ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با 2factor auth در hetzner (حل شد)

alieblice
March 2nd, 2016, 16:20
سلام دوستان
امروز 2factor auth رو در پنل robot در hetzner فعال کردم
طبق اموزش خودش اول نرم افزار Google Authenticato رو نصب کردم و مراحل اضافه کردن اکانت رو در robot انجام دادم و کاربر ساخته شد و پسورد هم هر چند ثانیه تو نرم افزار ساخته میشه, فقط مشکلی که هست روش لوگین کردن دوباره رو نمیدونم , یعنی الان وقتی به این ادرس میرم robot.your-server.de چه نام کاربری و پسوردی رو باید بزنم ؟ هرچیزی رو تست می کنم قبول نمیکنه
منطقا باید username که نایین کردیم و پسوردی که توی نرم افزار گوگل میاد رو وارد کنیم ولی قبول نمیکنه
خودش برای یوزرنیم تو اموزشش این رو نوشته :
الام منظورش از Webservice-User چیه ؟

Are there any constraints with two-factor authentication, such as important guidelines, I should be aware of?

After activating 2FA, you will not be able to use the following systems with your currently logged-in user name and password:

Robot Mobil: Please use the Webservice-User instead in this case
Webservice: Please use the Webservice-User instead

پیشاپیش ممنون

- - - Updated - - -

مشکل حل شد
همون یوزر نیم و پسورد همیشگی رو وارد میکنیم بعد یک صفحه باز میشه پسورد دوم (one time password) رو که رو گوشیمون تو نرم افزار گوگل میاد رو وارد میکنیم و وارد پنل میشیم

به نظرم روش خوبیه مخصوصا برای ما ایرانی ها که از واسطه خریداری میکنیم و پسورد پنلو اون واسطه داره