توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد دیتابیس
mahmoodsoft
March 3rd, 2016, 13:48
سلام
من یه سایت وردپرسی دارم
میخواستم بدونم میشه فایل های وردپرس در هاست ایران باشه ولی دیتابیس که حجم فوق العاده ای داره در هاست خارج و یه جورایی ریموتت بشن به همدیگه ؟
اگه میشه طرز کار را هم توضیح دهید
ممنون
- - - Updated - - -
کسی بلد نیس؟
mha1368
March 3rd, 2016, 13:57
سلام
گوگل رو ببنیید
https://www.google.com/search?q=%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B 3+%D8%B1%DB%8C%D9%85%D9%88%D8%AA&ie=utf-8&oe=utf-8
shivahost
March 3rd, 2016, 14:03
اگر می خواهید روی دو سرور جدا باشند باز هم سعی کنید در یک دیتاسنتر و حتی در یک رک باشند! اینکه یکی ایران باشه و دیگری آلمان باشه خیلی جالب در نخواهد آمد!
TeraServerCo
March 3rd, 2016, 15:49
سلام
من یه سایت وردپرسی دارم
میخواستم بدونم میشه فایل های وردپرس در هاست ایران باشه ولی دیتابیس که حجم فوق العاده ای داره در هاست خارج و یه جورایی ریموتت بشن به همدیگه ؟
ممنون
- - - Updated - - -
کسی بلد نیس؟
سلام
به دلیل وجود Packet loss در ارتباط ایران با خارج قطعا در عملکر اختلال وجود خواهد داشت . بفرمایید که چرا دیتابیس را بر روی سرور ایران نمی اورید؟ یک دلیل منطقی؟
shahriarkkk
March 8th, 2016, 11:12
از لحاظ شدنی بودن فابل انجام است فقط باید ارتباط 3306 بین سرور ها برقرار باشه که ممکنه دردسر ساز باشه اما از لحاظ performance همونطور که دوستان گفتن ممکنه با مشکلاتی مواجه بشید.
soheil869
March 8th, 2016, 11:51
سلام
من یه سایت وردپرسی دارم
ممنون
- - - Updated - - -
کسی بلد نیس؟
دوست عزیز به هیچ عنوان این کار را انجام ندهید
شما کاملا برعکس دارید عمل می کنید
شما دیتابیس را لوکال باید بکنید و دیگر فایل هارا در سرورهای دیگیر قرار دهید
سرعت لود سایتتان 0 می شود