توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشتاق کار در سایت ها
h-a
March 4th, 2016, 21:01
با سلام و خسته نباشید
من دو ساله این انجمن رو دنبال میکنم به عنوان کاربر مهمان و این اولین بارمه عضو شدم و دارم پست میزنم
دوستان من علاقه دارم تو یک سایت هاستینگ یا هر سایت اینترنتی که خدماتی رو ارئه میدن به جز نویسندگی کار کنم
به صورت رایگان. توجه کنید این که میخوام رایگان کار کنم فقط برای اینکه تجربه کسب کنم و در محیط کار تیمی قرار بگیرم
به صورت ریموت و پاره وقت هم میتونم کار کنم چون دانشگاه هم میرم
میتونم پشتیبان سایتتون باشم برای قسمت فروش یا هر چیزی که نیاز داشته باشید
با دایرکت ادمین و سی پنل کار کردم (سرور اختصاصی و مجازی دایرکت ادمین) با ssh زیاد کار نکردم سرور ویندوز هم همینطور ولی
بسیار مشتاق به یادگیری هستم
نصب اسکریپت ها مثل چت روم و وردپرس و کلا هر اسکریپتی رو بلدم
html و css رو بلدم نه در حد حرفه ای با آموزش پیش رفتم و خوب یاد گرفتم فقط تو بازار کار قرار نگرفتم کنار یک آدم کاربلد که حرفه ای بشم
اندروید هم یک بسته آموزشی خوب خریداری کردم و در حال یاد گیری هستم
خلاصه بگم واقعا مشتاق این هستم که در یک محیط کاری قرار بگیرم تا تجربه کسب کنم و میتونم با شما کار کنم
بیشتر دوست دارم در سایت ها و شرکت های معروف کار کنم که تجربه ای زیادی از اینترنت دارن فقط به عنوان یک دستیار وب ;)
20 سال سن دارم و دانشجوی رشته کامپیوتر هستم
با تشکر از دوستان عزیز
ictpars
March 4th, 2016, 23:34
با سلام و خسته نباشید
من دو ساله این انجمن رو دنبال میکنم به عنوان کاربر مهمان و این اولین بارمه عضو شدم و دارم پست میزنم
دوستان من علاقه دارم تو یک سایت هاستینگ یا هر سایت اینترنتی که خدماتی رو ارئه میدن به جز نویسندگی کار کنم
به صورت رایگان. توجه کنید این که میخوام رایگان کار کنم فقط برای اینکه تجربه کسب کنم و در محیط کار تیمی قرار بگیرم
با دایرکت ادمین و سی پنل کار کردم (سرور اختصاصی و مجازی دایرکت ادمین) با ssh زیاد کار نکردم سرور ویندوز هم همینطور ولی
html و css رو بلدم نه در حد حرفه ای با آموزش پیش رفتم و خوب یاد گرفتم فقط تو بازار کار قرار نگرفتم کنار یک آدم کاربلد که حرفه ای بشم
خلاصه بگم واقعا مشتاق این هستم که در یک محیط کاری قرار بگیرم تا تجربه کسب کنم و میتونم با شما کار کنم
بیشتر دوست دارم در سایت ها و شرکت های معروف کار کنم که تجربه ای زیادی از اینترنت دارن فقط به عنوان یک دستیار وب ;)
با تشکر از دوستان عزیز
باسلام و احترام
برای ارتباط بیشتر با آی دی یاهو در تماس باشید
onlypsd
تلگرام : 09330809684
موفق و پیروز باشید .
h-a
March 5th, 2016, 13:53
دوستان دیگه هم اگه کسی هست و لازم داره بگه
من با whmcs هم کار کردم با سیستم های پشتیبانی آنلاین و پرتال پشتیبانی سایت ها کار کردم
در نصب اسکریپت چت روم حرفه ای هستم و با اسکریپت های چت روم کاملا آشنایی دارم
istatech.com
March 9th, 2016, 09:32
سلام . لطفا رزومه خودتان را ایمیل کنید :
maleki@neda.net
webhosts
March 9th, 2016, 12:51
دوستان دیگه هم اگه کسی هست و لازم داره بگه
من با whmcs هم کار کردم با سیستم های پشتیبانی آنلاین و پرتال پشتیبانی سایت ها کار کردم
در نصب اسکریپت چت روم حرفه ای هستم و با اسکریپت های چت روم کاملا آشنایی دارم
سلام
ساکن کدام شهر هستید؟
NikMizban.Com
March 9th, 2016, 14:52
با سلام و خسته نباشید
با تشکر از دوستان عزیز
سلام
در کدام شهر ساکن هستید
آی دی تلگرامتون رو برای من دایرکت کنید
موفق و پیروز باشید :53:
IrIsT
March 9th, 2016, 15:45
سلام و درود
در تیم امنیتی iedb ما قسمت های زیادی اضافه کردیم و نیاز داریم به نویسنده با دانش و همچنین اگر فعالیتتون مفید باشه،جزو تیم اصلی میشین و در تغییراتی که بعدا داریم و همه چی اضافه میشه،میتونید یک مرکر درامد هم دلشته لاشید
چون در حال گسترش هستیم و پروژه های زیادی رو بی میداریم.اگه میخواین در فروم فعال باشید.
در قسمت های بعدی که میخوایم راه بندازیم شماهم هستین و جرو مدیران میشین و گسترش میدیم
http://iedb.ir/acc
قسمت پورتا،برنامه نویسی،خرید و فروش که یکم مثل اینجاست،و بخش های متنوع داریم.اگر دوست دارید عضو ما شین.
فقط شرطی که هست،تعهد هستش.این خبلی مهمه
میتونید در تماس باشید:
09215355621
در خدمتم.ما به نیروهای زیاد و کاربلد نیازمندیم برای گسنرش سایت و قسمت های مربوطه تیم امنیتی iedb
اگر خواستید در تماس باشید
h-a
March 11th, 2016, 12:46
سلام
ساکن کدام شهر هستید؟
سلام دوست عزیز ساکن مشهد هستم
ای دی تلگرام
amaniih
- - - Updated - - -
سلام
در کدام شهر ساکن هستید
آی دی تلگرامتون رو برای من دایرکت کنید
موفق و پیروز باشید :53:
ساکن مشهد هستم امکان ارسال پیام خصوصی وجود نداره برام ای دی تلگرامم
amaniih
arex_decor
March 12th, 2016, 01:04
سلام دوست عزیز. یک سوال از شما دارم: آیا در زمینه طراحی گرافیک یا عکاسی هم تجربه ای داشته اید و آیا با نرم افزار های طراحی آشنایی دارید؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدهید.
wp-Ammar
March 12th, 2016, 01:12
سلام در تماس باشید
Y!D : mizbanserver_org
Tellgram: @callweb
h-a
March 12th, 2016, 12:22
سلام دوست عزیز. یک سوال از شما دارم: آیا در زمینه طراحی گرافیک یا عکاسی هم تجربه ای داشته اید و آیا با نرم افزار های طراحی آشنایی دارید؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدهید.
سلام نه کار نکردم
ali50
March 14th, 2016, 13:15
با سلام
شرکت ایده برتر (http://www.ebpnovin.com) جهت تکمیل کادر سایتش در حال جذب نیرو هست می توانید از بخش استخدام (http://www.ebpnovin.com/form/main?id=2) یا تماس با ما (http://www.ebpnovin.com/contact) سایتشون استفاده کنید.
rasool4
March 14th, 2016, 15:00
لطف کنید رزومه خود را به شماره تلگرام زیر بفرستید
09305561992
p30nama
March 14th, 2016, 15:26
سلام
سات تمنت به زودی تبلیغات زیادی برایش انجام میدم و سئو میکنم و درصدی رو برای شما در نظر میگیرم
thement.net
تلگرام:mohammad_malian
salehiweb
April 13th, 2016, 15:35
با سلام
نسبت به مدیریت محتوای وردپرس آشنایی دارید ؟
به نرم افزار گرافیک چطور ؟
ساکن کدام شهر هستید ؟