lemo1996
March 1st, 2016, 16:29
سلام وعرض خسته نباشید
بنده یک سرور اختصاصی دارم همراه با روتر سخت افزاری
ولی متاسفانه حملات شدید دیداس بر روی شبکه صورت میگیرد
ای پی هایی که حمله میکنند ای پی های فیک هستند و ای پی خاصی نیست که بنده بخوام از روی شبکه بلاک کنم
ای پی های فیک رنج
1.xx.xx.xx
2.xx.xx.xx
.
.
9.xx.xx.xx
و جدیدا ار رنج های دیگر ..
از نوع UDP حمله میکنند ولی کانکشن خیلی ضعیفی دارند حدودا هر ای پی 200 بایت ولی چون تعداد کانکشن ها بالاست نمیتونیم ای پی خاصی رو بلاک کنم طبق برسی که کردم احتمالا این نوع حملات از نوع SYN flood هستند
با توجه به بالا بودن تعداد این کانکشن ها در شبکه اختلال شدید ایجاد میکنند
میخواستم راهمایی فرمایید که این جملات بر روی شبکه از چه نوعی است و روش مقابله با این حملات چیست
سرور بنده برای گیم سرور است و نمیتونیم UDP رو از روی شبکه مسدود کنیم
در صورتی که روشی میدونیدکه از طریق روتر میکروتیک بتونیم از این نوع حملات روی شبکه جلوگیری کنیم ممنون میشم راهنمایید نمایید
در رابطه با این آموزش هم اگر اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایید نمایید
http://wiki.mikrotik.com/wiki/DoS_attack_protection
در خصوص مسدود کردن ای پی های اینولید (Invalid) بر روی روتر میکروتیک در صورتی که اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی نمایید
در خصوص هزینه هم در صورتی که مشکل بنده رفع بشه مشکی نیست
متاسفانه امکان ارائه دسترسی به سرور فراهم نیست (از نظر امنیتی)
با سپاس
بنده یک سرور اختصاصی دارم همراه با روتر سخت افزاری
ولی متاسفانه حملات شدید دیداس بر روی شبکه صورت میگیرد
ای پی هایی که حمله میکنند ای پی های فیک هستند و ای پی خاصی نیست که بنده بخوام از روی شبکه بلاک کنم
ای پی های فیک رنج
1.xx.xx.xx
2.xx.xx.xx
.
.
9.xx.xx.xx
و جدیدا ار رنج های دیگر ..
از نوع UDP حمله میکنند ولی کانکشن خیلی ضعیفی دارند حدودا هر ای پی 200 بایت ولی چون تعداد کانکشن ها بالاست نمیتونیم ای پی خاصی رو بلاک کنم طبق برسی که کردم احتمالا این نوع حملات از نوع SYN flood هستند
با توجه به بالا بودن تعداد این کانکشن ها در شبکه اختلال شدید ایجاد میکنند
میخواستم راهمایی فرمایید که این جملات بر روی شبکه از چه نوعی است و روش مقابله با این حملات چیست
سرور بنده برای گیم سرور است و نمیتونیم UDP رو از روی شبکه مسدود کنیم
در صورتی که روشی میدونیدکه از طریق روتر میکروتیک بتونیم از این نوع حملات روی شبکه جلوگیری کنیم ممنون میشم راهنمایید نمایید
در رابطه با این آموزش هم اگر اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایید نمایید
http://wiki.mikrotik.com/wiki/DoS_attack_protection
در خصوص مسدود کردن ای پی های اینولید (Invalid) بر روی روتر میکروتیک در صورتی که اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی نمایید
در خصوص هزینه هم در صورتی که مشکل بنده رفع بشه مشکی نیست
متاسفانه امکان ارائه دسترسی به سرور فراهم نیست (از نظر امنیتی)
با سپاس