قبل از هرچیزی بگم که بنده از سال 2009 تا الان از هاست های پربازدید داخلی زیادی سرویس گرفتم و تست کردم که روی هیچکدام بیش از 3 ماه نموندم که برای رعایت حقوق این دوستان من از جایی اسم نمیبرم ...
سابقه نداشته 1 ماه بدون مشکل از یک هاست داخلی استفاده کنیم بهترینش هاست دی ال بود ( 4 سال قبل با هاست کانادا ) که اونم در روز با ارور nginx مواجه میشدیم ولی مشکل جدی نداشت
چون نیاز به پربازدید بوده از اینها انتخاب کردیم . متاسفانه از سرورهای 64 هسته ای تا 8 هسته ای انواع سرویس دهنده ها رو تست کردیم 99 درصد مشکل Overload با همون لود بالای سرور و چند برابر هسته که افت سرعت در بازگشایی سایت رو در پی داره در همه اینها مشاهده کردیم
بطور مثال میخواستم بدونم از نظر شما دوستان که هاست ارائه میکنید و همه اینکاره اید لود 45 و 60 برای یک سرور 8 هسته ای نرماله ؟؟؟ در شرایطی که حمله ای هم روی سرور وجود نداره و ناگهانی لود تا 60 میره بالا و برمیگرده روی 10 !!؟
حالا اینا به کنار ... من سوالم اینه مگه چقدر باید از یک سرور 8 هسته ای درامد داشت که اینقدر سایت میبرید روی سرورهاتون ؟ مگه شما ماهی چقدر هزینه میکنید برای یک سرور خارج از رده 8 هسته ای از دیتاسنتر هایی مثل هتزنر و OVH و ... ؟ و چند سایت باید میزبانی بشه روی این سرور ؟ بنده ماهی 80 میدادم برای یک هاست با سرور 8 هسته و رم 4 و i/o هشت مگ در حالی که همه اینها ظاهرا فقط اسم و عدد بودن و مصرفشون روی ماکزیمم بودن همیشه !! حالا با ماهی 10 دلار از یک هاست خارجی هاست گرفتم رم 1 گیگ هست ولی به ندرت به نصف میرسه !!! در حالی که در هاست اشتراکی داخلی 4 گیگ و 6 گیگ جوابمونو نمیداد !! مقدار I/O هم 1024 هست ولی همیشه مصرفش روی 0 هست در حالی که در هاست داخلی روی 8 مگ کم میاورد و پر بود !! در هاست خارجی مقدار SWAP روی 0 اما در هاست داخلی بین 99 تا 60 متغیر !!! Down تایم و ... که دیگه بماند و ارورهای 503 به دلیل لود بالا و ارورهای Down شدن وب سرور و عدم ارتباط به دیتابیس و ... که همه تاثیر منفی در سئو و رنک گوگل میگذاره
ایا مقدار 1 گیگ ایرانی با 1 گیگ حارجی متفاوته از نظر دوسنان ؟ و اینکه 1 گیگ رم خارجی معادل 6 گیک رم داخلیه ؟ [-(
چرا یک سرویس دهنده حرفه ای در ایران وجود نداره که لود سرورش واقعا نرمال باشه ؟ تنها سرویس دهنده ای که دیدم رعایت میکنه ****** هست که اونم قیمتاش خدا تومنه
واقعا چرا افرادی که در ایران هاست ارائه میکنند این موارد رو رعایت نمیکنند و خیلی ببخشید اما هیچ استانداردی رعایت نمیکنید ؟ این چند ساله برام سواله واقعا چرا ؟
rastindata
March 7th, 2016, 13:05
عمده ترین علت گران بودن سخت افزار و استفاده از سخت افزار های بی کیفیته ...
علت بعدی پورت نامناسب سرور های ایرانه
و ...
البته ناگفته نماند کانفیگ مناسب هم خیلی تاثیر داره !
navid2zp
March 7th, 2016, 13:15
بنده سرویس دهنده ای رو میشناسم که بیش از 2000 سایت فعال روی یک سرور میزبانی می کنند ...
از سرویس دهنده های ایرانی برای سایت پر بازدید بنده هم تنها HostDL بود که بدون مشکل کار می کرد
زمانی که جمع کرده بودند چندین هاستینگ امتحان شد ولی هیچکدوم امکان میزبانی نداشتند
البته باز جدیدا یکم فروشنده هایی که هم سرور های مناسبی انتخاب می کنن و هم از نظر مدیریت سرور خوب عمل می کنند بیشتر شده ولی خوب هنوز نسبت بد به خود زیاد هست
joomla2
March 7th, 2016, 13:17
سلام.
بستگی به موارد مختلف و سرویس دهنده دارد. سرور ایران اگر از سخت افزار مناسب و کانفیگ حرفه ای استفاده شود عالی خواهد بود.
من خودم از یک زمانی دیگه فقط دارم از هاست ایران استفاده میکنم و کلیه سایت هایم را از خارج انتقال دادم به سرور ایران دیتاسنتر پارس انلاین.
از سرویس دهنده معتبر خرید کنید تا کیفیت خوب تجربه نمایید.
موفق باشید
kool
March 7th, 2016, 13:24
حالا با ماهی 10 دلار از یک هاست خارجی هاست گرفتم رم 1 گیگ هست ولی به ندرت به نصف میرسه !!! در حالی که در هاست اشتراکی داخلی 4 گیگ و 6 گیگ جوابمونو نمیداد !!
البته دلایل مختلفی میتونه باشه که چرا روی هاست خارجی مشکل ندارید و روی برخی هاست دهنده های ایرانی ...
ولی با ماهی 80 هزار تومان باید سرویس مناسبی ارائه میکردن، مگر اینکه مصرف سایت شما غیرعادی بوده و نرمال نباشه!
در هر حال سخت افزار سرور و منابع و قطعات بروز . استفاده از درایو ssd . پورت سرور . وب سرور . کانفیگ . بهینه بودن سایت شما . عدم اورسل . عدم ارائه به عنوان نوع مصرف مختلف (هاست معمولی - هاست پربازدید - هاست بکاپ - هاست دانلود!) . محدود نکردن بیش از حد منابع کاربر!
اگه سرویس دهنده موارد فوق رو رعایت کنه تا حد زیادی میتونه کیفیت قابل قبول رو به همه کاربرانش ارائه کنه!
navidmadrid
March 7th, 2016, 13:26
دوست عزیز مشکل شما این هست که از سایت های خرید داشته اید که فقط دنبال سود خود هستند
و در یک سرور معمولی تعداد بیشتر از گنجایشان رو هاست ارائه دادن
اگر حرفه ای کار میکنید خودتون دست به کار بشوید و سرور تهیه کنید
shivahost
March 7th, 2016, 13:30
سایت با سایت فرق داره! میشه 2000 سایت را روی یک سرور میزبانی کرد، ولی ممکنه با 5 تا سایت هم سرور کم بیاره!
الان یک سایت شیرترانیکس میزبانی می کنیم که صفحه داشبورد آن فقط حدود 500 ریکوئست در لحظه لود کردن دارد! این تعداد رکوئست هم برای خود سایت و سئوی آن و سرعت آن مضر است و هم به سرور فشار می آورد. حالا فکر کنید این سایت پربازدید هم باشد!
اول از همه هر کسی باید سایت خودش را بهینه کند!
nimafire
March 7th, 2016, 15:48
خوب دلالی بسیار زیادی دارد که به برخی میتواند اشاره کرد.از جمله ورود افراد غیر حرفه ای که تنها میخواهند از بازار سرور مجازی و ... سود کلانی کسب کنند.
اما از نظر حرفه ای، شما سرو رمجازی خرید میکنید. سرویس دهنده به هر شکلی که سرویس شما را بتواند ارایه کند میتواند سرویس دهنده شما باشد.
تصور کنید سروری 32 گیگ رم دارد. شما جذب تبلیغات فروشنده ای میشوید که رم 2 گیگ را 25000 تومان ارایه میکند. خوب خود شما منصف باشید. فروشنده باید چند سرو رمجازی میزبانی کند تا حداقل هزینه سرور تامین شود؟
حال اگر فروشنده کم لطفی کند و سود بیشتری بخواهد... . چه تعداد باید میزبانی کند؟
مشکل این "بی کیفیتی" مستقیما از کاربران و خریداران است که منجر به ورود این دست سرویس دهنده ها شده ند.
این مسله بعد حرفه ای و فنی ندارد. تنها و تنها فرهنگ "دنبال ارزانی بگرد. حتما پیدا میشه" هست. حاظر هستیم 5000 تومان هزینه بنزین بیشتر بپردازیم به آن طرف شهر برویم که 4500 تومان ارزانتر خرید کنیم.
فردی مراجعه میکند به ما و 1500 کاربر فعال برای سرویس --- دارد. اگر از همه این دوستان برای یک ماه فقط 1000 تومان هزینه دریافت کرده باشد، ماهانه یک میلیون و پانصد هزار تومان درآمد دارد. اما برای 35000 تومان هزینه بیشتر... !
با سرویس دهنده های بسیار زیادی را در ایران کار کردیم.
من با جمله بی کیفیت مخالف هستم چون سرویس دهنده ها هم باید هزینه هایشان درآید. نمیتوانید هزینه کم کنید و توقع داشته باشید.
میتوانید هزینه بیشتر بپردازید ؟ کیفیت بالاتری نیز داریم.
به این دلیل بی کیفیت هستند سروی سدهنده ها که اگر بخواهند هزینه واقعی را از مشتری دریافت کنند مشتری را از دست میدهند. شما میخواهید 500 تومان هزینه کنید و چیپس بخرید. مگر میشود؟ بله میشود. فروشنده بسته چیپس با هوا به شما تحویل میدهد. صورت مسله بدون مشکل حل شد !
هاست دی ال، پارس آنلاین. سرویس دهنده هایی هستند که سرور های بسیار زیادی از این سرویس دهنده ها را کانفیگ کرده ایم و انجام میدهیم. کیفیت خوبی دارند. premium هستند.
موفق باشید
Z.eus
March 7th, 2016, 16:25
ببینید استارتر عزیز کاربران ایران اکثرا دنبال این هستند که فلان جا ۵ تومان / ۱۰ تومان ارزان تر میدهد.. همان hostdl یا شرکت های خارجی و جاهایی که برای شما با کیفیت تلقی میشوند با روش های خاص و تجربه سرور هارو از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری کانفیگ میکنند و هزینهی خوبی هم در قبالش دریافت میکنند که در نهایت کیفیت و پایداری عالی خروجی کار میشود.
یادمه novinvps عزیز صحبت خوبی کردند در یکی از تاپیک ها... که بنده هم با ایشان هم نظرم، درسته که شاید فروشندگانی که مثلا سرور مجازی رم ۱ گیگ (اختصاصی نه بصورت share ) را بالای ۲۰ تومان ماهیانه میفروشند، سرور هایشان مثل دوستانی که از hetzner و ovh و.. (به دلیل پایین تر بودن هزینه هایشان) ، به سرعت پُر نمیشود ولی در نهایت کسی که آهسته و پیوسته حرکت میکند پیروز است. این مورد رو شخصا طی این چند سال تجربه کردم و به چشم دیدهام.
OMIDTU5
March 7th, 2016, 21:14
تشکر از توضیحات دوستان
پس از نظر شما مشکل عمده در کیفیت سخت افزار هست که روی یک سرور 4 گیگ رم هم کفایت نمیکنه روی یکی دیگه با 1 گیگ هم کارمون راه میفته ؟
واقعیت اینه از طرف فروشنده داخلی هیچ استانداردی رعایت نمیشه و براش فرقی نمیکنه لود سایت های روی سرورش 2 - 3 ثانیه کند تر بشه یا در ساعت چند بار اورلود بشه و در روز چقدر Down تایم داشته باشه ... تا جایی که بتونه و سرور on بمونه یوزر میبره روش . بنده بشخصه بارها شاهد بودم هاست پربازدید از معتبر ترین دوستان این انجمن که چند سال هم سابقه دارند به ما دادن و دیدم اورسل هست سرویس هاشون اما باز هم تا کاربری اینجا درخواست هاست داده بهش آفر دادن ! این واقعیته ....
mhiizadi
March 7th, 2016, 21:41
تشکر از توضیحات دوستان
پس از نظر شما مشکل عمده در کیفیت سخت افزار هست که روی یک سرور 4 گیگ رم هم کفایت نمیکنه روی یکی دیگه با 1 گیگ هم کارمون راه میفته ؟
واقعیت اینه از طرف فروشنده داخلی هیچ استانداردی رعایت نمیشه و براش فرقی نمیکنه لود سایت های روی سرورش 2 - 3 ثانیه کند تر بشه یا در ساعت چند بار اورلود بشه و در روز چقدر Down تایم داشته باشه ... تا جایی که بتونه و سرور on بمونه یوزر میبره روش . بنده بشخصه بارها شاهد بودم هاست پربازدید از معتبر ترین دوستان این انجمن که چند سال هم سابقه دارند به ما دادن و دیدم اورسل هست سرویس هاشون اما باز هم تا کاربری اینجا درخواست هاست داده بهش آفر دادن ! این واقعیته ....
با سلام
بسیاری از این مشکلات تقسیر خود خریداران است
ما هم باشر کت های ایرانی کار میکنیم و هم شرکت های خارج از ایران
حد اقل سودمان روی محصولات 20 25 درصد است و هیچ گاه اور سل و یا اور لود نداشتیم
تقریبا تمام سرورهای های ما حتی سرور ایران ما 24 هسته ای و هارد های رید ssd دارد
اما مشتری چه می خواهد در ایران؟
هیچی فکر کنید برای 1000 تومن پول دامنه داخل همین سایت پست می زارند قیمت برای ثبت دامنه!
فرق 40000 تومن با 37 تومن با 42 تومن تو 1 سال 5 تومنه
این مشتری ها نیز یک تعداد فروشنده می خواهند که اکثرا برای جوابگویی به این مشتریان باید یک سری امکانات ارزان داشته باشند
در نتیجه یک سری فروشنده نما نیز تولید می شود که کارش خراب کردن بازار است
و از جمله اینکه رفته یه موس خریده شده متخصص کامپیوتر با ادعای الی ماشالله
ایران هم که بنازم اگر مدرک شکسته بندی پای ملخ داشته باشی میتونی پشت کامپیوتر بشینی بشی متخصص رایانه
حالا همه اینا یک طرف
تنها چیزی که به بار میارن بی اعتمادی شما مشتریانه
البته تقصیر خود شماست که اجازه نمی دهید سرویس دهندگان خوب به کار در بازار داخل ادامه دهند
یا کنار می کشند و یا از سرویس دادن در ایران می پرهیزند
شما نمی دانید ما برای اینکه بخواهیم یک سرویس خوب ارایه دهیم چقدر باید هزینه کنیم
من اگر قسمتی از هزینه هایم را بگویم
هزینه اولیه خرید یک سرور 2 سی پی یو با 32 تا 146 گیگ رم و 3 عدد هارد ssd و 1 عدد 1 ترا را حساب کنید چیز حدود 10 تا 12 میلیون هزینه سرور
هرینه لایسنس های اورجینال پلسک و سی پنل و دایرکت ادمین را روش بگذارید حدودا ماهی 35- تا 400 تومن هزینه لایسنس
هزینه کلو کیشن ها را در زیر ساخت حدود 350 تا 400 هزار تومن
هزینه پرسنل شب کار و روز کار هم به آن اضافه کنید
نه تنها من خیلی دیگر از دوستان که اینجا هستند
خوب شمای مشتری انتظار دارید من به شما 1 گیگ هاست سالی 10 هزار تومن بدهم
اگر ندهم میروید از کسی که این هزینه ها را نمی کند می گیرید اخرش هم ناراحتید چرا اینجوریه چرا اونجوریه
هزینه یک نیرو متخصص ساعتی 200 دلار است چطور انتظار دارید برای شما رایگان کار کند؟
چرا انتظار دارید به شما رایگان خدمات داده بشه
قبلا این بازار فقط مال تهران بود تا اینکه خدمات آنلاین راه افتاد و این بازار مریض رقابت سر قیمت را در اینترنت نیز پخش کردند
سرور های المان را اگر ما ایرانی ها نگیریم فک کنم هتزنر ورشکست شود
به عنوان ارازان ترین و بی کیفیت ترین دیتا سنتر ها معروف است
شما دلیل را بیشتر در فرهنگ و خود مردم ایران ببنید
از نظر من برای این سبک مشتریان همین هم بسیار زیاد هست و هر ماه باید گریه کنند و از این سمت به سوی آن سمت بروند
موفق و مویید باشید
peyman24x
March 8th, 2016, 04:13
2000 تا سایت روی یک سرور ؟؟!!بهترین سرور هم که باشه ماهی دو میلیون هم اجاره سرور باشه بعد ماهی 5 هزار تومان از هر سایت بگیره میشه ماهی 10 میلیون !!! بعد اورلود سرورشون هم رو 20 تا 40 است!! حاظرم نیستن یک سرور دیگه برای تقسیم سایت ها هم بگیرند؟ عجب من خودم روزانه لود سرور از 2 بره بالا مریض میشم... :-|
InterServer.ir
March 8th, 2016, 08:23
سلام
بنده هم گاهی برای سرور های بک آپ یا جایگزین برای مواقع ضروری ( که نیاز همه هاستینگ ها هست ) از همکاران به صورت ناشناس خرید می کنم و 95 % مواقع یه سرویس اورسلی قیمت بالا تحویل گرفتم .
ولی تا امروز نشده 1 بار از خارج کشور سرویسی بگیرم که مشکل اورسل داشته باشه و تا حد زیادی صحبت های استاتر رو قبول دارم و از این موضوع ضربه خوردم.
دلیل اصلی این مشکل بی مسئولیتی هاستینگ ها هست . اگر مسئولیت پذیر بودند
بدون دانش و تجربه کافی با تجربه کار whmcs وارد اینکار نمی شدند (که همه کانفیگ سرور رو دیگران انجام بدند و زمانی به سرور اتک زده شد فقط بشینند نگاه کنند یا از پس بهینه سازی سایت مشتری بر نیان )
بدون سرمایه و با جیب خالی و پز عالی شروع به فروش سرور و هاست نمی کردند( برخی شرکت ها تو همین انجمن سرور یک هفته ای ازدیتاسنتر می خرند و پولش رو تو همون هفته درمیارند و اگه درنیاد خدا اطلاعات مشتریان رو بیامرزه )
می دونستند بدون خوندن قوانین دیتاسنتر سرور نخرند که بعدا مشتری تاوانش رو بده ( برخی از هتزنر سرور آنتی دیداس ارائه میدادند و... )
و.....
soheil869
March 8th, 2016, 08:31
سلام
بنده هم گاهی برای سرور های بک آپ یا جایگزین برای مواقع ضروری ( که نیاز همه هاستینگ ها هست ) از همکاران به صورت ناشناس خرید می کنم و 95 % مواقع یه سرویس اورسلی قیمت بالا تحویل گرفتم .
ولی تا امروز نشده 1 بار از خارج کشور سرویسی بگیرم که مشکل اورسل داشته باشه و تا حد زیادی صحبت های استاتر رو قبول دارم و از این موضوع ضربه خوردم.
دلیل اصلی این مشکل بی مسئولیتی هاستینگ ها هست . اگر مسئولیت پذیر بودند
بدون دانش و تجربه کافی با تجربه کار whmcs وارد اینکار نمی شدند (که همه کانفیگ سرور رو دیگران انجام بدند و زمانی به سرور اتک زده شد فقط بشینند نگاه کنند یا از پس بهینه سازی سایت مشتری بر نیان )
بدون سرمایه و با جیب خالی و پز عالی شروع به فروش سرور و هاست نمی کردند( برخی شرکت ها تو همین انجمن سرور یک هفته ای ازدیتاسنتر می خرند و پولش رو تو همون هفته درمیارند و اگه درنیاد خدا اطلاعات مشتریان رو بیامرزه )
می دونستند بدون خوندن قوانین دیتاسنتر سرور نخرند که بعدا مشتری تاوانش رو بده ( برخی از هتزنر سرور آنتی دیداس ارائه میدادند و... )
و.....
اره اين اخري خيلي باحال بود
نوشته بود سرور ضد ديداس هتزنر
[emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] من چشام درومد
كي هتزنر ضد ديداس شد