ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم دسترسی به websitepanel

irayan
March 8th, 2016, 00:44
دلیل خارج شدن از دسترس وب سایت پنل چیست ؟
متاسفانه نه میشه نصبش کرد و نه وب سایتش باز میشه !!! موضوع تحریم هم نیست .. بطور کل بسته شده !
کسی اطلاعی از مشکل داره ؟

azaman
March 8th, 2016, 14:34
من هم چند روزی است که نميتوانم سايت WebSitepanel را باز کنم و سايت و زير دامنه های آن اشکال 503 را نمايش ميدهد.

اگر قبلا وب سايت پنل را نصب کرده باشید، با استفاده از فايل های آن و ديتابيس خام آن ميتوانيد سرويس های آن را مجدد نصب کنيد.

اما اميدوارم بزودی اشکال آنها برطرف بشه و مجددا کار را ادامنه دهند.

hadiroohi
March 8th, 2016, 15:05
نزدیک ۱ هفته هست که سایتشون مشکل داره، شایعات زیادی در فاروم های خارجی مطرح شده اهم از فروش مالکیت، تغییر نام برند و ... که هنوز هیچ کدام بصورت رسمی تایید نشده است
همچنین سایتهایی ایجاد شده که بسته اینستالر رو دانلود میدن(ظاهرا یک مقداری هم تغییر دادن و نمیشه اعتماد کرد!)

azaman
March 9th, 2016, 14:39
صفحه اول سايت و بعضی از صفحات عمومی سايت WebsitePanel باز شده، اما هنوز صفحه Download کار نميکند و هيچ توضيحی در خصوص دليل قطع سايت در روزهای گذشته در سايت درج نشده ....

hadiroohi
March 9th, 2016, 14:44
بله ولی فقط صفحه اصلی سایت کار میکنه و همچنان ارتباط حتی اینتسالر ها نیز با سرور وب سایت پنل برقرار نیست

azaman
March 12th, 2016, 02:42
اشکال برطرف گرديده، اکنون ميتوانيد به روال قبل برنامه را نصب نماييد، اما دليل قطع شدن اين مدت مشخص نشده است.

hadiroohi
March 12th, 2016, 12:11
بله کاملا برطرف شده، ولی کاش دلیل رو یه خبری چیزی بکنن تا شایعات فارومای خارجی تموم شه

technoelectric
March 12th, 2016, 12:18
بله کاملا برطرف شده، ولی کاش دلیل رو یه خبری چیزی بکنن تا شایعات فارومای خارجی تموم شه

این که خبری را اعلام نکردند هیچ فایل instaler آن هم عوض شده است و مثل گذشته نمی باشد
3 مرحله ای شده است و اطلاعات را 3 بار برای 3 پورت می خواهد
که اصلا مشخص نیست چگونه است و من تا الان موفق به نصب این نسخه جدید نشده ام

hadiroohi
March 12th, 2016, 12:21
کار خاصی ندارد، شما نیاز به تغییر هیچ کدام ندارید، فقط برای پرتالش آی پی سرور رو بدید، و یوزر پسورد وارد کنید، پورتها میبایست پیش فرض باشند

technoelectric
March 12th, 2016, 12:24
کار خاصی ندارد، شما نیاز به تغییر هیچ کدام ندارید، فقط برای پرتالش آی پی سرور رو بدید، و یوزر پسورد وارد کنید، پورتها میبایست پیش فرض باشند

من اینکارو کردم تا مرحله آخر هم میره ولی back roul میخوره و نصب نمیشه ارور میده آخرش نمیدونم مشکلش از کجاست
عکس ارور:http://uupload.ir/files/1vun_scr1.png

hadiroohi
March 12th, 2016, 12:25
من اینکارو کردم تا مرحله آخر هم میره ولی back roul میخوره و نصب نمیشه ارور میده آخرش نمیدونم مشکلش از کجاست

حتما موردی تو پبش نیازا هست، ارور رو کپی کنید اینجا

technoelectric
March 12th, 2016, 12:29
حتما موردی تو پبش نیازا هست، ارور رو کپی کنید اینجا

عکس ارور این است وقتی بک رول میخوره
http://uupload.ir/files/1vun_scr1.png

hadiroohi
March 12th, 2016, 12:32
عکس ارور این است وقتی بک رول میخوره
http://uupload.ir/files/1vun_scr1.png

این عکس که چیزی رو معلوم نمیکنه، شما از اونت لاگها ارور رو پیدا کنید

technoelectric
March 12th, 2016, 12:34
این عکس که چیزی رو معلوم نمیکنه، شما از اونت لاگها ارور رو پیدا کنید

شما اگر دسترسی تیم ویور داشته باشید ممنون میشم نگاه کنید کمک کنید این مشکل حل بشه

hadiroohi
March 12th, 2016, 12:36
شما اگر دسترسی تیم ویور داشته باشید ممنون میشم نگاه کنید کمک کنید این مشکل حل بشه

الان با موبایلم متاسفانه
شما مشخصات سرورتون رو در صورت نیاز خصوصی کنید بررسی میکنم

technoelectric
March 12th, 2016, 12:42
الان با موبایلم متاسفانه
شما مشخصات سرورتون رو در صورت نیاز خصوصی کنید بررسی میکنم

ممنون مرسی
به صورت خصوصی برای شما ارسال کردم ممنون میشم نگاه کنید و نتیجه ارو به من اعلام کنید
با تشکر

hadiroohi
March 12th, 2016, 13:02
ممنون مرسی
به صورت خصوصی برای شما ارسال کردم ممنون میشم نگاه کنید و نتیجه ارو به من اعلام کنید
با تشکر

وب سایت پنل به صورت کامل روی سرور شما نصب شد
آدرس ورورد و مشخصات برایتان پیام خصوصی شد

technoelectric
March 12th, 2016, 13:06
وب سایت پنل به صورت کامل روی سرور شما نصب شد
آدرس ورورد و مشخصات برایتان پیام خصوصی شد

بسیار ممنون از بررسی و رفع مشکل
فقط مشکل کجا بود ؟

hadiroohi
March 12th, 2016, 13:08
شما بصورت کامل و مرحله به مرحله نصب رو انجام نمیدادید

technoelectric
March 12th, 2016, 13:16
شما بصورت کامل و مرحله به مرحله نصب رو انجام نمیدادید

باشه مرسی از کمکتون
ممونم

hadiroohi
March 12th, 2016, 13:18
خواهش میکنم
موفق باشید

technoelectric
March 14th, 2016, 19:29
خواهش میکنم
موفق باشید

با سلام

خسته نباشید
بنده یک مشکلی که وب سایت پنل نصب شده دارم اینه که امکان نصب dns و php را روی آن ندارم
چجوری می توانم این مشکل را حل کنم
ضمن اینکه الان وقتی آی پی با پورت را می زنم ارور زیر را می بینم
Service UnavailableHTTP Error 503. The service is unavailable.

می توانید بنده را کمک کنید

hadiroohi
March 14th, 2016, 20:35
با سلام

خسته نباشید
بنده یک مشکلی که وب سایت پنل نصب شده دارم اینه که امکان نصب dns و php را روی آن ندارم
Service Unavailable

HTTP Error 503. The service is unavailable.

دوست عزیز توی پ.خ نیز توضیح داده شد. شما تنظیمات وب سایت پنل را به زده اید. میبایست وب سایت پنل را از اول نصب نمایید و یا اینکه رفع مشکل نمایید که معمولا بسیار وقت گیر بوده و با توجه به اینکه هیچ چیزی روی پنل نبود بهتره از اول نصب نمایید
برای اون یکی موراد هم مطالب زیادی توی اینترنت هست که میتوانید با کمی جستجو آنها را نیز نصب نمایید

azaman
April 8th, 2016, 01:56
1- DNS را از قسمت Server Manager - AddRole and Featurs از روی خود سرور نصب نماييد.
2- برای نصب PHP بهتر است ابتدا Web Platform Installer را از سايت مايکروسافت اضافه نموده و آنگاه PHP و سرويس های وابسته به آن (مثل درايور MySQL) را روی سرور نصب کنيد، آنگاه روی وبسايت پنل آنها را اضافه کنيد.

با سلام

خسته نباشید
Service Unavailable

HTTP Error 503. The service is unavailable.