PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مطمئن ترین روش انتقال سایتها از سی پنلی به دایرکت ادمین

hegza
March 7th, 2016, 03:49
سلام
دوستان بنده تا الان روی همه سرورهام سی پنل نصب بوده اما بدلیل گرانی تصمیم دارم همشو ببرم به دایرکت ادمین (سایتها همه متعلق به خودم هستند و شرکت هاستینگ نیستم)
حالا روی سرور مقصد دایرکت ادمین نصب کنم مثل خود سی پنل گزینه انتقال گروهی داره؟ آی پی میدیم و رووت و پسوورد میاره و ری استور میکنه؟
تو انجمن برای تک سایت توضیح داده بودن چند آموزش هم خارجی دیدم. اما دوست دارم تجربه شما رو از بهترین حالت بدونم
باتشکر

Yas-Host
March 7th, 2016, 05:56
سلام.

خیر انتقال سی پنل به دایرکت ادمین بصورت گروهی امکان ندارد.

اما یک اسکریپت تبدیل بک آپ وجود دارد که می توانید استفاده کنید.

ParsIranic
March 9th, 2016, 18:26
همچین قابلیتی در پنل دایرکت ادمین نیست
اسکریپتی برای تبدیل بکاپ های قدیمی (legacy) سی پنل به دایرکت ادمین وجود دارد که از این طریق میتوان چندین بکاپ را تبدیل و سپس ریستور نمود . هرچند با توجه به قدیمی بودن و اپدیت نشدن اسکریپت ممکن است مشکلاتی رخ دهد .

soheil869
March 9th, 2016, 19:16
سلام
دوستان بنده تا الان روی همه سرورهام سی پنل نصب بوده اما بدلیل گرانی تصمیم دارم همشو ببرم به دایرکت ادمین (سایتها همه متعلق به خودم هستند و شرکت هاستینگ نیستم)
حالا روی سرور مقصد دایرکت ادمین نصب کنم مثل خود سی پنل گزینه انتقال گروهی داره؟ آی پی میدیم و رووت و پسوورد میاره و ری استور میکنه؟
تو انجمن برای تک سایت توضیح داده بودن چند آموزش هم خارجی دیدم. اما دوست دارم تجربه شما رو از بهترین حالت بدونم
باتشکر
دوست عزیز کلا انتقال 2 لایه دارد
فایل و دیتابیس
فایل ها را انتقال دهید
دیتابیس ها هم دامپ کنید
تا الان که دنبال راه حل دیگری هستید منتقل می شدند :)

CYCLONER
March 9th, 2016, 19:22
با سلام

می تونید از طریق اسکریپت بک آپ ها را تبدیل کنید

سپس همه را باهم ریستور کنید

البته بک آپ به صورت زیپ گرفته میشه می تونید دونه دونه تبدیل کنید و هه آن ها در یک پوشه خواهند بود آن ها را کپی و سپس ریستور کنید