PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست دانلود فایل و ارسال از طریق پست

arashdehgan
March 5th, 2016, 15:55
سلام
قصد خرید سرور مجازی واسه یه روز ندارم
ولی کی می تونه یه 200-300 گیگ فایل با لینک مستقیم برام دانلود کنه و بفرسته؟ فایلا همشون بازی اند

لطفا پیشنهاد بدین هر 100 گیگ با رایت روی dvd چقدر میشه؟شاید بیشتر سفارش دادم (بستگی به هزینه داره)

- - - Updated - - -

بعضی از دوستان پیشنهاد 100 هزار تومان می دن!!
لطفا توجه کنین که اگه خودم با سرعت 2 مگ دانلودشون کنم هر 100 گیگ 55 هزار تومان بران هزینه داره (تعرفه پارس انلاین تو شب ا به 3 )

- - - Updated - - -

اقا کسی نبود؟

mha1368
March 5th, 2016, 15:59
با روبیناسرور تماس بگیرید....
همچین سرویس رو قبلا ارائه می کردند...
فکر کنم گیگی 200 میشد...فکر کنم!

Sajad
March 5th, 2016, 16:00
اگه با تعرفه ۵۵ هزار تومان خودتون میتونید انجام بدید که مقرون به صرفه هست خودتون دانلود کنید چون پول dvd که باید اطلاعات روش بریزید همین حدود میشه ! تنها مزیت اینکه بدید کسی دیگه انجام بده اینه که اینترنت پرسرعت داشته باشه دانلود کنه و یک روزه بهتون بده

mha1368
March 5th, 2016, 16:01
http://www.roobinaserver.ir/download-file.php

DaryaHost
March 5th, 2016, 19:36
عموما سفارشات اینچنینی به صرفه نیست چون کسی که بازی میخواد دانلود بگیره خودش دانلود کنه بهتره طبق گفته خودتون هزینش کمتر میشه، با هزینه ما بیشتر کسانی که نیاز به دریافت فایل های شخصیشون از یک سرور به صورت فوری دارند مناسب هست

قابلیت دانلود فایلتون رو با سرعت 20 گیگ برثانیه داریم !!! ( بیشتر مواقع هیچ سروری البته نتونسته با این سرعت اطلاعات رو برامون سند کنه)

هر گیگ هزار تومان
رایت روی هر دیویدی هزار تومان ( هارد بفرستید که رایگان )

https://gwebi.net

OnlineServer
March 5th, 2016, 19:56
هر 100 گیگ با رایت روی dvd صد تومان در خدمتیم

navid2zp
March 5th, 2016, 20:24
اگر همه بازی هستند و بازی های معروفی هم هستند یک سری از دوستان هستند که میفروشند
پرشین تولز یک سر بزنید خیلی ها لیستی از بازی های موجودشون رو قرار دادن که روی دی وی دی یا هارد و ... براتون ارسال می کنن
حتی میتونید هارد رو خودتون بفرستید تا براتون کپی کنند

soheil869
March 6th, 2016, 10:03
عموما سفارشات اینچنینی به صرفه نیست چون کسی که بازی میخواد دانلود بگیره خودش دانلود کنه بهتره طبق گفته خودتون هزینش کمتر میشه، با هزینه ما بیشتر کسانی که نیاز به دریافت فایل های شخصیشون از یک سرور به صورت فوری دارند مناسب هست

قابلیت دانلود فایلتون رو با سرعت 20 گیگ برثانیه داریم !!! ( بیشتر مواقع هیچ سروری البته نتونسته با این سرعت اطلاعات رو برامون سند کنه)

هر گیگ هزار تومان
رایت روی هر دیویدی هزار تومان ( هارد بفرستید که رایگان )

https://gwebi.net

بیشتر مواقع هیچ سروری البته نتونسته با این سرعت اطلاعات رو برامون سند کنه! دوست عزیز می تونن سند کنند شما نمی تونی دریافت کنی 8-| در نهایت 1 پورت 1 گیگ دارید نه اصلا 500 گیگ دارید I/O سرور شما نمیکشه اونم اگه Raid1 SSD باشه اخرش 570 مگ رایت داره اصلا نه رفته باشین SSD Intel Internal گذاشته باشید 2 گیگ تهش
یکم واقعی صحبت کنید 8-| در این موارد کنتر میندازه اون یه موارد دیگه هست که کنتر نمی اندازه

دوست عزیز 200 گیگ را دانلود کنید خودتان مگر اینکه بخواهید خیلی سریع فایل ها به دستتان برسد