ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ایمیل اسپم روی وردپرس

arianetwork
March 1st, 2016, 21:38
با سلام خدمت اساتید محترم .
مدت یکماهی هست با یک مشکل عجیب روی سه تا از سایتهام برخورد کردم که مدیر سرور هاستینگم طی فواصل مجبور شدن suspand کنند . این مشکل اینگونه هست که که خود قالب یک ایمیل توی Cpanel که به هیچ عنوان نتونستم پاکش کنم ایجاد میکنه و شروع میشه روزی هزاران ایمیل اسپم به این ایمیل فرستاده میشه که در نتیجه هم برای هاستینگم مشکل ایجا میشه هم حجم Cpanel رو کلا پر میکنه .
از اساتید محترم میخوام راهنمایی کنن که این مشکل رو چجوری بایستی حل کنم ( چگونه ایمیل رو پاک کنم ) یا ...
با تشکر

yasserhost
March 2nd, 2016, 10:17
با سلام خدمت اساتید محترم .
مدت یکماهی هست با یک مشکل عجیب روی سه تا از سایتهام برخورد کردم که مدیر سرور هاستینگم طی فواصل مجبور شدن suspand کنند . این مشکل اینگونه هست که که خود قالب یک ایمیل توی Cpanel که به هیچ عنوان نتونستم پاکش کنم ایجاد میکنه و شروع میشه روزی هزاران ایمیل اسپم به این ایمیل فرستاده میشه که در نتیجه هم برای هاستینگم مشکل ایجا میشه هم حجم Cpanel رو کلا پر میکنه .
از اساتید محترم میخوام راهنمایی کنن که این مشکل رو چجوری بایستی حل کنم ( چگونه ایمیل رو پاک کنم ) یا ...
با تشکر

سلام افزونه ای اضافی چیزی نصب کردی؟

arianetwork
March 2nd, 2016, 23:43
سلام افزونه ای اضافی چیزی نصب کردی؟

نه همون افزونه های خود قالب بودن . یکی از قالب ها real home هست که معروف هست ولی نمیدونم چی باعثش شده
اگر ممکنه اساتید کمک کنن :( این ایمیل میاد همش

Mail delivery failed: returning message to senderThis message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

walayatkhan15@yahoo.com
host mta5.am0.yahoodns.net [63.250.192.46]
SMTP error from remote mail server after MAIL FROM:<pauline_glover@maskan-andishe.com> SIZE=2588:
421 4.7.1 [TS03] All messages from 136.243.104.250 will be permanently deferred; Retrying will NOT succeed. See https://help.yahoo.com/kb/postmaster/SLN3436.html:
retry timeout exceeded
خواستم بزارمشون توی بلک لیست ولی ایمیل ها بسیار متنوع هستند

- - - Updated - - -

کسی از اساتید گرامی نیستن به من کمک کنن ؟