ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کانفیگ سرور و چند مورد دیگر

backstreetboys
March 9th, 2016, 18:19
با سلام
یکی میخوام بتونه موارد زیر را برایم انجام بده:

1- بک اپ کامل از سرور بگیره و بعد روی سرور cent os و direct admin نصب بشه.
سیستم عامل فعلی ubunto هست و پنل نصب شده هم یک پنل رایگان هست که باید بک اپ گرفته بشه بگیم سرور cent os نصب کنن و direct admin که بعد بک اپ را اپلود کنیم

2- من چندتا سایت دارم و میخوام هرکدوم یه ip داشته باشه ( سرور هم چند ip داره) و اینکه هرکدوم توی دایرکت ادمین vps بشن و جداگانه باشن

3- نصب ftp و پلاگین های لازم CEO و موارد امنیتی در سرور و کانفیگ های لازم

4- تنظیم بک اپ گرفتن روزانه هفتگی و ماهیانه به صورت خودکار

5- نصب برنامه های مربوط به *** ک هبتونم شخصی به *** سرور وصل بشوم

6- نصب پلاگین یا برنامه ای که تورنت را برایم لیچ کند و لینک مستقیم کند بدین صورت که فایل تورنت را اپلود کنم و سرور شروع کنه به دانلود و مستقیم کردنش و بعد از مستقیم شدن و دادن لینک مستقیم کار زیر روی فایل انجام شود

7- نصب پلاگین یا برنامه ای که برایم این کار را انجام دهد:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=158406
ادرس لینک مستقیم دانلود را به برنامه بدیم در یک ادرس بار بعد این مورد هم میخوام مثل سایت ایران فیلم انجام بشه مثلا وسط فایل ویدویی 20 ثانیه لوگومون بیاد پایین یا بالای اون فایل ویدیو و در نهایت هم یه لینک دانلود میده که این لینک دانلود همون فایل تورنتی هست که ابتدا مستقیم کردیم و بعد روش واتر مارک کردیم و اینکه بدون اپلود و دانلود فایل با ادرس مستقیم سایت واتر مارک شده و قابل دانلود

8- امکان جدا کردن قسمتی از یک ویدیو
به این صورت که همون فایلی که مستقیم کردیم بتوانیم مثلا مشخص کنیم قسمتی از فایل را انتخاب کنیم و سرورو جدا کند و به ما بدهد مثلا دقیق 2 تا دقیقه 3 فایل را به ما بدهد برای دانلود

انجام کل کار بک اپ گیری و سیستم عامل و دایرکت ادمین و اپلود در دو روز ( چون سایت ها خیلی مهم هستند برام و باید حتما زود بیان بالا) و انجام کل کار در یک هفته

مشخصات سرور:
Dacentec
HP ProLiant DL180G6 2xE5620 48GB