PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتون در مورد px91 هتزنر چیه؟

hegza
March 8th, 2016, 01:50
سلام و ادی احترام خدمت دوستان عزیز
شرافتا این متن رو بخونید و یک مشاوره خوب به من بدین ثواب داره
منمیخوام برای 2 تا سایت به نسبت پر بازدید و از همه مهمتر مهم(از نظر اطلاعات بروز مالیش) سرور زیر رو از هتزنر بخرم تجربه سرورهای دیگشو داشتم. بگیر نگیر بوده. اما چون سری های کور ای سون بودن میگم شاید با این فرق کنن رو این سرور نیاز هست من یک هارد اس اس دی برای دیتابیسم هم بگیرم خوب هزینه هارد و فلکسی پک میاد روش حدود 125 یورو میشه + هزینه ستاپش
اما موردی که توجه ام رو جلب کرده گارانتی 1 گیگ پورتش هست + سی پی یو سروی 1650 وی 3 و رم های سری ddr4 بنظرتون با توجه به این مبلغ این انتخاب خوبیه؟ یا پیشنهاد جای بهتری دارید؟ بسیار برام حیاتیه لطفا کمک کنید برای بهترین انتخاب

سایتهای من کاربر محور هستند. پاساژ اینترنتی هزینه و وقت زیادی برای نوشتنش کشیدم + هزینه بالای 3 تومن برای تبلیغاتش نمیخوام بی اعتبار بشم و در عین حال میخوام سرعت و کیفیت بخاطر نزدیکیش به اران خوب باشه

BenefitsIntel® Xeon® E5-1650 v3
Hexa-Core Haswell
incl. Hyper-Threading Technology RAM 64 GB DDR4 ECC RAMHard Drive 2 x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm
HDD (Software-RAID 1)
Class EnterpriseConnection 1 Gbit/s-PortGuaranteed Bandwidth 1 Gbit/sBackup Space 100 GBInclusive Traffic 50 TB*

mhiizadi
March 8th, 2016, 02:34
سلام .
مشکلی اگر در بودجه ندارید ؛ پیشنهاد من لیز وب هلند یا سینگل هاپ هلند هست .
کیفیت های بسیار خوبی دارند ؛ نزدیک به یک سال هست که با هر دو دیتا سنتر کار کرده ایم .

hegza
March 8th, 2016, 03:12
سلام .
مشکلی اگر در بودجه ندارید ؛ پیشنهاد من لیز وب هلند یا سینگل هاپ هلند هست .
کیفیت های بسیار خوبی دارند ؛ نزدیک به یک سال هست که با هر دو دیتا سنتر کار کرده ایم .

علت این پیشنهادتون چیه چون تقریبا اونجا همینو 2 برابر هتزنر میده؟(2 از هتزنر بگیرم هنوزم به پای اون نمیرسه با پورت اختصاصی یک گیگ؟

peyman24x
March 8th, 2016, 03:54
هتزنر با ایران دارای پینگ خوبی است کیفیت پورتشم بد نیست این سرور هم سرور خوبی است با توجه به استفاده از پردازنده زنون میتونی یک نگاهی هم به سرور های MyLoc بندازی که از همه مهم تر از سرور های hp استفاده میکنه

mhiizadi
March 8th, 2016, 04:52
علت این پیشنهادتون چیه چون تقریبا اونجا همینو 2 برابر هتزنر میده؟(2 از هتزنر بگیرم هنوزم به پای اون نمیرسه با پورت اختصاصی یک گیگ؟

كيفيت سرور ها خيلى بهتر مي باشد.
هتزنر ديتا سنتر مناسبى است ، اما تنها در سطح سايت ميزبانى سايت هاى معمولى .
براى كار هاى حرفه اى ليز وب و سينگل هاپ پيشنهاد بنده هستش .
شما تنها كانفيگ اصلى سرور رو مد نظر قرار ندهيد ، بلكه كانفيگ نرم افزارى هم بسيار زياد مهم هست.

به هر حال پيشنهاد بنده بيشتر روى يكي از اين ديتا سنتر ها هستش.

Majiiid
March 8th, 2016, 07:50
سرور از لحاظ سخت افزاری مناسب است و قطعا جوابگوی شما خواهد بود به شرطی که بصورت حرفه ای کانفیگ بشه البته شما باید هزینه لایسنس کنترل پنل و وب سرور و کانفیگ رو به هزینه سرور اضافه کنید

InterServer.ir
March 8th, 2016, 09:29
منمیخوام برای 2 تا سایت به نسبت پر بازدید و از همه مهمتر مهم(از نظر اطلاعات بروز مالیش) سرور زیر رو از هتزنر بخرم تجربه سرورهای دیگشو داشتم. بگیر نگیر بوده. اما چون سری های کور ای سون بودن میگم شاید با این فرق کنن رو این سرور نیاز هست من یک هارد اس اس دی برای دیتابیسم هم بگیرم خوب هزینه هارد و فلکسی پک میاد روش حدود 125 یورو میشه + هزینه ستاپش
اما موردی که توجه ام رو جلب کرده گارانتی 1 گیگ پورتش هست + سی پی یو سروی 1650 وی 3 و رم های سری ddr4 بنظرتون با توجه به این مبلغ این انتخاب خوبیه؟ یا پیشنهاد جای بهتری دارید؟ بسیار برام حیاتیه لطفا کمک کنید برای بهترین انتخاب

سایتهای من کاربر محور هستند. پاساژ اینترنتی هزینه و وقت زیادی برای نوشتنش کشیدم + هزینه بالای 3 تومن برای تبلیغاتش نمیخوام بی اعتبار بشم و در عین حال میخوام سرعت و کیفیت بخاطر نزدیکیش به اران خوب باشه

Hexa-Core Haswell
incl. Hyper-Threading Technology RAM 64 GB DDR4 ECC RAMHard Drive 2 x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm
HDD (Software-RAID 1)
Class EnterpriseConnection 1 Gbit/s-PortGuaranteed Bandwidth 1 Gbit/sBackup Space 100 GBInclusive Traffic 50 TB*

Hexa-Core Haswell
HDD (Software-RAID 1)

سلام
هتزنر برای میزبانی بی دردسر سایت های مهم مناسب نیست .
اگر سرویس چت و ... ندارید بهتون OVH کانادا رو پیشنهاد میدم پشتیبانی و امنیت و کیفیت عالی
یا اگه پینگ پایین تر می خواین OVH فرانسه

دلیلش کیفیت بالای هارد و قطعات و شبکه پرقدرتش هست . هتزنر سابقه داشته چند روز بعضی از دیتاسنتراش بخاطر دیداس خوابیده !
تعداد سوختن هارد در OVH بسیار کمه و من ندیدم کسی مشکل سوختن هارد در این دیتاسنتر داشته باشه ولی در هتزنر بیشتر هست.

در هتزنر دیداس بشید دیتاسنتر تنها جوابش به شما این خواهد بود انتقال بدید یا اینکه سرورتون نال روت بمونه تا دیداس تمام شه و در OVh چنین مشکلی ندارید دیتاسنتر هم در دفع حملات همراهیتون خواهد کرد .

در کل ارامش بیشتری در OVH خواهید داشت البته خرید به دلیل تحریم کمی مشکل هست اگر خرید از Ovh براتون سخته از دوستانی که در خرید از این دیتاسنتر سابقه دارند تهیه کنید یا اگر این امکان رو هم ندارید از Myloc آلمان خرید کنید کیفیت بهتری نسبت به هتزنر داره.

farshid17
March 8th, 2016, 11:12

Hexa-Core Haswell
HDD (Software-RAID 1)
دوست عزیز پیشنهاد من سرور ایران هم سرعت خوبی داره هم با این قیمت 270 یورو باید خرج کنی سرور ایران خیلی بهتره میشه یک سرور اختصاصی با ۵۰۰ ۶۰۰ گرفت خوب

soheil869
March 8th, 2016, 11:44

Hexa-Core Haswell
HDD (Software-RAID 1)
با سلام آیا کاربران شما فقط ایرانی هستند؟

- - - Updated - - -

دوست عزیز آلمان به ایران پینگ خوبی داره اما اگر نیاز به حجم بالای هارد ندارید فرقی بین DDR3 و DDR4 برای شما نیست در عمل و نیاز تا این حد هزینه دارید
در مورد CPU هم باید ببینید چقدر CPU مصرف دارید و الا در این مورد هم سرور شما فرقی نخواهد کرد
کاملا بستگی به استفاده دارد
سرور های آلمان نیز پایداری خوبی دارند
اما اگر در ایرانی باشید سرعت سایت و خدمات بسیار بالا تر است
در صورتی که به آلمان علاقه مند هستید
بنده این را نیز پیشنهاد می کنم
Intel Xeon E5-1650V2
2x SSD 240 GB SATA Datacenter
8x RAM 16384 MB DDR3 ECC reg.
NIC 1000Mbit
- Intel I350
اما اگر حجم برای شما اهمییت دارد
Intel Xeon E3-1275V2 - Red.PS
2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise
1x SSD 240 GB SATA
4x RAM 8192 MB DDR3 ECC
Redundante Stromversorgung
NIC 1000Mbit
- Intel 82574L
KVM-over-IP Remote Management
دارا بودن KVM یکی از بزرگترین مزییت های یک سرور است
به طور مثال ما خودمان سرورهای HP را معمولا استفاده میکنیم که ILO دارن و یا IBM این سرور ها که استفاده میکنیم درصورتی که مشکلی در سرور رخ دهد بدون ارسال تیکت و یا چیزی درجا با ILO به سرور ریموت می شویم و مشکل را حل می کنیم
سرورهایی که KVM دارند به شما آزادی عمل بسیار بالا تری در هنگام اختلال و مشکل می دهند بسیار مناسب هستند

hegza
March 8th, 2016, 16:00
ممنون از همه دوستان
ببینید برای ما این مهمه که سایت کمترین مشکل داشته باشه از جهت سخت افزار و دی سی (کانفیگ و نرم افزارهای ما که برای همه دی سی ها یکیه در شرایط مساوی)
ما به حجم بالا نیازی نداریم در حد شاید 10 گیگ دیتا بیس که اونم پارتیشن نرم افزاری خوبی انجام دادیم که فشار رو به حداقل میروسه
و حدود 1-2 ترا بایت فضای سرور یعنی تصمیم داریم یک اس اس دی برای او اس و دی بی بزاریم و هارد ساتا یا ساس رو برای فضای هووم. ولی برای ما پورت شبکه مهمه و پایداری چون سرعت لوود سایت خیلی مهمه ایران هم فعلا تا تخصص کاملی پیدا نکنیم نمیتونم بیارم چون اونم مشکلات خودشو داره(یا باید اینقدر بزرگ باشی که یکی رو فقط برای تیم فنی سرور و کولوت بزاری یا بیخیالی شی یا نه هر لحظه منتظر پاپلیک شدن اطلاعاتت باشی که سایتهای زیر 100 ایران بارها براشون پیش اومد)
آمریکا/کانادا/اروپا فرقی نمیکنه اما این مهمه برای ما دی سی در تعامل باشه نه یک کاربر یک عکس و یا یک پیج فیشینگ طراحی کردن فورا کل سرور رو ببندن. میخوام درک کنن سایت ما کاربر محوره و ما نمیتونیم روز و شب بشینیم فروشگاه ها و یا وبلاگهای کاربران رو دید بزنیم.

- - - Updated - - -

هتزنر با ایران دارای پینگ خوبی است کیفیت پورتشم بد نیست این سرور هم سرور خوبی است با توجه به استفاده از پردازنده زنون میتونی یک نگاهی هم به سرور های MyLoc بندازی که از همه مهم تر از سرور های hp استفاده میکنه

ممنون
چند روز یک تاپیک بود که سرور طرف رو بستن سر اینکه یه مریض چند تا عکس کودکان اونجوری آپلود کرده

- - - Updated - - -

كيفيت سرور ها خيلى بهتر مي باشد.
هتزنر ديتا سنتر مناسبى است ، اما تنها در سطح سايت ميزبانى سايت هاى معمولى .
براى كار هاى حرفه اى ليز وب و سينگل هاپ پيشنهاد بنده هستش .
شما تنها كانفيگ اصلى سرور رو مد نظر قرار ندهيد ، بلكه كانفيگ نرم افزارى هم بسيار زياد مهم هست.

به هر حال پيشنهاد بنده بيشتر روى يكي از اين ديتا سنتر ها هستش.

واقعا ممنون
اما الان سایت سینگل هاپ برام با اینترنت 4 مگ مخابرات بزور لوود میشه. دیگه این سایت خودشه(البته میدونم عیب از ما هست اما خوب منم سایت رو برای همین ایرانی ها میخوام)
بخواید 2تا عیب لیزوب رو بفرمائید چی هستند؟

soheil869
March 8th, 2016, 16:20
دوست عزيز اصلا چيز بنان آپ صد در صد نداريم و فقط تغريبا در كلود داريم
اگر واقعا اصلا نميخواهيد دان شيد
تو خود المان هم ميتونيد دان نشيد
و براي اينكار ها نياز به يك مشاور فني داريد
بحث هاي مثل دي داس و غيره
اگر دوست نداريد پول بدهيد و يه اش خوب بخوريد همون بهتر است به سوپ اماده از مغازه راضي باشيد
اگر سرعت خود درايران مي خواهيد بايد از هتزنر و يا هلند خدمات بگيريد
دوست عزيز ما سرويس هايي روي المان داريم يكبار هم در ٢ سال مشكل نداشتند
اگر مشاوره ميخواهيد تا حدي كه بتوان در فروم گفت گفته مي شود و نبايد با اطلاعاتي كه در فروم هاست به پايداري هميشگي برسيد
منظورتان از كابر محور چيه؟
يعني اصلا براي عموم ازاد نيست؟
خوب هتزنر تاييد مي شود
به شرطي كه با مشخصاتي كه اعلام كردم

Sent from my iPhone using Tapatalk

mhiizadi
March 8th, 2016, 16:28
واقعا ممنون
اما الان سایت سینگل هاپ برام با اینترنت 4 مگ مخابرات بزور لوود میشه. دیگه این سایت خودشه(البته میدونم عیب از ما هست اما خوب منم سایت رو برای همین ایرانی ها میخوام)
بخواید 2تا عیب لیزوب رو بفرمائید چی هستند؟
سلام .
اینکه سایت سینگل هاپ به زور لوود میشه ؛ به دلیل این هست که لینک هایی به صورت get از توییتر و فیسبوک توی سایتشون استفاده کردند و ***** هستند و به زور باز میشه .
بنده چندین نمونه سایت برای شما ارسال کردم در پ.خ ک بر روی سرور سینگل هاپ ما هستند و سرعت لود و همه موارد رو بررسی فرمایید .

عیب هایی که در لیز وب بنده مشاهده کرده ام :
SATA2 بودن هارد های ساتا ؛ اما درایو های SSD مناسب هستند و بسیار عالی .
قیمت بالای سرور های SSD و سخت افزار هاش ؛
هزینه هر آی پی بالا هستش خیلی ....

hegza
March 8th, 2016, 17:30
دوست عزيز اصلا چيز بنان آپ صد در صد نداريم و فقط تغريبا در كلود داريم
اگر واقعا اصلا نميخواهيد دان شيد
تو خود المان هم ميتونيد دان نشيد
و براي اينكار ها نياز به يك مشاور فني داريد
بحث هاي مثل دي داس و غيره
اگر دوست نداريد پول بدهيد و يه اش خوب بخوريد همون بهتر است به سوپ اماده از مغازه راضي باشيد
اگر سرعت خود درايران مي خواهيد بايد از هتزنر و يا هلند خدمات بگيريد
دوست عزيز ما سرويس هايي روي المان داريم يكبار هم در ٢ سال مشكل نداشتند
اگر مشاوره ميخواهيد تا حدي كه بتوان در فروم گفت گفته مي شود و نبايد با اطلاعاتي كه در فروم هاست به پايداري هميشگي برسيد
منظورتان از كابر محور چيه؟
يعني اصلا براي عموم ازاد نيست؟
خوب هتزنر تاييد مي شود
به شرطي كه با مشخصاتي كه اعلام كردم

ممنون از مشارکت شما
بنده بحثم سر آپتایم 100% نیست بحث من خارج کردن آی پی سرور از دسترس توسط دیتاسنتر. این موضوع هم درسته برمیگرده به ابیوز و.. اما قبول کنید بعضی روزها هست که نیستسم مثل تعطیلات عید یا حتی همون سیزده بدر خودمون. منظورم سخت گیر نبودن این نیست بی خیال ابیوز بشند.
در مورد کاربر محور: به سایتهایی میگن که محتواش توسط مدیر تولید نمیشه مثل همین فروم/آپلود سنتر/وبلاگدهی/شاپبلاگ و... امثال اینا. در اینجور سایتها همه جور آدم عضو میشن حالا یا عمدا یا سهوا خطایی میکنن که خارج از محدوده مدیریت ماست و ممکنه عین همون خطا عمدا در چند روز متوالی تکرار بشه مثل ویو سورس کردن سایت فیسبوک و قرار دادن عین همون بجای قالب وبلاگ. در این موارد دی سی ابیوز میده ما هم رفع میکنیم. اما اینطور نباشه که بگه چون 2روز پیش این ابیوز رو داشتین امروز هم بوده شما آی پیتون نال کردیم و یا سرور رو آف کنن و بگن خدمات دیگه نمیدیم

در مورد آش و پول:
ببینید بنده برای سایتهای مهم و کاربردیم مثل اونایی که دیتیای مالی یوزرها درش دخیلند(سیستم های واسطه پستی یا سیستم های واسط درگاه آنلاین) همزمان دو سرور تهیه میشه و هر 5 دقیق یکبار از طریق وبسرویس عین دیتا روی سرور دیگه بارگذاری میشه که در صورت از دسترس خارج شده سرور بهر دلیل مشکل سخت افزاری یا سونیت دی سی. بتونیم با یک چینج آی پی سایت رو در کمترین زمان بالا بیاریم و ترجیحا از خدمات کلودفلیر استفاده میکنیم که کمترین دوون تایم رو داشته باشیم پس ما آش رو خودمون براساس ذاءقه خودمون میپزیم.
در سایتهای دیگه مثل وبلاگدهی که دیتا آنچنان حیاتی نیست هر روز روی سرور دیگه بک آپ رو نگهداری میکنیم که در صورت مشکل در کمترین زمان ممکن سرور دیگه تهیه بشه که از فیلاور آی پی استفاده میکنیم.
پس دوست من بحث سر پول و آش نیست بعضا لب خیابون آشی میفروشند که تو بهترین رستورانهای شمال شهر هم گیرت نمیاد. یا سو پهای آماده ای هست که درست کردنش هزاران بار سعی و خطا نیاز داره تا به فرمولش پی ببرید.
من با هتزنر خیلی ساله کار میکنم سال 2011 یکی از هاردهای ریدمون سوخت گفتیم عوض کنید تا چند روز که میگفتن مشکلی نداره. چند روز هم گفتن مشکل داشت عوض کردیم و در آخر زدن دومی هم سوزودن. این شد تجربه که اگر مشکلات اینچنینی پیش اومد سریعا سرور رو عوض کنیم. و قبلی رو کنسل.
میدونم هر دیتاسنتری گیرو دار خودشو داره هتزنر پورت خوب میگه سخت افزارش تعریفی نیست ولی قیمتش مناسبه/یکی هم نه پورت میده نه کیفیت داره و گرون هم هست.
ولی الی حال بحث من اینه برم از یک دی سی مثل لیزوب خدمات بگیرم و فقط یک سرور بخرم. یا نه با همون پول 2تا سرور از هتزنر بگیرم که همونطور که در بالا توضیح دادم در صورت مشکل 3 صوته تغییر سرور بدم.
من شرکت هاستینگ نیستم که بحث مالیش زیاد برام مهم باشه تهش سالی 700-800 یورو اضافه تر بدم ولی کاربرام راضی باشند ازم سودم رو از جای دیگه چندین برابر حتی تا 10 برابر این 700-800 یورور اضافی رو در میارم مازاد بر درآمد معمول سایت.
سرور مثل بیماری سرما خوردگی نیست که نسخه همه یکی باشه ولی با توجه به توضیحاتی که دادم نسخه من میشه تقریبا پیچید.
بشخصه سایتی مثل دانلودها داشته باشم 2روز هم دوون بشه تو سال مهم نیست برام چون خودم هستم و بس ولی اینجا بقیه از سایت ما پول درمیارند سایت من بالا نیاد طبیعتا کدهای تبلیغاتی سایت من که در سایتشون گذاشتن در بارگزاری سایتشون تاثیر داره و برش میدارند. و معلوم نیست که باز بزارنش و نرن سراغ رقبای من.
ممنون میشم با این تفاسیر یک راهنمایی بفرمائید.

salar123-user8
March 8th, 2016, 17:42
E5-1650 v3 سی پی یو بسیار قوای هست. به نظز بنده اگه حجم سایت زیاد نیست مستقیم ex91ssd رو بخرید. ovh فرانسه و redstation انگلیس هم با همین رنج داره پینگ و سرعتش خیلی بهتره. به مخصوص redstation. اگه سرعت لود براتون تو ایران مهمه افرانت به نظر بنده ثبات خیلی خوبی داره.

soheil869
March 8th, 2016, 17:43
ممنون از مشارکت شما
بنده بحثم سر آپتایم 100% نیست بحث من خارج کردن آی پی سرور از دسترس توسط دیتاسنتر. این موضوع هم درسته برمیگرده به ابیوز و.. اما قبول کنید بعضی روزها هست که نیستسم مثل تعطیلات عید یا حتی همون سیزده بدر خودمون. منظورم سخت گیر نبودن این نیست بی خیال ابیوز بشند.
در مورد کاربر محور: به سایتهایی میگن که محتواش توسط مدیر تولید نمیشه مثل همین فروم/آپلود سنتر/وبلاگدهی/شاپبلاگ و... امثال اینا. در اینجور سایتها همه جور آدم عضو میشن حالا یا عمدا یا سهوا خطایی میکنن که خارج از محدوده مدیریت ماست و ممکنه عین همون خطا عمدا در چند روز متوالی تکرار بشه مثل ویو سورس کردن سایت فیسبوک و قرار دادن عین همون بجای قالب وبلاگ. در این موارد دی سی ابیوز میده ما هم رفع میکنیم. اما اینطور نباشه که بگه چون 2روز پیش این ابیوز رو داشتین امروز هم بوده شما آی پیتون نال کردیم و یا سرور رو آف کنن و بگن خدمات دیگه نمیدیم

در مورد آش و پول:
ببینید بنده برای سایتهای مهم و کاربردیم مثل اونایی که دیتیای مالی یوزرها درش دخیلند(سیستم های واسطه پستی یا سیستم های واسط درگاه آنلاین) همزمان دو سرور تهیه میشه و هر 5 دقیق یکبار از طریق وبسرویس عین دیتا روی سرور دیگه بارگذاری میشه که در صورت از دسترس خارج شده سرور بهر دلیل مشکل سخت افزاری یا سونیت دی سی. بتونیم با یک چینج آی پی سایت رو در کمترین زمان بالا بیاریم و ترجیحا از خدمات کلودفلیر استفاده میکنیم که کمترین دوون تایم رو داشته باشیم پس ما آش رو خودمون براساس ذاءقه خودمون میپزیم.
در سایتهای دیگه مثل وبلاگدهی که دیتا آنچنان حیاتی نیست هر روز روی سرور دیگه بک آپ رو نگهداری میکنیم که در صورت مشکل در کمترین زمان ممکن سرور دیگه تهیه بشه که از فیلاور آی پی استفاده میکنیم.
پس دوست من بحث سر پول و آش نیست بعضا لب خیابون آشی میفروشند که تو بهترین رستورانهای شمال شهر هم گیرت نمیاد. یا سو پهای آماده ای هست که درست کردنش هزاران بار سعی و خطا نیاز داره تا به فرمولش پی ببرید.
من با هتزنر خیلی ساله کار میکنم سال 2011 یکی از هاردهای ریدمون سوخت گفتیم عوض کنید تا چند روز که میگفتن مشکلی نداره. چند روز هم گفتن مشکل داشت عوض کردیم و در آخر زدن دومی هم سوزودن. این شد تجربه که اگر مشکلات اینچنینی پیش اومد سریعا سرور رو عوض کنیم. و قبلی رو کنسل.
میدونم هر دیتاسنتری گیرو دار خودشو داره هتزنر پورت خوب میگه سخت افزارش تعریفی نیست ولی قیمتش مناسبه/یکی هم نه پورت میده نه کیفیت داره و گرون هم هست.
ولی الی حال بحث من اینه برم از یک دی سی مثل لیزوب خدمات بگیرم و فقط یک سرور بخرم. یا نه با همون پول 2تا سرور از هتزنر بگیرم که همونطور که در بالا توضیح دادم در صورت مشکل 3 صوته تغییر سرور بدم.
من شرکت هاستینگ نیستم که بحث مالیش زیاد برام مهم باشه تهش سالی 700-800 یورو اضافه تر بدم ولی کاربرام راضی باشند ازم سودم رو از جای دیگه چندین برابر حتی تا 10 برابر این 700-800 یورور اضافی رو در میارم مازاد بر درآمد معمول سایت.
سرور مثل بیماری سرما خوردگی نیست که نسخه همه یکی باشه ولی با توجه به توضیحاتی که دادم نسخه من میشه تقریبا پیچید.
بشخصه سایتی مثل دانلودها داشته باشم 2روز هم دوون بشه تو سال مهم نیست برام چون خودم هستم و بس ولی اینجا بقیه از سایت ما پول درمیارند سایت من بالا نیاد طبیعتا کدهای تبلیغاتی سایت من که در سایتشون گذاشتن در بارگزاری سایتشون تاثیر داره و برش میدارند. و معلوم نیست که باز بزارنش و نرن سراغ رقبای من.
ممنون میشم با این تفاسیر یک راهنمایی بفرمائید.

اگر نميخوايد
هيچ مشكلي با ابيوز داشته باشيد و هر چيزي جز س.. كودكان و ترو.. داشته باشيد و تمام قوانين كپي رايت را زير پا بزاريد يك سرويس خاص هست كه نميشه اينجا گفت
و پينگش با ايران خيلي پايينه
خصوصي پيام دهيد

hegza
March 9th, 2016, 02:16
اگر نميخوايد
هيچ مشكلي با ابيوز داشته باشيد و هر چيزي جز س.. كودكان و ترو.. داشته باشيد و تمام قوانين كپي رايت را زير پا بزاريد يك سرويس خاص هست كه نميشه اينجا گفت
و پينگش با ايران خيلي پايينه
خصوصي پيام دهيد

- - - Updated - - -

E5-1650 v3 سی پی یو بسیار قوای هست. به نظز بنده اگه حجم سایت زیاد نیست مستقیم ex91ssd رو بخرید. ovh فرانسه و redstation انگلیس هم با همین رنج داره پینگ و سرعتش خیلی بهتره. به مخصوص redstation. اگه سرعت لود براتون تو ایران مهمه افرانت به نظر بنده ثبات خیلی خوبی داره.
یک ترابایت که لازم دارم. بعد اینجا پورت یک با گارانتی یک میده + رداستیشن با ارسال ایمیل مشکل داره که ما زیاد لازم داریم وگارانتیش 300 هست.
بنظرتون اون px91ssd رو بدون رید ببندم با توجه به اینکه جای دیگه لحظه ای بک آپ رو ری استور میکنه فرق آنچنانی داره؟

- - - Updated - - -

دوستان در مورد دی سی زیر نظری ندارید؟
https://www.totalserversolutions.com/ecommerce-webhosting.php

یک سایت از ایران دیدم روشه با رتبه خوب و خیلی هم راضیه ازش