توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام بهتر است net یا com ؟
p30nama
March 7th, 2016, 22:01
سلام
یک اسم تک کلمه ای برای یک سایت قالب پیدا کردم که .کام ان توسط یک شخص خارجی ثبت شده اما .net ان ازاده؟
به نظرتون .net خوبه؟
یا اینکه قبل از اسم سایت ای بزارم و .کام ثبت کنم؟ i******.com
ممنون
CYCLONER
March 7th, 2016, 22:03
.com بهتر می باشد به نظر بنده
p30nama
March 7th, 2016, 22:12
.com بهتر می باشد به نظر بنده
قبلش آی باشه خوبه؟
Majiiid
March 7th, 2016, 22:16
قسمت اعظم اینجور چیزا بستگی به سلیقه داره از هر کدوم که بیشتر خوشتون میاد اونو ثبت کنید تفاوت چندانی با یکدیگر از نظر گوگل ندارن
با توجه به موضوع سایت شما .net نیز مناسب می باشد
T.Toosi
March 7th, 2016, 22:16
کام چون دامنه عام هست معمولا دامنه اول انتخاب میکنند و کسی دیگر با tld های دیگر با همان اسم بالا آورده شود زیاد حرفه ای و جالب نیست.
Z.eus
March 7th, 2016, 22:24
توصیه میکنم که پُستِ « ۱۰ نکتهای که باید قبل از ثبت دامنه بدانید (http://serversaz.com/blog/۱۰-نکتهای-که-باید-قبل-از-ثبت-دامنه-بدا/)» را که در بلاگ منتشر کردهایم رو کامل بخونید چراکه مطمئنم کمکتون خواهد کرد.
بدرود.
p30nama
March 7th, 2016, 22:25
کام چون دامنه عام هست معمولا دامنه اول انتخاب میکنند و کسی دیگر با tld های دیگر با همان اسم بالا آورده شود زیاد حرفه ای و جالب نیست.
یعنی منظورتون .نت کلا مناسب نیست؟
.کام رو ی فرد خارجی ثبت کرده
هآستینگ
March 7th, 2016, 22:27
دامنه ای متفاوت تر انتخاب کنید
اگر اون دامنه با نام سایت های ایرانی باشه اکثرا کاربران به هوای اون سایت سرچ مکنن مثلا رادیو جوان الان 10 تا سایت و دامین با این نام زدن یکی میخواد بره مثلا از طریق گوگل سرچ کنه نمیدونه سایته کدوم بوده
ممکنه به هوای سایت و دامین شما برن سراغ اون سایت دیگر
نظر بنده یک دامین و ایده دیگه در نظر بگیر بهتره
soheil869
March 7th, 2016, 22:45
بنده نیز با نظر ایشون موافقم از دامنه .com استفاده کنید
اونقدر ها گوگل به این مسایل کاری ندارد
p30nama
March 7th, 2016, 22:50
بنده نیز با نظر ایشون موافقم از دامنه .com استفاده کنید
اونقدر ها گوگل به این مسایل کاری ندارد
یعنی دامین قبلش ای ولی کام بر .نت بدون ای ترجیح بدم؟
بهتره به نظرتون؟
rezaonline.net
March 7th, 2016, 23:52
من بودم net رو میزدم یا co
البته ir برای مپقعیت فعلی بهتره
p30nama
March 7th, 2016, 23:54
من بودم net رو میزدم یا co
البته ir برای مپقعیت فعلی بهتره
ای ار رو در هر صورت ثبت میکنم
soheil869
March 7th, 2016, 23:55
یعنی دامین قبلش ای ولی کام بر .نت بدون ای ترجیح بدم؟
بهتره به نظرتون؟
بله منظورم همین بود
salar123-user8
March 8th, 2016, 01:57
درکل تو ایران فرق نمیکنه. برای گوگل هم فرق نمیکنه. ولی دامنه ها با نیم های مختلف برای کارهای مختلف نام گزاری شدن مثل .co کمپانی. ولی سلیقه شما تایین میکنه که چه دامنه ای رو انتخواب کنید.
iHSG
March 8th, 2016, 09:45
به نظر من فقط IR. رو ثبت کنی کافیه.
اولش i بذاری و COM. ثبت کنی اصلاً جالب نمیشه.
NET. هم ثبت کنی که تو مملکت ما اصلاً تو دید نیست.
پس می مونه فقط IR. که تو این جور شرایط بهترین انتخابه.
الان کلی سایت قالب وردپرس هم هستن که فقط دامنه IR. دارن.
p30nama
March 8th, 2016, 20:06
به نظر من فقط IR. رو ثبت کنی کافیه.
اولش i بذاری و COM. ثبت کنی اصلاً جالب نمیشه.
NET. هم ثبت کنی که تو مملکت ما اصلاً تو دید نیست.
پس می مونه فقط IR. که تو این جور شرایط بهترین انتخابه.
الان کلی سایت قالب وردپرس هم هستن که فقط دامنه IR. دارن.
سلام
.net از چه لحاظ تو دید نیست؟ میشه توضیح بدید؟
اخه ای ار برای ssl و تبلیغات گوگل کمی مشکل سازه !
- - - Updated - - -
.................
gholamkale
March 8th, 2016, 20:15
درود
اگه برند خیلی معروفیه که کلا بیخیال بشید، در غیر اینصورت net و ir رو باهم ثبت کنید باقیش بستگی به خودتون داره که بتونید دامنه رو بالا بکشید
سایت هست با دامنه tk یا in هم معروف شده!
yasserhost
March 8th, 2016, 20:29
سلام
یک اسم تک کلمه ای برای یک سایت قالب پیدا کردم که .کام ان توسط یک شخص خارجی ثبت شده اما .net ان ازاده؟
به نظرتون .net خوبه؟
یا اینکه قبل از اسم سایت ای بزارم و .کام ثبت کنم؟ i******.com
ممنون
نظر بنده هیچ فرقی نداره کسی که میخواد سایتت رو پیدا کنه از گوگل استفاده میکنه از خودش که نمیاد بزنه domain.com یا domain.net اگر اسم مناسبی باشه .net بگیر.
persianws
March 8th, 2016, 20:32
خیلی این پسوند ها اهمیت نداره ... فقط جزو پسوند های سطح اول باشه و اینکه دامنه های مشابه فعال نباشن !
مثلا سایت هاست ایران توجه کرده باشید تمامی پسوند ها ثبت شده ولی به ادرس .net منتقل میشن !
p30nama
March 8th, 2016, 20:48
باتشکر از همه دوستان
دامین .net و .ir را ثبت میکنم و .ir ریدایرکت میکنم به .net
taksis
March 8th, 2016, 21:16
قبلا هم گفتم
وقتی .com و .co ثبت شده باشه شما .ir و .org و .net و... رو با هم ثبت کنید هم فایده نداره
برا کارهای معمولی مشکل نداره اما برای برند سازی خوب نیست
98tia
March 8th, 2016, 21:22
یکی از مشکل ترین انتخاب ها برای تعیین دامنه انتخاب پسوند مناسب مخصوصا مابین سه پسوند دامنه اصلی com. و net. و org. است.
از نظر SEO و به صورت فنی هیچ فرقی بین این سه پسوند دامنه با یکدیگر وجود ندارد.
هر سایت با محتوای مناسب و نزدیک تر به عبارت جستجو در موتورهای جستجو رتبه مناسب تری کسب می کند.
اعتماد و اعتباربارها و بارها از سوی گوگل عنوان شده که دامنه های مختلف فاکتور کاهش یا افزایش رتبه یک سایت نیستند اما عده زیادی از افراد نتایج آماری استقبال از یک دامنه مانند com. را در افزایش اعتبار سایت بی تاثیر نمی دانند. غالب کاربران نظر مثبتی به دامنه های com. دارند. البته اعتبار org. نیز نزد کاربران بالاست. اما دامنه هایی مانند info. یا biz. یا دامنه های رایگان به علت استفاده توسط اسپمرها و متقلب ها بازخورد خوبی در نگاه جستجوکنندگان ندارند.
پسوند دامنه com.
پرطرفدارترین دامنه اینترنتی و یکی از پر انتخاب ترین و محبوب ترین دامنه های اینترنتی دامنه com. است. فراتر از محبوبیت اینکه تصور بیشتر افراد برای وب سایت یک شرکت com.[نام شرکت] است. دامنه com. معمولا به عنوان یک دامنه پرکاربرد برای شرکت های، موسسه های تجاری و بسیاری از اهداف دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
پسوند دامنه org.
شاید یک زمانی org. به معنی یک سازمان یا نهاد سازمانی بود ولی اینطور نیست و هر فردی می تواند یک وب سایت با پسوند دامنه org. داشته باشد. با این حال هنوز هم org. برای سازمان های غیر انتفاعی مانند بنیادهای خیریه اولین انتخاب است. اگر وب سایت شما با دامنه org. معرفی شده؛ بازدیدکنندگان، شرکت یا کسب و کار شما را یک سازمان یا موسسه عام المنفعه یا سازمان خیریه تصور می کنند. البته برای کاربران ایرانی org. بیشتر به معنی سازمان های نیمه دولتی و خصوصی است.
انتخاب پسوند org. فقط برای سازمان های غیر انتفاعی و خیریه توصیه می شود.
پسوند دامنه net.
پسوند دامنه net. پسوند پیش فرض برای شرکت های اینترنتی و ارائه دهندگان خدمات شبکه های کامپیوتری است ولی شاید آخرین انتخاب برای یک شرکت تجاری یا کسب و کار اینترنتی باشد. با این که پسوند دامنه net. در آمار، پرطرفدارتر از org. است ولی برای کاربران مزیت خاصی ندارد و شاید در نظر بیشتر کاربران org. و com. پسوند های معتبرتری باشند. البته بسیاری دامنه net. را نوعی پشتیبان برای com. می دانند که شرکت ها برای جلوگیری از دسترسی رقبا و حفظ کپی رایت اقدام به خرید آن می کنند.
دامنه های سطح بالا
هفت نام دامنه سطح بالا و به نوعی اولیه از آغاز توسعه اینترنت در سال 1998 توسط ICANN انتخاب شده اند. از این هفت نام دامنه ی سطح بالا، سه نام دامنه com. و org. و net. عمومی هستند و می توانند توسط افراد حقیقی یا حقوقی خریداری شوند. چهار نام دامنه دیگر شامل edu. و gov. و mil. برای ایالات متحده و int. برای سازمان های بین المللی، انحصاری به شمار می آیند.
مقایسه آماری
در حالی که حدود 75 درصد از دامنه های ثبت شده در اینترنت com. هستند. اما دامنه های net. حدود 10 درصد و org. حدود 7 درصد از دامنه های ثبت شده را به خود اختصاص داده اند.
p30nama
March 8th, 2016, 21:26
قبلا هم گفتم
وقتی .com و .co ثبت شده باشه شما .ir و .org و .net و... رو با هم ثبت کنید هم فایده نداره
برا کارهای معمولی مشکل نداره اما برای برند سازی خوب نیست
نه برند شرکتی نیست
.co ازاده و .com
1700 دلار برای فروشه و فکر نمیکنم یک ایرانی اینو بخره ! و با توجه به اینکه سایتم فقط برای ایرانیان هست اهمیتی ندارد
سایت فروش و خدمات قالب سایت هستش
takpar7
March 9th, 2016, 00:19
سلام
.net دامنه نسبتا محبوبی تو ایران هستش
90 درصد دامنه های ثبتی خود من .net هستند. و روشون کار بشه هم برند میشن و هم بالا میان
.net و .ir رو داشته باشید حله
arman021
March 9th, 2016, 02:01
خوب معلومه .com بهتره
besthosti.com
March 9th, 2016, 02:06
اگه از منظر سئو به این قضیه نگاه بشه برای کسی که میخواد یه کار جهانی و به زبان انگلیسی رو شروع کنه می بایست دامنه کام رو انتخاب کنه چون این دامنه جهانی هست ولی کسی که کارش محدود به ایران هست می بایست ای ار رو انتخاب کنه چون گوگل به tld ها هم برای نمایش در نتایج جستجو ها هم دقت می کنه به طور مثال در آمریکا کسی خرید خانه سرچ بزنه اول سایت هایی با tld مخصوص آمریکا یعنی .us رو نشون می ده و در انتها tld های بی ربط مثل co و غیره رو نشون میده. پس این نکته مهمی هست که باید دقت کنید.
نکته: co برای کمپانی نیست و این مخصوص کشور است.