ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار با فایل های فشرده در سرور اختصاصی

pclord
March 5th, 2016, 15:09
با درو د واحترام

1- برای انتقال فایل از آپلود سنتر ها و سایت های تورنت به سرور اختصاصی از چه چیزی استفاده میشود؟ خود سرور گزینه مخصوصی داره یا باید اسکریپتی چیزی نصب کنیم؟

2- یک سرور اختصاصی با پورت 1 گیگ و فضای هارد 16 ترابایت، روزانه چه مقدار میشه فایل بهش انتقال داد؟

2-دوستان تو سایت های دانلود فیلم یا نرم افزار که نگاه کنید میبینید برای تمام فایل هایی که برای دانلود قرار دادن قابلیت 5 درصد ریکاوری رو گذاشتن، که اگه فایل تسط بازدید کننده خراب دانلود شد دیگه نیازی به دانلود مجدد نباشه ،مطمِنا در سیستم خونگیشون این کارو نمیکنن بعد آپلود کنن، چون با توجه به حجم بالای فایل ها آپلودشون بسیار زمان بر هست، این کار رو در سرور انجام میدن، میخوام بدونم از چه طریقی این کارو انجام میدن؟ آیا در سرور لینوکس همچین قابلیتی هست؟

با سپاس

007
March 5th, 2016, 15:12
س
1-دستی انجام می شود.
2-بستگی به لینکی ازش دانلود می شود و پهنای باند شما دارد.
فایل رو دانلود میکنن برچست میزارن و سپس از winrarاستفاده میکنن

ارادت

pclord
March 5th, 2016, 15:33
س
1-دستی انجام می شود.
2-بستگی به لینکی ازش دانلود می شود و پهنای باند شما دارد.
فایل رو دانلود میکنن برچست میزارن و سپس از winrarاستفاده میکنن

ارادت

سپاس دوست عزیز

1-لطفا کامل تر توضیح بده من الان نفهمیدم، دستی انجام میشه یعنی چطوری انجامش میدن؟

2- پهنای باند 30 ترابایت در ماه میباشد، لینک دانلود هم با سرعت بالا میباشد و محدودیتی ندارد، در یک هفته میتونم حداقل 12 ترابایت انتقال بدم؟ آیا محدودیتی هست برای انتقال فایل در یک روز به سرور؟

3- فکر نکنم بیان یک بار خودشون دانلود کنن روی سیستمشون، بعد دوباره آپلود کنن، مطمئنا تمام کار ها رو روی سرور انجام میدن، از دانلود فایل به سرور و آنزیپ کردن ، ویرایش، زیپ گذاری دوباره و...، خودم احتمال میدم این قابلیت فقط توی سیستم ویندوز قابل اجراست، اما شاید بشه روی لینوکس انجامش داد که دنبال راه حلی برای این موضوع میگردم.

با سپاس

Root ~:#
March 5th, 2016, 18:15
1-لطفا کامل تر توضیح بده من الان نفهمیدم، دستی انجام میشه یعنی چطوری انجامش میدن؟

میتونی یه Script بنویسی و داخل anaCron قرارش بدی تا اسکریپت شما بصورت خودکار انجام بشه .

2- پهنای باند 30 ترابایت در ماه میباشد، لینک دانلود هم با سرعت بالا میباشد و محدودیتی ندارد، در یک هفته میتونم حداقل 12 ترابایت انتقال بدم؟ آیا محدودیتی هست برای انتقال فایل در یک روز به سرور؟

خیر . محدودیتی نداره .

محدودیت فقط درصورت اعمال شدن پهنای باند هست .

3- فکر نکنم بیان یک بار خودشون دانلود کنن روی سیستمشون، بعد دوباره آپلود کنن، مطمئنا تمام کار ها رو روی سرور انجام میدن، از دانلود فایل به سرور و آنزیپ کردن ، ویرایش، زیپ گذاری دوباره و...، خودم احتمال میدم این قابلیت فقط توی سیستم ویندوز قابل اجراست، اما شاید بشه روی لینوکس انجامش داد که دنبال راه حلی برای این موضوع میگردم.

خب چی میخوای که لینوکس نداره !؟

unrar میتونید فایل های rar رو اکسترکت کنید .
unzip فایل های زیپ .

با rar فشرده کنید , با dd میتوانید iso تهییه کنید و. ..

pclord
March 5th, 2016, 20:58
میتونی یه Script بنویسی و داخل anaCron قرارش بدی تا اسکریپت شما بصورت خودکار انجام بشه .

خیر . محدودیتی نداره .

محدودیت فقط درصورت اعمال شدن پهنای باند هست .

خب چی میخوای که لینوکس نداره !؟

unrar میتونید فایل های rar رو اکسترکت کنید .
unzip فایل های زیپ .

با rar فشرده کنید , با dd میتوانید iso تهییه کنید و. ..

سپاس دوست عزیز

من به اسکریپ نوشت وارد نیستم، آیا کد و اسکریپت آماده هست که استفاده کنم؟

فشرده کردن و اکسترکت داره، اما قابلیتی که بشه بهش 5 درصد ریکاوری اضافه بشه ندیدم؟

007
March 6th, 2016, 12:44
سپاس دوست عزیز

من به اسکریپ نوشت وارد نیستم، آیا کد و اسکریپت آماده هست که استفاده کنم؟

فشرده کردن و اکسترکت داره، اما قابلیتی که بشه بهش 5 درصد ریکاوری اضافه بشه ندیدم؟

س گزینه ی اول در این صفحه رو مشاهده کنین و بخونین
بخش . Recovery Records

http://www.ghacks.net/2014/07/28/repair-extract-broken-rar-archives/

ارادت

March 6th, 2016, 13:16
https://wiki.archlinux.org/index.php/RAR

مثلا :

rar a masoud.rar file1 file2 file3
rar a -rr5 masoud.rar file1 file2 file2
rar a -rr10 masoud.rar file1 file2 file2

برای اکسترکت هم :

unrar e file.rar
unrar x file.part1.rar

این manual Page رو برای من و امثال من نوشتن !!!

man rar

pclord
March 7th, 2016, 02:00
س گزینه ی اول در این صفحه رو مشاهده کنین و بخونین
بخش . Recovery Records

http://www.ghacks.net/2014/07/28/repair-extract-broken-rar-archives/

ارادت

سپاس دوست عزیز، دقیقا همین هست، اما من این کار رو میخوام در سرور لینوکس انجام بدم،اینجا برای نرم افزار Winrar در کامپیوتری های خانگی توضیح داده، تو سرور چطوری باید این Add Recovery Record رو داشته باشم؟ مثلا تو سرور میخوام یک فایل فشرده درست کنم و Add Recovery Record رو بهش اضافه کنم چه راه حلی دارد؟( تمام سایت های دانلود فیلم و نرم افزار ایران این کارو انجام میدن اما نمیدونم در سرور لینوکس انجام میدن یا نه؟

- - - Updated - - -

مثلا :

rar a masoud.rar file1 file2 file3
rar a -rr10 masoud.rar file1 file2 file2

برای اکسترکت هم :

unrar e file.rar
unrar x file.part1.rar

این manual Page رو برای من و امثال من نوشتن !!!

man rar

سپاس دوست عزیز

رار کردن و آنرار کردن رو بدون کد هم به راحتی میشه در کنترل پنل سرور انجام داد، مشکل من اضافه کردن Add Recovery Record هست که در بالا توضیح داد.

March 7th, 2016, 07:55
رار کردن و آنرار کردن رو بدون کد هم به راحتی میشه در کنترل پنل سرور انجام داد، مشکل من اضافه کردن Add Recovery Record هست که در بالا توضیح داد.

من که نوشتم چطور انجام بدهید :

برای ریکاوری 5 درصد .

عدد 5 رو به هرعددی میتوانید تغییر بدهید ! گفتم mnual page ش رو بخونید .

بالا هم لینک دادم از أرچ ویکی :

داخل هیچ پنلی نمیشه فایل رو RaR کرد !!! فقط Zip میشه .