی این یکی یدفعه ای اینطوری شده هیچ تنظیمی هم دستکاری نکردم مطمئنم
فقط در حد بک اپ ازش استفاده میکردم ریست هم بکنن کل اطلاعاتم از بین میره
http://www.uplooder.net/img/image/35/7ebf47676ab955cd5d8b72e3a6a356a9/Capture.JPG
راهنمایی کنید چیکارکنم

shetabanhost
March 11th, 2016, 23:31
سلام بندده یه سرویس از دوستان همین فروم دارم که اکثر اوقات باهاش مشکل دارم جدیدترین مشکلم مربوط به خود سی پنل هست
کل نمای گرافیکیش بهم خورده تیکت زدم گفتن مشکل اینترنت شماست در صورتی که یه سرویس دیگه از همین دوستان دارم مشکلی ندارم باهاش
با یه شرکت دیگه دایرکت ادمین کارمیکنم مشکلی ندارم ولی این یکی یدفعه ای اینطوری شده هیچ تنظیمی هم دستکاری نکردم مطمئنم
فقط در حد بک اپ ازش استفاده میکردم ریست هم بکنن کل اطلاعاتم از بین میره
http://ir2.iranupload.com/i/00018/cdw25ngo1qkl.jpg
راهنمایی کنید چیکارکنم
سلام

اگر میتونید یکبار تم سی پنل رو تغییر بدید و تست کنید
اگر نمیتونید، دسترسی هاست رو پیغام خصوصی کنید برام تا بررسی بشه

worldmohammad
March 11th, 2016, 23:36
تم رو تغییر دادم درست نشد.
روی هر گزینه ای کلیک می کنم سریع میاد بیرون و لاگ اوت میده باید دوباره وارد بشم
الاان هم که اصلا بالا نمیاد:(

Sajad
March 11th, 2016, 23:41
صفحه که باز شد ctrl + f5 بزنید . یا با مرورگر دیگه تست کنید

shetabanhost
March 11th, 2016, 23:41
تم رو تغییر دادم درست نشد.
روی هر گزینه ای کلیک می کنم سریع میاد بیرون و لاگ اوت میده باید دوباره وارد بشم
الاان هم که اصلا بالا نمیاد:(
اگر سرویس دهنده ادعا داره که مشکل از سمت شماست، دسترسی بدین به یک شخص یا با یک سیستم دیگه تست کنید تا ثابت بشه مشکل از کودوم سمت هست
البته دوستمون درست فرمودند و حذف کش مرورگر و تست با مرورگر های دیگر فراموش نشود

worldmohammad
March 11th, 2016, 23:44
صفحه که باز شد ctrl + f5 بزنید . یا با مرورگر دیگه تست کنید

اینا رو قبلاتست کردم نشد با سیستم دیگه هم تست کردم نشد

- - - Updated - - -

اگر سرویس دهنده ادعا داره که مشکل از سمت شماست، دسترسی بدین به یک شخص یا با یک سیستم دیگه تست کنید تا ثابت بشه مشکل از کودوم سمت هست
البته حذف کش مرورگر و تست با مرورگر های دیگر فراموش نشود

نیازی به اثبت کردنش ندارم چون سرویس دیگه ای که ازشون دارم بدون مشکل کارمیکنه الان. این یکی اینطوری هست امروزم بهشون گفتم میخام منتقل کنم جای دیگه بک اپ میخام که احتمالا اذیت بکنه.
هدفم فقط اینه برای چی اینطوری شده؟ سی پنل مگه یچیزی اشتراکی برای همه یوزرها نیست؟ پس چرا یکی اینطوری میشه؟

shetabanhost
March 11th, 2016, 23:49
نیازی به اثبت کردنش ندارم چون سرویس دیگه ای که ازشون دارم بدون مشکل کارمیکنه الان. این یکی اینطوری هست امروزم بهشون گفتم میخام منتقل کنم جای دیگه بک اپ میخام که احتمالا اذیت بکنه.
هدفم فقط اینه برای چی اینطوری شده؟ سی پنل مگه یچیزی اشتراکی برای همه یوزرها نیست؟ پس چرا یکی اینطوری میشه؟
خب در اینصورت سرویس دهنده باید پیگیری کنه و پاسخگوی مشکل پیش آمده باشه چون مشکل از سمت شما نیست طبق گفته خودتون
با پشتیبانیشون درارتباط باشید امیدوارم مشکل هرچه سریعتر برطرف شود