توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در باره whmcs
sarwhost
March 5th, 2016, 16:15
سلام دوستان من قصد دارم از یک whmcs اطلاعاات مثل محصولات مشتریان رو متقل کنم به یک whmcs دیگه به شرطی که اطلاعات قبلی اون whmcs مثل تیکتها و دیگر پاک نشن درواقع کناره اونها بشینه
ممنون میشم راهنمایی کنید
farmanrava
March 5th, 2016, 16:29
سلام
جناب اسکندری اگه درست متوجه شده باشم منظورتون رو میخواید از اطلاعات whmcs فعلی کپی بگیرید و روی یک whmcs دیگه بالا بیارید ، درسته ؟
خوب یک whmcs دیگه نصب کنید و اطلاعات دیتابیس رو از whmcs قبلی export کنید و در whmcs جدید import کنید ... اگه فقط به قسمتی از اطلاعات هم نیاز دارید (مثل فقط تیکت و مشتری ها ) میتونید فقط جدول مربوط به همون بخش رو export کنید و در whmcs جدید با drop کردن جدول قبلی جدول جدید رو import کنید به جای جدول قبلی ...
sarwhost
March 5th, 2016, 16:50
ببینید دوتا whmcs داریم که روی هر دو هم محصول هست هم مشتریهای فعال و.... الان قصد داریم قسمتی از یک whmcs رو به اون یکی انتقال بدیم اما هیچ چیز از هیچ کدوم پاک نشه یعنی مثلا محصولات whmcs 1 رو انتقال بدیم به محصولات whmcs2 درصورتی که محصولات whmcs2 بمونه و انتقالی ها هم کنار اونها بشینه
shivahost
March 5th, 2016, 17:04
یک پلاگین mrege دارد البته رایگان نبود تا جایی که یادمه و باید هر دو whmcs یک ورژن باشند.
mhiizadi
March 5th, 2016, 17:24
یک پلاگین mrege دارد البته رایگان نبود تا جایی که یادمه و باید هر دو whmcs یک ورژن باشند.
whmcs merg رایگان هستش و از قسمت downloads whmcs میشه دانلودش کرد .
هر دو ورژن باید یکی باشند .
درگاه پرداخت ها هم یکی باید باشن ؛ اسم هاشون فکر کنم ....
اطلاعات دیتا بیس توش وارد میشه .
در کسری از ثانیه سیستم ها merg میشن ...
sarwhost
March 5th, 2016, 17:31
whmcs merg باید روی هر دو نصب بشه یا مقصد ؟
clack
March 7th, 2016, 15:07
شاید کمک کنه این تاپیک بهتون
(https://forums.whmcs.com/showthread.php?35663-WHMCS-to-WHMCS-%28Merge%29-two-companies)