PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از دایرکت ادیمن برای آپلود سنتر

imokaf
March 6th, 2016, 15:10
سلام دوستان من تازه وارد هستم ، برای ایجاد اپلودسنتر استفده از دایرکت ادمین مناسبه ؟
بعضی جاها خوندم باید لایت اسپید استفاده کرد ؟! اصلا فرق وب سرور یا کنترل پنل چیه ؟ اینا یکی هستن ؟!
واینکه لایسنس ها پایین ترین قیمتشون چنده ؟ تشکر

nimafire
March 6th, 2016, 18:34
سلام دوستان من تازه وارد هستم ، برای ایجاد اپلودسنتر استفده از دایرکت ادمین مناسبه ؟
بعضی جاها خوندم باید لایت اسپید استفاده کرد ؟! اصلا فرق وب سرور یا کنترل پنل چیه ؟ اینا یکی هستن ؟!

سلام
وب سرویس مسول پاسخ گویی و رسیدگی به درخواست های بازدیدکننده های شما است و مطمینا وب سایت شمایی که برای آپلود سنتر کار میکنید نیازمند وب سرویس قدرتمند البته کانفیگ مخصوص است.
دایرکت ادمین یک کنترل پنل است تا بتوانید با سرور کار کنید.
بله گزینه مناسبی است البته 100 درصد باید کانفیگ شود تا بر اساس نیاز شما کاربرد داشته باشد

007
March 6th, 2016, 20:39

س برای اپلود سنتر اصلا نیازی به درگیر کردن بیخودی منابع با کنترل پنل ها نیست که ممکن هست باگ هایی هم داشته باشن.
وب سرور هم فرقی نخواهد داشت اپاچی یا nginxو لایت اسپیدهم نیاز شما رو براورده خواهد کرد.
ارادت

nimafire
March 6th, 2016, 21:25
س برای اپلود سنتر اصلا نیازی به درگیر کردن بیخودی منابع با کنترل پنل ها نیست که ممکن هست باگ هایی هم داشته باشن.
وب سرور هم فرقی نخواهد داشت اپاچی یا nginxو لایت اسپیدهم نیاز شما رو براورده خواهد کرد.
ارادت

کنترل پنل هیچ گونه منابعی از سرور را اشغال نمیکند. زمانی کنترل پنل درگیر میشود که شما از فایل منرجر استفاده کنید. دیتابیس را ایمپورت کنید و ... .
وب سرویس و دیتابیس و ... سرویس های جداگانه هستند و ارتباطی با پنل ندارند.
دایرکت ادمین به کاربر امکان مدیریت بهتر را میدهد و انتخاب مناسبی هست.

بر خلاف صحبت شما، بسیار وب سرویس اهمیت دارد !!!!
عملکرد هر کدام متفاوت است.
nginx سرویسی است که میتواند با سرعت بالاتری به درخواست فایل های استاتیک که بخش اعظم یک وب سایت آپلود سنتر را پر میکند را پاسخ دهد.
منتها مجد.دیت هایی دارد که لایت اسپید آن ها را پوشش میدهد.

زیرساخت
March 6th, 2016, 21:35

سلام
با توجه به اینکه ظاهرا در این مورد اطلاعات کافی ندارید پیشنهاد می کنم اینکار را انجام ندهید.
در صورت میزبانی سایت در داخل کشور مسئول محتوا و در صورت میزبانی سایت در خارج از کشور علاوه بر محتوا ، مسئول کپی رایت نیز خواهید بود و ممکن است گرفتار دردسر شوید.

navidmadrid
March 6th, 2016, 21:57
بله بنده این کارو انجام دادم و راضی بودم
دایرکت ادمین جواب میده برای آپلود سنتر

soheil869
March 7th, 2016, 00:15
دوست عزیز کنترل پنل برای راحتی کار شما طراحی شده است
از آنجاییی که در دانلود سنتر احتیاجی به دیتابیس و خدمات مشابه نیست
و به دنبال سرعت کانکشن های بالا می باشند از لایت اسپید بابت سرعت بالاتر و اشغال منابع کمتر استفاده می شود

hegza
March 7th, 2016, 02:51
دوست عزیز کنترل پنل برای راحتی کار شما طراحی شده است
از آنجاییی که در دانلود سنتر احتیاجی به دیتابیس و خدمات مشابه نیست
و به دنبال سرعت کانکشن های بالا می باشند از لایت اسپید بابت سرعت بالاتر و اشغال منابع کمتر استفاده می شود

طبیعتا آپلودسنتر دیتا بیس هم داره. بهتره ترکیبی کار کنید آپاچی و انجین ایکس نصب کنید. پورت و هارد دیسک هم مهمه
دایرکت ادمین ربطی به موضوع سایت شما نداره

007
March 7th, 2016, 21:08
کنترل پنل هیچ گونه منابعی از سرور را اشغال نمیکند. زمانی کنترل پنل درگیر میشود که شما از فایل منرجر استفاده کنید. دیتابیس را ایمپورت کنید و ... .
وب سرویس و دیتابیس و ... سرویس های جداگانه هستند و ارتباطی با پنل ندارند.
دایرکت ادمین به کاربر امکان مدیریت بهتر را میدهد و انتخاب مناسبی هست.

بر خلاف صحبت شما، بسیار وب سرویس اهمیت دارد !!!!
عملکرد هر کدام متفاوت است.
nginx سرویسی است که میتواند با سرعت بالاتری به درخواست فایل های استاتیک که بخش اعظم یک وب سایت آپلود سنتر را پر میکند را پاسخ دهد.
منتها مجد.دیت هایی دارد که لایت اسپید آن ها را پوشش میدهد.
س اگر منابع اشغال نمیکنن و منابع بکارشون نمیاد پس جرا هردوکنترل پنل ها بخشی با نام System requirements
در سایت هاشون قرار دادن!
https://en.wikipedia.org/wiki/DirectAdmin
https://documentation.cpanel.net/display/ALD/Installation+Guide+-+System+Requirements
در ضمن کسی هم نگفت وب سرور و نه وب سرویس اهمیتی ندارد گفتم تمامی وب سرورها نیاز شمارو مرتفع خواهد کرد حساسیت اولیه ای نیاز نیست در شروع کار بیخودی ایجاد کنین برای خودتون(روی صحبت استارتر بود)
ارادت