ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال iis و wwwroot به درایوی دیگر

Proccser
March 5th, 2016, 15:03
سلام
دوستان بنده از ویندوز سرور 2012 R2 استفاده می کنم
میخواستم بدونم چطوری میشه IIS و یا همون پوشه ی wwwroot رو از درایو c به درایو e منتقل کنم تا فایل هایی که توی درایو e هستند قابل دانلود باشن؟
از این آموزش استفاده کردم ولی به نتیجه نرسیدم
www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=68625 (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=68625)
ممنون.

farssub
March 5th, 2016, 15:04
طبق همین اموزش باید پیش برید دوست عزیز
بنده هم انجام دادم مشکلی نبود
بعداز انجام اینکار وب سایت رو ادد کنید و درایو و پوشه مورد نظر رو انتخاب کنید

Proccser
March 5th, 2016, 15:07
طبق همین اموزش باید پیش برید دوست عزیز
بنده هم انجام دادم مشکلی نبود
بعداز انجام اینکار وب سایت رو ادد کنید و درایو و پوشه مورد نظر رو انتخاب کنید
میشه بگید بعد از انجام اینکار دقیقا باید چیکار کنم؟
اون کدها رو چه قسمت هاییش رو باید تغییر بدم برای درایو e?

farssub
March 5th, 2016, 15:31
%windir%\system32\inetsrv\appcmd set vdir "Default Web Site/" -physicalPath:D ya E:\inetpub\wwwroot
--
xcopy c:\inetpub d Ya E:\inetpub /E

amin0181
March 5th, 2016, 18:56
طبق این انجام بدین
در صورتی که میخواهید فقط برای حالت دیفالت رو تغییر بدین
30304

Majiiid
March 5th, 2016, 19:36
اصلا نیاز به اجرای این کدها نیست این مثل این میمونه که لقمه رو از پشت گردن بچرخونی بزاری تو دهنت
تو خود iis باید یک مسیر اضافه بشه و رکورد A در هاست سایت شما ایجاد بشه .
الان سرور اختصاصی دستم نیست که مراحل دقیقشو بگم ولی اگر دسترسی بدین براتون اوکی میکنم

amin0181
March 5th, 2016, 20:02
اصلا نیاز به اجرای این کدها نیست این مثل این میمونه که لقمه رو از پشت گردن بچرخونی بزاری تو دهنت
تو خود iis باید یک مسیر اضافه بشه و رکورد A در هاست سایت شما ایجاد بشه .
الان سرور اختصاصی دستم نیست که مراحل دقیقشو بگم ولی اگر دسترسی بدین براتون اوکی میکنم
نیازی به ثبت رکورد و سرور راختصاصی و هاست نیست ( ثبت رکورد برای سویچ کردن روی ساب دامین هست که روی خود همین وی پی اس نیز قابل انجام هست )

Majiiid
March 5th, 2016, 20:30
نیازی به ثبت رکورد و سرور راختصاصی و هاست نیست ( ثبت رکورد برای سویچ کردن روی ساب دامین هست که روی خود همین وی پی اس نیز قابل انجام هست )
اختصاصی رو اشتباهی نوشتم منظورم این بود که الان سرور زیر دستم نیست که دقیقا مسیر و راه حلشو بگم
رکورد a رو هم برای این گفتم که احساس کردم شاید تنظیمات iis رو درست انجام داده باشن ولی با سابدامین دانلود صورت نمیگره و باید سویچ بشه بروی هاست, البته برای تست با ip سرور میتونن ببینن دانلود میشه یا نه!

soheil869
March 5th, 2016, 23:42
سلام
دوستان بنده از ویندوز سرور 2012 r2 استفاده می کنم
میخواستم بدونم چطوری میشه iis و یا همون پوشه ی wwwroot رو از درایو c به درایو e منتقل کنم تا فایل هایی که توی درایو e هستند قابل دانلود باشن؟
از این آموزش استفاده کردم ولی به نتیجه نرسیدم
www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=68625 (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=68625)
ممنون.
دوست عزیز دلیل نندارد تنظیمات iis را تغییر دهید
2 راه دارید 1 با ساب دامین
2 با ویرچوال دایرکتوری
با ویرچوال دایرکتوری به درایو e اشاره کن همین

- - - Updated - - -

بازم نتونستی دسترسی بده من درست کنم
من کارم کلا ویندوز سروره