ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین راه مدیریت بک آپ سرور اختصاصی

shervinrv
March 11th, 2016, 15:48
سلام دوستان .
یک سرور اختصاصی داریم که میخواد فقط یک سایت رو میزبانی کنه و قصد مجازی سازی روی اون رو نداریم .
توی نت میخوندم که نوشته بودن برای همین قصد هم بهتره مجازی سازی انجام بشه بخاطر مدیریت بهتر بک آپ ها. که مثلا تهیه اسنپ شات و بازگردانیش روی ماشین مجازی خیلی راحت تره و ...
1- آیا این حرف درسته ؟ یعنی این اشتباه هست که من یک لینوکس مستقیم روی سرور اختصاصی نصب کنم و کارمو انجام بدم ؟
2- این نرم افزار veeam فقط روی ماشین مجازی کار میکنه ؟ نمیشه روی سرور اختصاصی ازش استفاده کرد ؟
3- خودم این فکر رو میکردم که اگه کل سرور رو بکنم یک ماشین مجازی اونوقت اگر مشکلی پیش بیاد میتونم برای داون نموندن سایت یک وی پی اس تهیه کنم و اسنپ شات رو ری استور کنم . آیا این عملی هست ؟

خلاصه میخوام یجوری باشه که در مواقع ضروری دردسری برای بازگردانی سرور نداشته باشیم .
ممنون میشم راهنماییم کنید

salar123-user8
March 11th, 2016, 16:00
خب شما وقتی مجازی سازی میکنی راحت میتونی از سیستم عامل و پنل و بقیه بطور کلی بک اپ بگیری. ولی تا جایی که بنده میدونم اگه مستقیم رو سرور نصب کنی فقد میتونی از اطلاعات سایت ها بک اپ تهیه کنی.

Abolijoon
March 11th, 2016, 16:04
درود
اگر کارتون هاستینگ باشه نیازی ندارید که مجازی ساز نصب کنید !!
بک آپ اتوماتیک سی پنل رو کانفیگ کنید تا از همه ی اکانت ها بک آپ گرفته و در همان سرور یا سرور دیگر ذخیره کنه

shervinrv
March 11th, 2016, 16:08
ممنونم از هر دو بزرگوار.
خیر هاستینگ نیست. فقط یک سایت وردپرسی هست.

iranhostcom
March 11th, 2016, 23:42
سلام دوستان .
یک سرور اختصاصی داریم که میخواد فقط یک سایت رو میزبانی کنه و قصد مجازی سازی روی اون رو نداریم .
توی نت میخوندم که نوشته بودن برای همین قصد هم بهتره مجازی سازی انجام بشه بخاطر مدیریت بهتر بک آپ ها. که مثلا تهیه اسنپ شات و بازگردانیش روی ماشین مجازی خیلی راحت تره و ...
1- آیا این حرف درسته ؟ یعنی این اشتباه هست که من یک لینوکس مستقیم روی سرور اختصاصی نصب کنم و کارمو انجام بدم ؟
2- این نرم افزار veeam فقط روی ماشین مجازی کار میکنه ؟ نمیشه روی سرور اختصاصی ازش استفاده کرد ؟
3- خودم این فکر رو میکردم که اگه کل سرور رو بکنم یک ماشین مجازی اونوقت اگر مشکلی پیش بیاد میتونم برای داون نموندن سایت یک وی پی اس تهیه کنم و اسنپ شات رو ری استور کنم . آیا این عملی هست ؟

خلاصه میخوام یجوری باشه که در مواقع ضروری دردسری برای بازگردانی سرور نداشته باشیم .
ممنون میشم راهنماییم کنید

بیشتر علت اینکه به شما گفتن مجازی سازی کنید به علت قدرت و امکانات مدیریت Backup ساده ای می باشد که در پنل مجازی سازی های ارائه می شود. اما نرم افزار ها و ابزار های متعددی هستند که برای Backup گیری و ذخیره سازی ریموت قابل استفاده هستند و می توانند جایگزین مناسبی باشند اما خوب قابل قیاس با گرفتن Snapshot از کل VPS نیستند.

در رابطه با مورد اخر هم، کمتر میزبانی وجود دارد که قبول می کند شما Snapshot ارائه دهید تا انها Restore کنند. اما در تئوری قابل انجام است.