ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا برخی از دسترسی ها در vsphere client محدود شده؟!

exijen
March 1st, 2016, 18:14
با سلام. 2 تا مشکل حیاتی برام پیش اومده، خواهش میکنم کمک کنید.
1- من از طریق vsphere client به سرور esxi 5.5 متصل میشم، اما متأسفانه برخی از دسترسی ها مانند Add Permission و یا Add User خاموشه.
2- ضمنا با Putty هم که میخوام از طریق SSH به سرور وصل بشم، بعد از وارد کردن پسورد Access Denied میزنه. (من SSH رو روی سرور enable کردم، ولی این مشکل وجود داره!!!)
از دوستانی که تجربه این مشکل رو داشتند خواهش میکنم کمک کنند. ممنون

mizban97
March 1st, 2016, 19:31
1- من از طریق vsphere client به سرور esxi 5.5 متصل میشم، اما متأسفانه برخی از دسترسی ها مانند Add Permission و یا Add User خاموشه.
2- ضمنا با Putty هم که میخوام از طریق SSH به سرور وصل بشم، بعد از وارد کردن پسورد Access Denied میزنه. (من SSH رو روی سرور enable کردم، ولی این مشکل وجود داره!!!)

سلام
مالک سرور اختصاصی هستید یا مجازی دارید؟

exijen
March 1st, 2016, 19:58
سرور اختصاصی هست

mizban97
March 1st, 2016, 20:04
سرور اختصاصی هست

در صورت امکان دسترسی سرور اختصاصی برای بنده ارسال کنید تا چک کنم
از یاهو میتونید در تماس باشید.

exijen
March 1st, 2016, 20:23
ممنون از پاسختون. متأسفانه اجازه این کار رو ندارم. ممنون میشم اگر تجربه برخورد با این مشکل رو دارید، مواردی رو که در رابطه با این مشکل به ذهنتون میرسه رو بفرمایید. اینطوری برای افراد دیگه هم که توی انجمن با این مشکل مواجه هستند، مفید خواهد بود. چند تا Print Screen هم میخوام بزارم.
یه موردی که باهاش برخورد کردم اینه که کاربر root از گروه Administrator اومده بیرون و در یک گروه که به چینی نوشته شده، منتقل شده است.

mizban97
March 1st, 2016, 20:26
ممنون از پاسختون. متأسفانه اجازه این کار رو ندارم. ممنون میشم اگر تجربه برخورد با این مشکل رو دارید، مواردی رو که در رابطه با این مشکل به ذهنتون میرسه رو بفرمایید. اینطوری برای افراد دیگه هم که توی انجمن با این مشکل مواجه هستند، مفید خواهد بود. چند تا Print Screen هم میخوام بزارم.
یه موردی که باهاش برخورد کردم اینه که کاربر root از گروه Administrator اومده بیرون و در یک گروه که به چینی نوشته شده، منتقل شده است.

تا اونجایی که اطلاع دارم
وقتی روت سرور اختصاصی توسط وی سنتر کنترل شود.
شما از Vmware نمیتونید تغییرات اعمال کنید بلکه باید از وی سنتر سرور مورد نظر کنترل کنید.
به همین دلیل هست که دسترسی ها برای شما بسته هست. البته فکر میکنم همینطور باشه.
برای راهنمایی بیشتر باید سرور بررسی بشه.

OmidX
March 1st, 2016, 20:29

سرور از کدوم دیتاسنتر هست ؟ OVH نیست احیانا ؟

۱ - اگر vcenter نصب هست و این سرور در vcenter اد شده از vcenter باید اقدام ب اضافه کردن یوزر کنید.

۲ - چک کنید ببینید ssh محدود ب آی پی یا رنج آی پی خاص نشده ؟

exijen
March 1st, 2016, 23:16
ممنون از پاسخ دوستان. تصاویری که آماده کرده بودم رو در متن ابتدایی این موضوع اضافه کردم.
1- Vcenter نداریم و سرور رو با همین vsphere client کنترل می کنیم.
2- سرور در پارس آنلاینه
3- رنج آی پی SSH روی Allow all هست. از طریق فایروال توی Vsphere client چک کردم.

دو تصویر دیگر هم در این پست اضافه می کنم. وضعیت فایروال و سرویس ها در vsphere client

- - - Updated - - -

ممنون میشم اگر کسی راه حل رفع این مشکل رو میدونه، بگه، خیلی زیاد بهش احتیاج دارم. ممنون

InterServer.ir
March 1st, 2016, 23:31
سلام

لایسنس رو چک کنید این مواردی که می خواین شاید در لایسنس فعال نیست اگر اینطور باشه باید لایسنس جدیدی بهش بدید.

exijen
March 2nd, 2016, 15:06
سلام

لایسنس رو چک کنید این مواردی که می خواین شاید در لایسنس فعال نیست اگر اینطور باشه باید لایسنس جدیدی بهش بدید.

لایسنس رو هم تغییر دادم و باز اتفاقی نیافتاد. کاربر root من نمی دونم چرا گروه permissionش تغییر کرده؟ در تصاویری که فرستادم هست. از Administrator اومده بیرون و توی یه گروهی که نامش به چینی هست افتاده. چطوری میتونم برگردونمش به administrator ؟ البته با علم به اینکه کل دسترسی های Administration غیرفعاله !!!!!!!

خواهش میکنم هر کدوم از دوستان که از این مشکل سر در میاره راهنمایی کنه. ممنون

- - - Updated - - -

:63: خواهش می کنم :63:

mizban97
March 2nd, 2016, 15:08
لایسنس رو هم تغییر دادم و باز اتفاقی نیافتاد. کاربر root من نمی دونم چرا گروه permissionش تغییر کرده؟ در تصاویری که فرستادم هست. از Administrator اومده بیرون و توی یه گروهی که نامش به چینی هست افتاده. چطوری میتونم برگردونمش به administrator ؟ البته با علم به اینکه کل دسترسی های Administration غیرفعاله !!!!!!!

خواهش میکنم هر کدوم از دوستان که از این مشکل سر در میاره راهنمایی کنه. ممنون

- - - Updated - - -

:63: خواهش می کنم :63:

گروه چینی دیگه چیه؟
دوست عزیز سریعا دسترسی های اصلی پسورد تغییر بدید
ممکن هست سرور شما هک شده باشه .

exijen
March 2nd, 2016, 20:03
گروه چینی دیگه چیه؟
دوست عزیز سریعا دسترسی های اصلی پسورد تغییر بدید
ممکن هست سرور شما هک شده باشه .

ممنون از پاسختون. نه هک نشده مطمئنا. ولی در عکس های نوشته اولم، تصویر وضعیت کاربرها رو قرار دادم. ببینید. تو این پست هم قرار میدم.
30248

30249

30250

InterServer.ir
March 2nd, 2016, 22:42
ممنون از پاسختون. نه هک نشده مطمئنا. ولی در عکس های نوشته اولم، تصویر وضعیت کاربرها رو قرار دادم. ببینید. تو این پست هم قرار میدم.
30248

30249

30250

یه راهی هست واسه حل این مشکل قبلا یکی از شرکت های همکار چنین مشکلی داشت انجام داد من شخصا تست نکردم

باید vmware رو ری اینستال کنید در زمان نصب دقیق نمی دونم کجا ولی گزینه ای هست که بدون حذف شدن سرور های مجازی مجازی ساز ری اینستال میشه

exijen
March 2nd, 2016, 23:06
یعنی تیر خلاص؟ دسترسی سخت افزاری به سرور بسیار سخته. اگر Vcenter راه بندازم چی؟ با اون نمیشه role این root رو تغییر بدم؟ بدون این که esxi رو دوباره نصب کنم؟ یا از طریق کنسول esxi چی؟ منظورم کاربر dcui هست.

InterServer.ir
March 2nd, 2016, 23:32
یعنی تیر خلاص؟ دسترسی سخت افزاری به سرور بسیار سخته. اگر Vcenter راه بندازم چی؟ با اون نمیشه role این root رو تغییر بدم؟ بدون این که esxi رو دوباره نصب کنم؟ یا از طریق کنسول esxi چی؟ منظورم کاربر dcui هست.

من این راه رو تست نکردم شما هم بدون تحقیق اینکار رو نکن من این موضوع رو شنیدم که جواب داده

واسه این راهم تا انجا که خاطرم هست دوستم گفت نیاز به دسترسی سخت افزاری نیست فقط iso رو به سرور بدین بدون فرمت هارد گزینه اینکه بدون پاک شدن سرور های مجازی vmware نصب شه میاد و بعد همه چیز اکی میشه البته برای اینکار ها باید مادر برد سرور امکان مونت کردن iso از لینک و ipmi رو داشته باشه یا اینکه بگین دیتاسنتر dvd مجازی ساز رو تو سرور قرار بدند

exijen
March 2nd, 2016, 23:38
ممنون از پاسخ شما. این راه حل رو میزارم آخرین گزینه. با پیگیری هایی که کردم اگر به فایل زیر بتونم دسترسی پیدا کنم مشکل حل میشه. حالا یا از طریق SSH یا SFTP یا کنسول خودِ esxi ....

etc/vmware/hostd/authorization.xml

InterServer.ir
March 2nd, 2016, 23:51
دنبال اموزش ریست پسورد روت در مجازی ساز vmware باشید جایی که دستور passwd رو میدید فکر کنم دسترسی به تغییر فایل ها هم داشته باشید.

من نتم ضعیف هست و نمی تونم زیاد سرچ کنم

TeraServerCo
March 3rd, 2016, 00:56
1- من از طریق vsphere client به سرور esxi 5.5 متصل میشم، اما متأسفانه برخی از دسترسی ها مانند add permission و یا add user خاموشه.
2- ضمنا با putty هم که میخوام از طریق ssh به سرور وصل بشم، بعد از وارد کردن پسورد access denied میزنه. (من ssh رو روی سرور enable کردم، ولی این مشکل وجود داره!!!)

سلام
سرور در کدام دیتاسنتر هست؟ دسترسی ipmi یا kvm دارید؟

exijen
March 3rd, 2016, 18:28
سلام
سرور در کدام دیتاسنتر هست؟ دسترسی ipmi یا kvm دارید؟

ممنون از پاسختون. بله، دسترسی به kvm دارم.

- - - Updated - - -

از همه دوستانی که سعی کردند به نوعی به من کمک کنن ممنونم. مشکل حل شد. از طریق کنسول esxi یک بار هایپرویزور رو reinstall کردم و تنظیمات رو از اول مجدد ست کردم و ماشین ها رو بهش معرفی کردم. درست شد. ولی تو این 2 روز پوستم کنده شد.

iran-developers
March 3rd, 2016, 22:25
دنبال اموزش ریست پسورد روت در مجازی ساز vmware باشید جایی که دستور passwd رو میدید فکر کنم دسترسی به تغییر فایل ها هم داشته باشید.

من نتم ضعیف هست و نمی تونم زیاد سرچ کنم
دوست عزیز قصد توهین ندارم
و دخالت هم نمی کنم
فقط شما از ساله 2013 تا الان تو عرصه هاستینگ چیکار می کردید؟
از چیزیم که سر در نمیارید صحبت نکنید چون طرق مقابل رو کمک که نمی کنید هیچی گمراهشونم می کنید