PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در هنگام دانلود پنجره ای میاد و یوزر و پسورد میخواد

asdesz
October 22nd, 2010, 09:52
سلام من در هاستم رپیدلیچ نصب و فایلی را منتقل دادم حالا وقتی می خوام با Internet Download Manager ان را دانلود کنم پنجره ای میاد و یوزر و پسورد میخواد، این پنجره ی برای چیست و من در کجای کنترل پنل این را وارد کرده بودم؟(کنترل پنل cpanel )
با تشکر1421

AliGhaemia
October 22nd, 2010, 11:07
فایلی رو که میخواهید دانلود کنید باید از بیرون سی پنل ( پرت 80 - یا همان www.domain.com ) آن را دانلود کنید در غیر این صورت یوزر و پسورد سی پنل را از شما میخواهد .

محل دانلود فایل :
http://domain.com/adress file/file.rar

asdesz
October 23rd, 2010, 09:42
سلام ببخشید ، من نهمیدم یعنی مثلا اگر فایل ها برای دانلود در پوشه ی فایل در اسکریپت رپیدلیچ ذخیره می شوند را نمی شود دانلود کرد و باید ذخیره در روت اصلی باشد تا بتوان دانلود کرد؟
2-پس چجوری میشه اکثر کسایی که کار می کنند فایل ها را هر جا که دوست داشتن در سایت می زارند و می شود دانلود کرد ؟این قضیه با هاست لینوکس مشکل داره؟
3- ببخشید یک سوال دیگه-چرا قبلا می توانستم دانلود کنم (البته سیو فایرفاکس) ولی الان با Internet Download Manager نمی توانم؟
4- یکسری یک بابایی به من گفت این هاست های لینوکس برای دانلود واپلود نیست و فقط برای سایته، منظورش چی بوده و شاید نکنه امکان داشته باشه مشکل از این باشه؟
خیلی ممنون از راهنماییتون

S4n470n
October 23rd, 2010, 12:31
شما وقتی تو سی پنل هستین رو دانلود کلیک می کنید و فایل توسط IDM دانلود میشه و پسورد می خواد که اونم اگه پسورد سی پنل بدی بهش می تونی دانلود کنی
اما اگه هر کسی بخواد دانلود کنه فایل رو به این صورته :

مسیر سایت شما :

/home/asdesz/public_html
مسیر فایل :

/home/asdesz/public_htmlleec/files/1.zip
نام دامین :

asdesz.com
نحوه دانلود :

www.asdesz.com/leech/files/1.zip

امیدوارم متوجه شده باشید

info_dlsong
October 23rd, 2010, 14:18
من نهمیدم یعنی مثلا اگر فایل ها برای دانلود در پوشه ی فایل در اسکریپت رپیدلیچ ذخیره می شوند را نمی شود دانلود کرد و باید ذخیره در روت اصلی باشد تا بتوان دانلود کرد؟

سلام
اگر حق دسترسی پوشه و فایل بصورتی باشه که دسترسی برای عموم هم توش تعریف شده باشه از خود پوشه اسکریپت هم میشه!

2-پس چجوری میشه اکثر کسایی که کار می کنند فایل ها را هر جا که دوست داشتن در سایت می زارند و می شود دانلود کرد ؟این قضیه با هاست لینوکس مشکل داره؟

خیر هیچ ربطی به هاست لینوکس نداره

3- ببخشید یک سوال دیگه-چرا قبلا می توانستم دانلود کنم (البته سیو فایرفاکس) ولی الان با Internet Download Manager نمی توانم؟

اون لینکی که تو فایل منیجر سیپنل برای دانلود گذاشتن زمانی یوزر پسورد نمیخواد که شما لاگ این کرده باشی
و علت گذاشتن اون لینک اینه که بعضی از فایل ها حق دسترسیشون فقط توسط کاربر هست - مثلا 600 اگه باشه شما باید از اون لینک استفاده کنید
اگه حق دسترسی فایل ها 644 یا ... هست شما میتونید همونجوری که S4n470n عزیز توضیح دادن لینک براش تعریف کنید.

4- یکسری یک بابایی به من گفت این هاست های لینوکس برای دانلود واپلود نیست و فقط برای سایته، منظورش چی بوده و شاید نکنه امکان داشته باشه مشکل از این باشه؟

تا جایی که دانش من جواب میده هم با هاست لینوکس میشه دانلود کرد هم آپلود!
موفق باشید

asdesz
October 24th, 2010, 10:24
سلام
اگر حق دسترسی پوشه و فایل بصورتی باشه که دسترسی برای عموم هم توش تعریف شده باشه از خود پوشه اسکریپت هم میشه!سلام من از اولم سطح دسترسی روی 777 بود ولی یوزر و پسورد می خواست ،علت چیست؟
سوال دوم چرا وقتی از هاست خودم دانلود می کنم لینک ها را به من مستقیم نمی ده(اگر وسط دانلود قطع بشه ،دوباره از اول باید دانلود کنی)
این ارور را میده
:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Downloads\Linkin_Park-The_Catalyst-WEB-2010-0MNi(2).rar.part could not be saved, because the source file could not be read.

Try again later, or contact the server administrator.
با تشکر از راهنمایتون

info_dlsong
October 24th, 2010, 16:32
دوست عزیز
اصلا متوجه منظورم نشدید
دوباره میگم اون لینک دانلودی که داخل فایل منیجر سی پنل هست مال گذاشتن تو سایتو ... نیست مال مدیر سایت برای یک سری شرایط خاص
لینک دانلود فایل شما رو دوستان توضیح دادن آدرسش چی میشه
اینجوری من تا صبح براتون روضه بخونم جواب نمیده سوالی داشتین به آی دیم پی ام بدین براتون حلش کنم
موفق باشید

پونه
August 1st, 2013, 21:47
سلام
وارد قسمت options در نرم افزار IDM می شوید، در قسمت Dial up/*** گزینه use window Dial up/*** networking را غیر فعال کنید.

ittab
August 3rd, 2013, 19:58
سلام .

باید پرمیشن ها رو 777 باشد و فایل هم از طریق دامنه درخواست شود !

rmn_990
September 7th, 2013, 23:41
راه حل پست شماره 8 هستممنون