توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیفیت سرورهای هتزنر
taraneha
March 1st, 2016, 20:17
با سلام.سرورهای سری ex41 هتزنر از نظر کیفیت چطور هست؟؟؟؟
نسبت به سرورهای مارکتی چقدر تفاوت دارد از نظر سرعت و کیفیت.
مورد استفاده من میزبانی هاست دانلود هست و کانورت فایل های تصویری روی سرور.
farssub
March 1st, 2016, 20:21
با سلام کیفیت هاشون خیلی بهتر شده نسبت به سرور های مارکتی وقبلی هتزنر
AvalinHost
March 1st, 2016, 20:23
سلام
قطعات این سرورها جدید هستن و مسلما کارایی بهتری خواهد داشت.
سرور های مارکتی هتزنر استوک هستن و با توجه به قیمت کمشون کیفیت قابل قبولی هم دارد.
موفق باشید.
OmidX
March 1st, 2016, 20:27
ex41 از سری امسال هست و کیفیت بسیار خوبی رو نسبت ب قیمتش داره.
درباره سرور های مارکتی هم ، طبق تجربه خودم بهتون میگم ، سمت این سرورها نرید !
T.Toosi
March 1st, 2016, 20:32
سلام مارکتی های هتزنر همه سرور های دسکتاپی هستند اما خوب بگردید چیز خوب هم پیدا میکنید.
sms.bartarhost
March 1st, 2016, 20:44
این نوع سرور ها جدید می باشد خبو کیفیتشون بالاست
shetabanhost
March 1st, 2016, 20:54
سلام
این سری سرورها از کیفیت بسیار خوبی برخوردار هستن
از همکاران چند مورد خرید داشتن و کاملا راضی هستن !
arc1o0
March 1st, 2016, 21:10
مهمترین بدی سرور های هرتزنر هارد آشغالی هست که روی سرورها می بندند!
راحت می تونم بگم 90% سرور های مارکت بد سکتور هستند، یعنی مفت گرونه!
سرور های جدیدش ظاهرا بد نیست، ولی در کل دیتاسنتر بی کیفیتی هست.
اینم بگم که نسبت به هزینه ای که میدید دیتاسنتر بدی نیست، یعنی اگه قیمت ارزون سرورهاش نبود، باید مگس می پروند با این سخت افزارهاش.
novin-web
March 1st, 2016, 21:19
سلام
در کل مناسبترین سرور جهت هاستینگ هتزنر هست
سرور انتخابی شما مناسب هست ولی پیشنهاد ما ex40-ssd هست
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
SarirHost
March 1st, 2016, 21:26
اینم بگم که نسبت به هزینه ای که میدید دیتاسنتر بدی نیست، یعنی اگه قیمت ارزون سرورهاش نبود، باید مگس می پروند با این سخت افزارهاش.
شما یا جدیدا توی یکی دو سال اخیر با هتزنر کار نکردید یا اینکه دارید مغرضانه نظر میدید!
kool
March 1st, 2016, 21:41
سری جدید هم کیفیت بهتری دارن و هم نسبت به هزینه ماهانه نیز بسیار مناسب هستن!
taraneha
March 1st, 2016, 21:45
دوست گرامی در حال حاضر سرور مارکتی دارم خیلی هم راضیم و همه جوره نیازم رو رفع میکنه.
نمیدونم رو چه حسابی میفرمایید خوب نیست؟؟؟؟
سوال من این بود این سرورهای جدید نسبت به سرورهای مارکتی بهتر هستن یا خیر/ اگه ارزش داره بخریم اگه فرق چندانی نداره الکی هزینه ست آپ و انتقال ندیم.
- - - Updated - - -
سلام
در کل مناسبترین سرور جهت هاستینگ هتزنر هست
سرور انتخابی شما مناسب هست ولی پیشنهاد ما ex40-ssd هست
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
برای هاست دانلود هارد اس اس دی مناسب نیست حجم زیادی ندارد.
tikweb.ir
March 1st, 2016, 21:47
برا میزبانی فایل یا همون دانلود سرور های مارکتی قیمتشون مناسب تره
اما یکم باید در انتخاب دقت کنید
novinvps.com
March 1st, 2016, 21:52
شما یا جدیدا توی یکی دو سال اخیر با هتزنر کار نکردید یا اینکه دارید مغرضانه نظر میدید!
سلام
صحبت همکارمون تایید میکنم
فکر میکنم به تازگی با این دیتاسنتر کار نکردید طی این ۲ سال بسیار خوب و عالی جوابگو بوده
به خصوص هارد های 128 مگ کش رو ما روی سرورهامون داریم انصافا نسبت به هزینه ای که کردیم بسیار کیفیت خوبی داره
arc1o0
March 1st, 2016, 22:14
30245
در پاسخ به دوستانی که میگید کار نکردیم!
اولا که اکانت ما شرکتی هست تو هتزنر و نه شخصی!
دوما همین الان هم یه سری داریم داریم تو هتزنر اما بنا به سیاست های کاری شرکت فروش عمومی تو این فروم نداریم، این باعث میشه که دوستان فکر کنند صحبت های بنده مال چند سال قبل هست.
نه اتفاقا همین الان هم این مشکلات برقرار هست، حالا شاید سرور های جدید و ستاپ دارش مورد نداشته باشند، ولی 90% سرور های مارکتی مشکل هارد دارند.
هارد اکثرشون فرسوده هست، یا بد سکتور هست، یا کند شده، یا مشکل IO داره یا مشکل در سرعت read& write
این مطلبی هم که بنده عرض می کنم، وقتی هست که شما سرورتون زیر بار باشه، وقتی 10 تا سرور بیارید بالا متوجه میشین، یعنی حتی با لیمت هارد تو وی ام هم جواب نگرفتیم و مجبور شدیم سرور رو عوض کنیم کلا
زیر فشار هست که به تته پته میافتند هاردهاش ، وگرنه تو استفاده معمولی که خودش رو نشون نمیده.
sms.bartarhost
March 1st, 2016, 22:26
دوست گرامی در حال حاضر سرور مارکتی دارم خیلی هم راضیم و همه جوره نیازم رو رفع میکنه.
نمیدونم رو چه حسابی میفرمایید خوب نیست؟؟؟؟
سوال من این بود این سرورهای جدید نسبت به سرورهای مارکتی بهتر هستن یا خیر/ اگه ارزش داره بخریم اگه فرق چندانی نداره الکی هزینه ست آپ و انتقال ندیم.
- - - Updated - - -
برای هاست دانلود هارد اس اس دی مناسب نیست حجم زیادی ندارد.
صد درصد خوبه
اما شمامیتونید بدون هزینه ستاپ هم خریداری کنید
- - - Updated - - -
30245
دوما همین الان هم یه سری داریم داریم تو هتزنر اما بنا به سیاست های کاری شرکت فروش عمومی تو این فروم نداریم، این باعث میشه که دوستان فکر کنند صحبت های بنده مال چند سال قبل هست.
نه اتفاقا همین الان هم این مشکلات برقرار هست، حالا شاید سرور های جدید و ستاپ دارش مورد نداشته باشند، ولی 90% سرور های مارکتی مشکل هارد دارند.
هارد اکثرشون فرسوده هست، یا بد سکتور هست، یا کند شده، یا مشکل IO داره یا مشکل در سرعت read& write
این مطلبی هم که بنده عرض می کنم، وقتی هست که شما سرورتون زیر بار باشه، وقتی 10 تا سرور بیارید بالا متوجه میشین، یعنی حتی با لیمت هارد تو وی ام هم جواب نگرفتیم و مجبور شدیم سرور رو عوض کنیم کلا
زیر فشار هست که به تته پته میافتند هاردهاش ، وگرنه تو استفاده معمولی که خودش رو نشون نمیده.
کاملا موافقم
هارد بکنار ابیوز های پی در پی که الکی داده میشه اون دیگه .....
novinvps.com
March 1st, 2016, 22:49
30245
سرورهای مارکتی رو نظری ندارم چون هیچ وقت تمایلی نداشتیم که استفاده کنیم از این سرور ها
ولی بقیه سرورهای این دیتاسنتر که ما تهیه کردیم دقیقا زیر فشار بسیار عالی جواب داده
hostorder
March 2nd, 2016, 01:44
ما از اول زمانی که هاستینگ داریم فقط از سرویس های هتزنر استفاده کردیم و کاملا راضی هستیم الان هم ex40 داریم واسه هاستینگ مون
mehrshad.ho
March 2nd, 2016, 10:07
بهتر است از cpu های xeon و هارد های اینترپرایس استفاده کنید (حتی مارکتی) تا چند سال به راحتی با کیفیت عالی کار می کند
yasserhost
March 2nd, 2016, 10:29
کیفیت خوبی دارند اگه میتونید هزینه کنید خوبن پورت قوی تری از مارکتی ها دارند من شخصا سرور مارکتیم با سرور EX40 که دارم تفاوت زیادی نداره چون باید انتخابت درست باشه همین
واس هاست دانلود خواستی بخری EX41s بهتره هارد بیشتری داره.
xmohammadx
March 2nd, 2016, 16:08
هتزنر نسبت به پولی که پرداخت می کنید خوب هستش
ولی کیفیت سرور های جدیدش بد نیست
farssub
March 2nd, 2016, 16:17
سعی بکنید مارکتی خرید انجام ندید اگر کیفیت مهمه
mohsen1771
March 2nd, 2016, 17:54
30245
داش واقعا این حرفت - حرفه خودم بود..
من خیلی هتزنر خریدم واقعا مشکل کندی هارد یا بدسکتوری داشتم.. مخصوصا کندی هارد..
از هتزنر آشغال تر دیتاسنتر نیست اینو بهتون قول میدم چون خودم ازش بیشتر از 20 - 30 بار سرور خریدم.
مینا-صیفی
March 2nd, 2016, 19:25
داش واقعا این حرفت - حرفه خودم بود..
من خیلی هتزنر خریدم واقعا مشکل کندی هارد یا بدسکتوری داشتم.. مخصوصا کندی هارد..
از هتزنر آشغال تر دیتاسنتر نیست اینو بهتون قول میدم چون خودم ازش بیشتر از 20 - 30 بار سرور خریدم.
منم تو 6سال کار از المان داشتم برای من همش بد شانسی من بود یا قطعی پیش میومد یا میسوخت اطلاعات از بین میرفت خلاصه خوشی از این دیتاسنتر ندیدم . اما خوب حالا جدیدا بهتر شده میگن...
Z.eus
March 2nd, 2016, 19:49
درسته، در تجربه های چند سال پیش ما با این دیتاسنتر، کلیه سرور هاش هارد های داغونی داشتن.
جدیدا کمی تغییر دادند که بنده ازش استفاده نکردم چند ساله، نمیدونم چطور شده.
این پورت 1Gbps guaranteed رو چند بار مطرح کردم که دوستان پاسخ بدن آیا ۱ گیگ گارانتیش مثل rapidswitch و leaseweb هست؟ که دوستان پاسخی نمیدن.