ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف فایل های داخل یک پوشه که عبارت 150x150 رو دارن

p30pdf
March 9th, 2016, 22:16
به نام خدا
عرض سلام و خسته نباشید چون این مسئله رو میخوام داخل سرور مجازی از نوع لینوکس ایجاد کنم و نمیدونستم سوال رو باید در کدام بخش ایجاد کنم این شد که تصمیم گرفتم اینجا بزارم و اگر مکان سوال اشتباه هست محبت بفرمایید بگید در کجاباید قرار بدم

میخوام که یک یک سری تصویر اضافه که داخل چند پوشه هست رو حذف کنم بعد میخوام دستور رو طوری در خط فرمان بنویسم که هر چی فایل داخل پوشه جاری و زیر شاخه های اون هست هست که این عبارت 150x150 داخلشون هست رو حذف کنه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت

SaeedFazlollahzadeh
March 9th, 2016, 22:57
جسارتا سرچ کردم و این مورد رو دیدم:

rm myFile*.txt
با این کد میشه هر فایلی که ابتداش myFile داره و پسوندش هم txt هست رو از پوشه ی مورد نظر که با cd پیش میرید، حذف کرد.
منبع (https://www.siteground.com/tutorials/ssh/ssh_deleting.htm)
دستور دیگه ای تو نت ندیدم برای حذف دسته جمعی فایل ها
البته این روش رو در نت سرچ کردم صرفا و به معنای این نیست که من خودم با شیوه ی کارش و صحت و سقم خط دستوری آشنا باشم و درست عمل کنه. تست در فولدر جدید یادتون نره

- - - Updated - - -

و از اون جایی که عکس هایی با نام pic-150x150.jpg (محض نمونه گفتم) دارید، میتونید از این کد استفاده کنید:

rm *-150x150.jpg
پسوند های مختلف رو هم قرار بدید
البته با ftp manager ها هم میتونید سرچ و حذف کنید، کاری که خودم کردم و نزدیک به 600 تا عکس ریسایز رو حذف کردم.

smhnw
March 9th, 2016, 23:30
cd uploads
rm -rf *150x150*

با پی اچ پی هم یک foreach و unlink و arary کارتون رو راه میندازه اما اگر اشنایی ندارین کامندی بزنید ...