ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک مشکل عجیب در ثبت دامین ir

alisc
October 21st, 2010, 10:42
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی همکاران گرامی :)

دیروز یکی از دوستان دامین ir رو داخل پنلش ثبت و شناسه من رو به عنوان رابط مالی قرار داده .
اما از دیروز تا به حال دامین در پنل یا سبد خرید من نیومده که پرداختش کنم !!!! :106:
مشکل چیه ؟

فقط نگید که " نیک جدیدا اینجوری کرده " چون قبلش یک دامین به همین صورت ثبت و پرداخت کردم .
الان راه حل چیه ؟
باید چه کار کرد ؟

1eng.ir
October 21st, 2010, 10:49
فقط نگید که " نیک جدیدا اینجوری کرده " چون قبلش یک دامین به همین صورت ثبت و پرداخت کردم .
:d
نیک جدیداً اینجوری کرده!
هر کی درخواست میده باید خودش پرداخت کنه! اگه شما میخواید براشون پرداخت کنید، بگید تا درخواستو کنسل کنن و شما خودتون درخواست بدید (صاحب دامین هم دوستتون بذارید) / راهنما - پرشین وی پی اس (http://www.persianvps.ir/client/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=3) / اگه هم دنبال راه ساده تری هستی، پرشین رجیستر (http://www.persianregister.ir/) رو بهتون پیشنهاد میدم (ثبت و پرداخت آنلاین و کاملاً اتوماتیک دامنه های ملی)

amirizadi
October 21st, 2010, 10:56
رابطه‌های مجاز را همه قرار بدید درست میشه

alisc
October 21st, 2010, 10:57
:d
نیک جدیداً اینجوری کرده!

:))
1eng.ir جان عزیز ممنون ، خودم هم قصد همچین کاری رو داشتم ، چون در تاپیک های قبلی دیده بودم ولی یک سوال :
چرا یک دامین دیگر به این شکل ثبت شد ؟؟؟
دوستم رابط مالی رو من قرار داد ، دامینش هم در سبد خری من اومد ( 4 روز پیش ) . اما این چرا نمیاد ؟ بگیر نگیر داره ؟

1eng.ir
October 21st, 2010, 11:04
رابطه‌های مجاز را همه قرار بدید درست میشه
پسرم سیستم ایرنیک عوض شده ;) / تا 5 سالم بشینی رابطه ها رو چپ و راست کنی درست نمیشه!
یا باید مستقیماً از ایرنیک پرداخت کنن (14400 برای دامین 1 ساله) یا اینکه خودشون یونیت بگیرن یا هم کسی که یونیت داره درخواست ثبت به نام مشتری رو بده! ( که مد نظر استارتر هم همین مورده)

---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------

چرا یک دامین دیگر به این شکل ثبت شد ؟؟؟
دوستم رابط مالی رو من قرار داد ، دامینش هم در سبد خری من اومد ( 4 روز پیش ) . اما این چرا نمیاد ؟ بگیر نگیر داره ؟
1. تمدیدی بوده! (که رابط مالی رو شما قرار داده و شما هم درخواست تمدید دادید)
Or
2. خودتون درخواست ثبت دادید (به نام دوستتون)

از این 2 حالت خارج نیست :d / ایرنیک درسته خودش رو هواست ولی اینجا رو قاطی نمیکنه :71:

amiri113
October 21st, 2010, 11:23
احتمالا تمديد بوده نه ثبت!

يونيت هم خواستيد ميتونيد از سايت عصرنت آنلاين شارژ کنيد:
عصرنت | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی (http://www.asrenet.com/services/nic/unit)

alisc
October 21st, 2010, 13:44
پسرم سیستم ایرنیک عوض شده ;) / تا 5 سالم بشینی رابطه ها رو چپ و راست کنی درست نمیشه!
یا باید مستقیماً از ایرنیک پرداخت کنن (14400 برای دامین 1 ساله) یا اینکه خودشون یونیت بگیرن یا هم کسی که یونیت داره درخواست ثبت به نام مشتری رو بده! ( که مد نظر استارتر هم همین مورده)

---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------

1. تمدیدی بوده! (که رابط مالی رو شما قرار داده و شما هم درخواست تمدید دادید)
Or
2. خودتون درخواست ثبت دادید (به نام دوستتون)

از این 2 حالت خارج نیست :d / ایرنیک درسته خودش رو هواست ولی اینجا رو قاطی نمیکنه :71:

1eng.ir عزیز ممنون از این که تاپیک رو با صبوری پیگیری و دونبال میکنید ، عزیزم خدمتتون عرض کردم ثبت بوده نه تمدید !

من 2 روز پیش شمال بودم که برام اس ام اس اومد که شناسه فلان شما رو رابط مالی قرار داده ( توسط خدمات پستچی ایرانسل ) ، بعد میخواستم برم کافی نت چک کنم ، که طرف تماس گرفت ! گفت آقا شما رو رابط مالی قرار دادم برام پرداختش کنید ، من هم زنگ زدم بچه ها گفتم آره تو پنل اومده !!! ( من سره همین دارم تعجب میکنم ، چرا برای اون اومد ، اما برای این نیومده داخل پنل من !!! )

فکر کنم بخاطره نوع شناسه باشه ( جدیدا 50 مدل شناسه میشه داخل نیک ساخت ! :)) ) شاید بعضی از شناسه ها نمیشه توسط رابط مالی پرداخت کرد !!!! یا شاید هم سرور نیک اومده پایین که ایمیل برام نمیاد که طف شما رو رابط مالی قرار داده . . . .

دارم رو این موضوع کار می کنم ، دوستان لطفا کمک کنید بفهمیم ماجرا چیه ؟؟؟؟

در ضمن رابط های مجاز رو هم ویرایش کردم ، باز هم نشد !

در آحره سر در پنل خودم ثبتش کردم و صاحب امتیاز رو شاسه مشتری قرار دادم ، اونهم با کلی دردسر ! ( گفت باید شناسه مشتری شما رو جز رابطه مجاز خودش قرار بده و . . .)

کلا سیستم نیک بدردنخور شده ! ( جمع کنه بره بهتره ! )

1eng.ir
October 21st, 2010, 14:33
یا شما دارید اشتباه میکنید (قصد جسارت ندارم) یا نیک مشکل داره (فکر نکنم!) یا هم سیستمشو تغییر داده (اطلاعی ندارم!)