ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاستینگ کنترلر رایگان لینوکس

ruyn
March 5th, 2016, 14:01
سلام،
دوستان من میخوام یک سرور لینوکس کانفیگ کنم برای هاستینگ، نیاز به یک هاستینگ کنترلر دارم که رایگان باشه و مشکلی برای کرکش نداشته باشم. بهترین پنل برای این کار چیه و پیشنهادتون برای این کار چیه؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

007
March 5th, 2016, 14:46
سلام،
دوستان من میخوام یک سرور لینوکس کانفیگ کنم برای هاستینگ، نیاز به یک هاستینگ کنترلر دارم که رایگان باشه و مشکلی برای کرکش نداشته باشم. بهترین پنل برای این کار چیه و پیشنهادتون برای این کار چیه؟
س
ispconfig
برای رایگان و استفاده شخصی
سی پنل و دایرکت ادمین اونم نسخه ی پولی برای کار حرفه ای
ارادت

hoster
March 5th, 2016, 15:22
سلام،

kloxo
برای سایت های شخصی مناسبه
فقط امنیت سرورتون رو مدیریت کنید

mizbancity
March 5th, 2016, 15:28
از کنترل پنل کلکسو می تونید استفاده کنید.

IrIsT
March 5th, 2016, 16:22
سلام.
برای هاستینگ دایرکت ادمین.هزینه لایسنس بین 10 تا 15ت هستش.اما ارزش داره.کلکسو و حتی نال شده دایرکت ادمین باگ اساسی دارن.
دایرکت بزن بره خیال خودت راحت باشه واسه هاست هات.

salar123-user8
March 5th, 2016, 18:39
رایگان کلکسو. centos panel , zpanel , vista panel

البته دایرکت ادمین پمل فوقلاده ای هست ارزون هم هست ماهی 13 هزار تومن.

TU5
March 5th, 2016, 18:45
webmin بسیار کامل و ماژولار هست.
ISPConfig و CWP هم گزینه خوبیه ;)

mizbancity
March 5th, 2016, 23:44
بنده هم با نظر دوست عزیزمون جناب IrIsT (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=65924) موافق هستم.

اگر از کنترل پنل دایرکت ادمین استفاده کنید خیلی بهتر هست تا کنترل پنل های رایگان.

soheil869
March 5th, 2016, 23:45
سلام،
عزیز واقعا ماهی 15 تا 20 هزار تومن برای دایرکت ادمین و یا این ورژن های کرک شدش فک نکنم اصلا زیاد باشه :|

UGP.ir
March 6th, 2016, 07:51
سلام
zpanel گزینه بسیار مناسبی هست.

ruyn
March 6th, 2016, 12:20
سلام،
دوستان از کجا میتونم لایسنس Direct Admin و خریداری کنم؟
ممنون،

- - - Updated - - -

سلام،
ممنون،

soheil869
March 6th, 2016, 12:23
سلام،
ممنون،

- - - Updated - - -

سلام،
ممنون،
از خیلی جاها می توانید تهیه کنید
اکثر شرکت های میزبانی دارا می باشند

salar123-user8
March 6th, 2016, 14:51
تو بخش فروش درخواست بده . دوستان افر میدن.

hadi2002
March 6th, 2016, 18:00
دوست عزیز Vesta هم گزینه خوبی هست

ruyn
March 8th, 2016, 10:23
سلام،
یک سوال دیگه هم تو این زمینه دارم، از WHM و Cpanel چه جوری برخی از دوستان در داخل ایران استفاده میکنند و آیا استفاده از اون امکان پذیره و اینکه در WHM یک قابلیت وجود داره که کل وی سایتهای یک سرور با چند کلیک ساده از یک سرور به یک سرور دیگه منتقل میکنیم، در صورتی که از یک هاستینگ کنترلر دیگه مثل Direct Admin استفاده کنیم نیز این امکان وجود داره؟
ممنون،

shahriarkkk
March 8th, 2016, 11:03
شدیدا ispconfig توصیه می شه عملکرد بهتری نسبت به بعضی از کنترل پانل های پولی هم داره.