توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی با پشتیبانی
royatemp
March 3rd, 2016, 09:38
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیزم
بنده نیاز به یک سرور مجازی دارم که خود به خود بک آپی بگیره آیا همچین امکانی برای یک سرور وجود داره؟ لطفا راهنمایی کنید اگر دازه کدام سروریس دهنده این امکان رو میده بنده سرویسی میخوام که بدون قطعی یا حداقل سالی یک بار قطعی اونم کوتاه مدت داشته باشه
با تشکر از شما.
hoster
March 3rd, 2016, 09:44
بله وجود دارد
باید ابتدا یه سرور مجازی تهیه کنید
سپس با نرم افزار های مختلف اینکارو انجام بدید
yasserhost
March 3rd, 2016, 10:31
بنده نیاز به یک سرور مجازی دارم که خود به خود بک آپی بگیره آیا همچین امکانی برای یک سرور وجود داره؟ لطفا راهنمایی کنید اگر دازه کدام سروریس دهنده این امکان رو میده بنده سرویسی میخوام که بدون قطعی یا حداقل سالی یک بار قطعی اونم کوتاه مدت داشته باشه
با تشکر از شما.
سلام منظور شما بکاپ گرفتن از هاستتون هست؟
company_hosting
March 3rd, 2016, 10:36
با تشکر از شما.
سلام
چه مقدار فضا نیاز دارید ؟
royatemp
March 3rd, 2016, 11:20
بله وجود دارد
یعنی باید شخص خود ما این کار رو بکنیم شرکتی نیست که این کار هارو بکنه ؟ مثلا سیو کنه تو یک هارد دیگه موقع نیاز بک آپ گیری شه ؟
نرم افزار سیستمی ؟ ما میخواییم لینوکس تهیه کنیم پلاگینی داره جهت این کار یعنی ؟
rastindata
March 3rd, 2016, 11:21
جناب دقیقا متوجه نشدم
چه کاری میخواید انجام بدید؟
royatemp
March 3rd, 2016, 11:25
بله وجود دارد
یعنی وب مستر این کاررو برای ما انجام نمیده ما چون وقت نمیکنیم این کار ها رو انجام بدیم مثلا یک هارد دیگه باشه در ساعات مشخص بک آپ گیری کنه
- - - Updated - - -
سلام منظور شما بکاپ گرفتن از هاستتون هست؟
بعله بک اپ گیری از اطلاعات کل سایت یا سرور مجازی
- - - Updated - - -
جناب دقیقا متوجه نشدم
چه کاری میخواید انجام بدید؟
یک سرور مجازی میخواهیم که بشه در تایمی بک آپ گیری کنه و در هاردی ذخیره کنه تا در تایم مورد نظر بک آپگیری کنه و در مواقع نیاز ازش استفاده شه
- - - Updated - - -
سلام
چه مقدار فضا نیاز دارید ؟
حجم زیادی نمیخواییم کیفیت مهمه و پشتیبانی و بدون قطعی
novinvps.com
March 3rd, 2016, 11:27
با تشکر از شما.
سلام
با 6 سال سابقه در خدمت شما هستیم
میتونیم از هلند تقدیم کنیم
با قابلیت بکاپ گیری خودکار به صورت هفتگی در دیگر کشور توسط خود ما
سرویس ها دارای پنل بسیار حرفه ای می باشند
yasserhost
March 3rd, 2016, 11:28
یعنی وب مستر این کاررو برای ما انجام نمیده ما چون وقت نمیکنیم این کار ها رو انجام بدیم مثلا یک هارد دیگه باشه در ساعات مشخص بک آپ گیری کنه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
یک سرور مجازی میخواهیم که بشه در تایمی بک آپ گیری کنه و در هاردی ذخیره کنه تا در تایم مورد نظر بک آپگیری کنه و در مواقع نیاز ازش استفاده شه
- - - Updated - - -
خواستی کمکت میکنم با من در تماس باش آموزشش رو بهت میدم
rastindata
March 3rd, 2016, 11:36
در خدمتیم جناب ، چقدر منابع میخواید؟
ehsan-a
March 3rd, 2016, 11:49
اگر سروری میخواهید که نداشته باشد . پیشنهاد من : http://amniran.org/
royatemp
March 3rd, 2016, 11:54
سلام
با 6 سال سابقه در خدمت شما هستیم
میتونیم از هلند تقدیم کنیم
با قابلیت بکاپ گیری خودکار به صورت هفتگی در دیگر کشور توسط خود ما
سرویس ها دارای پنل بسیار حرفه ای می باشند
من قبلا با شما همکاری کردم ولی کیفیت خوبی ارائه نشد با اینکه پشتیبان خوبی دارید اما کیفیت برای بنده خیلی مهمه البته دو سال پیش جدیدا خبری ندارم
- - - Updated - - -
در خدمتیم جناب ، چقدر منابع میخواید؟
سی پی یو قدرتمندی میخواییم حداقل سه هسته ای فضا 10 گیگ اینا کافیه
rastindata
March 3rd, 2016, 11:55
من قبلا با شما همکاری کردم ولی کیفیت خوبی ارائه نشد با اینکه پشتیبان خوبی دارید اما کیفیت برای بنده خیلی مهمه البته دو سال پیش جدیدا خبری ندارم
- - - Updated - - -
سی پی یو قدرتمندی میخواییم حداقل سه هسته ای فضا 10 گیگ اینا کافیه
چقدر رم؟
royatemp
March 3rd, 2016, 11:58
چقدر رم؟
حدودا 4 گیگ رم میخواییم .
company_hosting
March 3rd, 2016, 12:04
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
هارد اس اس دی
4 گیگ رم
سی پی یو 4 هسته زئون 1246
پرت 1گیگ
ترافیک نامحدود
35 هزارتومان
با تشکر
rastindata
March 3rd, 2016, 12:07
حدودا 4 گیگ رم میخواییم .
میتونیم ماهانه 80 هزار تومان با پشتیبانی و .... در خدمتتون باشیم
mizban97
March 3rd, 2016, 12:27
با تشکر از شما.
باسلام
سرور مجازی پرسرعت + پشتیبانی 24 ساعته از آلمان !
تحویل آنی!
http://www.speedtest.net/result/5094075563.png
کد تخفیف : WHT
پلن 2
Location Server : GERMANY
Data Center : HETZNER
Cpu : Intel® Core™ i7-6700 2 Core
Hard Disk Space : 100 GB Enterprise HDD; 7200 rpm
Bandwidth : Unlimited
Guarantee Ram : 2048 MB DDR4 RAM
Network Port : 1 Gbps Guaranteed
Dedicated IP(s) : 1
99.9% Uptime Guarantee
مجازی سازی توسط Vmware ESXi V5.5
تحویل پس از پرداخت و با راه اندازی رایگان
+پشتیبانی 24 ساعته واقعی
+منابع کاملا اختصاصی
+تمامیه کانفیگ ها به مدت یک هفته رایگان میباشد
30,000 تومان ماهانه
سفارش (http://mizbanservers.com/clients/cart.php?gid=78)
royatemp
March 3rd, 2016, 12:35
دوستان عزیزم بنده سرور با کیفیت میخوام رنج قیمت 80 خوبه اما بعضا منابعی که وب مستر ها قبل خرید میدن با اون کیفیتی که سرور داره اصلا قابل مقایسه نیست .
بنده میخوام اشخاصی که توان کافی جهت انجام این کار دارند پیغام بدند چون هر شخصی باشه همکاریمون مادام العمر باهاشون خواهد بود.
واقعیتا سایت ما سایتی است که 800 کارمند بدون حضوری و 10 کارمند حضوری داره لذا قطعی ضررو زیان فوق العاده ای به ما داره، الان اشخاصی که درخواست همکاری دارند
من انتضار دارم ابتدا تجربه و سپس پشتیبانی 24 ساعته و تلفنی و در انتها کیفیت و نماد هم برای مما خیلی مهمه لذا کسانی که این توان رو ندارند درخواست ندند که دردسر
برای خودش و هم برای ما نشه
با تشکر
mizban97
March 3rd, 2016, 12:38
دوستان عزیزم بنده سرور با کیفیت میخوام رنج قیمت 80 خوبه اما بعضا منابعی که وب مستر ها قبل خرید میدن با اون کیفیتی که سرور داره اصلا قابل مقایسه نیست .
بنده میخوام اشخاصی که توان کافی جهت انجام این کار دارند پیغام بدند چون هر شخصی باشه همکاریمون مادام العمر باهاشون خواهد بود.
واقعیتا سایت ما سایتی است که 800 کارمند بدون حضوری و 10 کارمند حضوری داره لذا قطعی ضررو زیان فوق العاده ای به ما داره، الان اشخاصی که درخواست همکاری دارند
من انتضار دارم ابتدا تجربه و سپس پشتیبانی 24 ساعته و تلفنی و در انتها کیفیت و نماد هم برای مما خیلی مهمه لذا کسانی که این توان رو ندارند درخواست ندند که دردسر
با تشکر
اگر سرور با کیفیت بالا میخواید آفر زیر قابل ارائه هست منابع کاملا اختصاصی می باشد.
مشخصات سرور :
Processor Type:
Intel Xeon E3-1245V2
Ram 8 gb
Cpu 8 core
Hdd 1TB
ماهانه 80 هزار تومان
هر 1 ترابایت هارد اضافه 50 هزار تومان خواهد بود.
از طریق سایت تیکت کنید (http://mizbanservers.com/clients)
armin.rf
March 3rd, 2016, 12:39
افر مورد نظر شما در سایت ما موجود است ...
از 3 دیتاسنتر معتبر جهان
http://as-it.in/vps1.png
سایر قیمت ها و سرویس ها در سایت موجود است
http://as-it.in/cp/cart.php
+++++++++++++++++++++++++++++++++
توضیحات اصلی ::
ادرس سایت :::
www.as-it.in
ادرس پورتال:::
www.as-it.in/cp
لینک کوتاه :::
http://xy2.ir/OiJ
تماس با ما :
تلفن همراه : 09367026602
ایدی یاهو : emservers
جیمیل :
info.baranweb@gmail.com
در پناه حق
عماد صالحی
company_hosting
March 3rd, 2016, 13:01
با تشکر
تمام نیاز های شما امکان ارائه میباشد
برای سیستم های بصورت کام مدیریت شده هزینه پشتیبانی گرفته میشود
اما برای بکاپ گیری و .. رایگان میباشد
درصورت نیاز با شماره تماس شرکت در تماس باشید تا راهنمای صورت گیرد
با تشکر
royatemp
March 3rd, 2016, 13:21
ممنون از همه دوستان من سایت های تک تک دوستانو بررسی میکنم امیدوارم سرور با کیفیتی نصیب ما شود.
baranahost
March 3rd, 2016, 13:22
با تشکر از شما.
میتوانید از افر های ما دیدن کنید http://baranahost.ir/cp/cart.php?gid=6
GEO
March 3rd, 2016, 16:23
شما هر سرور مجازی با کنترل پنل دایرکت آدمین یا سی پنل بگیرید و یک فضای بکاپ از جای دیگه به راحتی قابل تنظیم هست که بکاپهایی با فاصله زمانی مشخص بذون دخالت شما گرفته بشه
royatemp
March 3rd, 2016, 21:28
شما هر سرور مجازی با کنترل پنل دایرکت آدمین یا سی پنل بگیرید و یک فضای بکاپ از جای دیگه به راحتی قابل تنظیم هست که بکاپهایی با فاصله زمانی مشخص بذون دخالت شما گرفته بشه
سلام
پس به وی پی اس نیاز دارم به یک فضای مجزا برای بک آپ گیری ؟
GEO
March 3rd, 2016, 21:31
هاست بکاپ به اندازه نیاز و vps
ترجیحا از دو سرویس دهنده مجزا تهیه کنید
soheil869
March 4th, 2016, 16:34
با تشکر
با سلام
سرور های مجازی آلمان SSD با پنل کامل و امکانات مدیریت کامل
هر سرویسی که روز اول تحویل می گیرید تا پایان با همان کیفیت در اختیار شما قرار می گیرد
پشتیبانی آنلاین و پیامکی نیز در اختیار شما قرار دارد
فقط در صورتی که به دنبال سرویس های کاملا حرفه ای می باشید با ما در تماس باشید
شما می توانید 100 درصد منابع را استفاده نمایید
ما این ادعا را داریم هیچ شرکتی در ایران این پنل حرفه ای را ارایه نمی دهد
ما به شما یک سرور VPS و یک سرور بکاپ همزمان پیشنهاد می کنیم
CPU: 2 Core CPU
RAM: 4 GB RAM
Disk Space: 100 GB SSD
Bandwidth: Unlimited
Port: 1Gb Guarantee
72000 تومان ماهانه
سرویس بک اپ با امکانات
Storage: 500 GB storage space
Connection: FTP, FTPS, SFTP, SCP, Samba/CIFS, HTTPS, WebDAV
Trraffic: 2 TB traffic per month
25000 تومان ماهانه
تصاویری از پنل مدیریت
1- پنل کامل
30285
2- کنسول مانند KVM
30286
3- نهیه Snapshot ( تاریخچه) تنها ارایه دهنده این سروریس ما هستیم
30287
4- نصب سیستم عامل توسط خودتان حتی 3 نصف شب :)
30288
4- میزان ترافیک
30289
5- نصب centos 7.2 + Cpanel اورجینال به
صورت خودکار و آنی در صورتی که هزینه cpanel را پرداخت کنید بدون نیاز به پشتیبانی (در غیر اینصورت غیر فعال می باشد)
6- قابلین نصب ویندوز اورجینال + پنل پلسک اورجینال
در صورت پرداخت لایسنس ویندوز و پلسک به صورت خودکار و آنی بدون نیاز به پشتیبانی (در غیر اینصورت غیر فعال می باشد)
7- نصب انواع لینوکس ها به صورت خودکار
8- راه اندازی VNC و Rescue موقت
9- افزودن و حذف آی پی به صورت آنی و خودکار (در صورت پرداخت هزینه فعال می گردد)
10- عدم نیاز به ثبت آی پی در سیسم عامل با DHCP خودکار تنظیم می شود
با حرفه ای ها همراه باشید
نماد اعتماد الکترونیک + نماد ساماندهی
لینک خرید سرویس ها
(https://support.hoshebartar.com/cart.php?gid=7)https://support.hoshebartar.com/cart.php?gid=7
B-) با حرفه ای ها همراه باشید B-)
TeraServerCo
March 4th, 2016, 17:59
با تشکر از شما.
سلام
پیشنهاد بنده این هست که اول یک حساب و بررسی بکنید ببینید ایا فعالیت شما داده های شما قدری ارزشمند هست که هزینه بیشتری کنید؟ تا سرور اختصاصی با منابع در حد نیازتان تهیه کنید؟ چرا؟ چون عموما بر روی سرور های اختصاصی که مجازی سازی می شود همیشه این احتمال وجود دارد که کاربری خواسته یا ناخواسته باعث پیش امدن اختلال هایی شود که موجب مشکلاتی شوند که در عملکرد کل سرور و دیگر کاربران مشکل ایجاد کند و همینطور بسته به نوع دیتاسنتر ها میزان ضرر و زیان متفاوت هست و اگر واقعا برایتان اهمیت داشته باشید با 2 برابر کردن بودجه در عوض خیالتان 100درصد راحت خواهد بود
به هرحال افر ما از انگلیس با هارد اس اس دی و پردازنده 8 هسته ای (سرور اصلی دارای 128 گیگ رم می باشد و عمده کاربران این پلان کاربرانی هستند که قعالیت درست و بدون دردسر دارند و با توجه با قدرت سرور نیازی به اورسل نیست و منابع اختصاص خواهد بود و مستندات برای اثبات ان و به همراه دسترسی های لازم داده خواهد شد پشتیبانی مستفیم هم خواهید داشت
سرور مجازی انگلیس رم 5 ویژه
پلان ویژه ترا سرور
CPU :Intel® Xeon® Processor E5 2640v3 3core
RAM : 5120MB Ram DDR3
50GB SSD
Port : 1 Gbps Port - 300Mbps Guaranteed
Data Center RedStation
Panel Reboot : YES
مناسب برای ویندوز سرور های 2008 و 2012
قیمت ماهیانه - 700,000ریاللایسنس دایرکت ادمین ماهانه 18 هزار
https://portal.teraserver.ir/cart.php?gid=3
hoster
March 4th, 2016, 19:31
یعنی باید شخص خود ما این کار رو بکنیم شرکتی نیست که این کار هارو بکنه ؟ مثلا سیو کنه تو یک هارد دیگه موقع نیاز بک آپ گیری شه ؟
نرم افزار سیستمی ؟ ما میخواییم لینوکس تهیه کنیم پلاگینی داره جهت این کار یعنی ؟
نه فک نکنم سرویس دهنده ای باشه که خودش انجام بده
ولی نرم افزار های سیستمی می تونن این کارو انجام بدن
برای لینوکس فک کنم نرم افزار آماده برای اینکار وجود داشته باشه اگه هم نیست میتونید بدید براتون بنویسن
من برای ویندوز یکی از دوستانم با دریافت اندک مبلغی چنین نرم افزاری رو طراحی کردن !
ra3ou1
March 4th, 2016, 19:46
با سلام
در خدمت شما هستیم
سرور مجازی ایران ماهان سرور (http://mahanserver.ir/iran-vps.php)