ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به برنامه نویس برای اسکریپت رزرو بلیط چارتر

lejeuner
March 5th, 2016, 00:11
میخوام اسکریپت یا روباتی طراحی بشه که در وب سایت ما با مشخص کردن مقصد و مبدا . لیست پرواز های مسیر مشخص شده رو اعلام کنه . مشابه چیزی که توی وب سایت های بلیط چارتر هست اما ساده تر .

دوستان قیمت از طریق ایمیل زیر .برای جلوگیری اسپم نشدن ایمیلم علامت + رو حذف کنید تا ایمیل آدرس درست بشه .

mehrdad_lej+uner20-@yahoo . com

همینطور اگر اسکریپت نال شده نمونه خارجی هم معرفی کنید تا تغییراتی روش بدید هم مشکلی نداره

Hostpolis
March 5th, 2016, 00:27
جسارتا یکی از شرکت هایی که من میشناسم در ایران ۴۰ نفر برنامه نویس در استخدام داره برای همچین سایتی.

به جز اینکه یه دوره کوتاهی با اسکریپت آماده بتونید کار کنید، مطمین باشید که سریعا از یاد همه فراموش میشید چرا که سایتتون قابل رقابت نخواهد بود.

starting
March 5th, 2016, 01:46
جسارتا یکی از شرکت هایی که من میشناسم در ایران ۴۰ نفر برنامه نویس در استخدام داره برای همچین سایتی.

به جز اینکه یه دوره کوتاهی با اسکریپت آماده بتونید کار کنید، مطمین باشید که سریعا از یاد همه فراموش میشید چرا که سایتتون قابل رقابت نخواهد بود.
نمیشه گفت بهرحال علی بابا دات ای ار راحتبا تبلیغات جلو افتاد نیاز به سرمایه هست. وگرنه یک برنامه نویس کفایت میکنه برای ادامه کار و ماباقیش اپراتور و تیم بازاریابی قوی و بطبع بالای 100 تومن هزینه تبلیغات میخواد

smhnw
March 5th, 2016, 02:18
عزیز ایم کار خیلی سنگینی هست و یه بار هم فایده نداره مرتب باید اپدیت کنید ...

اون آقا درست میگند کار یکی دو نفر نیست ...

اگرم کسی میگه بیا واست میزنم نمیدونم ۲ روزهو قیمت کم گول نخور برو به خیریه کمک کن ثواب هم میبری :d

lejeuner
March 5th, 2016, 10:08
نیاز به برنامه نویسی هست که حداقل ذره ای از " وب سرویس " " API " " Json اطلاعات داشته باشه .

almandata
March 5th, 2016, 10:12
سلام

اسکریپتش فک کنم تو سیستم داشته باشم که نیاز به ادیت زیادی داره

طراحی اختصاصی شو هم میتونیم کامل براتون انجام میدیم

دارای تیم هستیم اگر مایل بودید میتونیم بصورت حضوری برای انجام کار ملاقات داشته باشیم نمونه کار طراحی اختصاصی اسکریپت داریم اما با موضوع شما نمونه کار نداریم

ایمیل هم ارسال شد خدمتتون