PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور در ریستور دیتابیس

سرزمین
February 29th, 2016, 16:51
سلام به همه

یک مشکلی هست در import کردن دیتابیس در phpmyadmin هم چنین در قسمت mysql directadmin هم انجام نمیشه و ارور میده

متن اولیه ی اروری که در php my admin میده به شرح زیر:

Static analysis:
1 errors were found during analysis.

Ending quote ' was expected. (near "" at position 23294

SQL query:

و ...

هر کاری میکنم ریستور نمیشه لطفاً بزرگوارانی که آَشنایی دارن کمک کنن. ضمناً سیستم centos 6.7 هست و پنل نیز direct admin

ممنون

soheil869
February 29th, 2016, 17:18
سلام به همه

یک مشکلی هست در import کردن دیتابیس در phpmyadmin هم چنین در قسمت mysql directadmin هم انجام نمیشه و ارور میده

متن اولیه ی اروری که در php my admin میده به شرح زیر:

Static analysis:
1 errors were found during analysis.

Ending quote ' was expected. (near "" at position 23294

SQL query:

و ...

هر کاری میکنم ریستور نمیشه لطفاً بزرگوارانی که آَشنایی دارن کمک کنن. ضمناً سیستم centos 6.7 هست و پنل نیز direct admin

ممنون

سلام
آیا بک آپ هم با خود phpMyadmin گرفتید؟

سرزمین
February 29th, 2016, 17:21
سلام
آیا بک آپ هم با خود phpMyadmin گرفتید؟

نه، سرور قبلی cpanel بود ولی این directadmin هست و به دلیل اینکه بکاپ cpanel به هم نمیخوره دیتابیس رو از full backup بیرون کشیدم و ریستور کردم.

soheil869
February 29th, 2016, 17:23
نه، سرور قبلی cpanel بود ولی این directadmin هست و به دلیل اینکه بکاپ cpanel به هم نمیخوره دیتابیس رو از full backup بیرون کشیدم و آپلود کردم.
عزیز
از Cpanel هم با PHPmyAdmin بکاپ بگیر از لول فول نه روی خود دیتابیس کلیک کن تو phpMyadmin و تو Export خروجی بگیر
اینور هم همینکارو بکن
یک دیتابیس بساز روش کلیک کن Import کن
اگه باز نتونستی دسترسی هر 2 رو بده برات درست کنم

سرزمین
February 29th, 2016, 17:29
عزیز
از Cpanel هم با PHPmyAdmin بکاپ بگیر از لول فول نه روی خود دیتابیس کلیک کن تو phpMyadmin و تو Export خروجی بگیر
اینور هم همینکارو بکن
یک دیتابیس بساز روش کلیک کن Import کن
اگه باز نتونستی دسترسی هر 2 رو بده برات درست کنم

از این روش قبلاً میرفتم و مشکلی نبود اما به تازگی سرور رو کانفیگ کردم و میخوام ببینم دستوری باید بزنم که نزدم (مثال میگم) اما از روشی که شما میفرمایید دسترسی به cpanel ندارم.

- - - Updated - - -

ضمناً از روش php my admin نشه از خود دیتابیس داخل direct admin چرا ارور میده؟

soheil869
February 29th, 2016, 17:29
از این روش قبلاً میرفتم و مشکلی نبود اما به تازگی سرور رو کانفیگ کردم و میخوام ببینم دستوری باید بزنم که نزدم (مثال میگم) اما از روشی که شما میفرمایید دسترسی به cpanel ندارم.
میتونی فایل رو بفرستی؟
تو خط شماره
23294 یک نوشته خطا وجود دارد

سرزمین
February 29th, 2016, 17:40
میتونی فایل رو بفرستی؟
تو خط شماره
23294 یک نوشته خطا وجود دارد

متأسفانه نه یعنی باید فایل دیتابیس اصلاح بشه؟

iHSG
February 29th, 2016, 18:07
سلام
به جای اینکه در phpMyAdmin کار Import رو انجام بدید در همون دایرکت ادمین به بخش MySQL Management برید و طبق تصویر زیر کار Import رو انجام بدید.

http://8pic.ir/images/lx69jb6z9eazsx1yh62z.png

- - - Updated - - -

البته دقت کنید باید گزینه A specified رو انتخاب کنید و یوزر و پسورد دیتابیس رو بزنید.
تو عکس حواسم نبود اونو انتخاب شده بذارم.

سرزمین
February 29th, 2016, 18:26
سلام
به جای اینکه در phpMyAdmin کار Import رو انجام بدید در همون دایرکت ادمین به بخش MySQL Management برید و طبق تصویر زیر کار Import رو انجام بدید.

http://8pic.ir/images/lx69jb6z9eazsx1yh62z.png

- - - Updated - - -

البته دقت کنید باید گزینه A specified رو انتخاب کنید و یوزر و پسورد دیتابیس رو بزنید.
تو عکس حواسم نبود اونو انتخاب شده بذارم.

راهی که شما فرمودین رو هم تست کردم، هم فرمت .tar.gz بود و هم user,pass رو زدم اما ارور زیر رو میده:

Unable to restore database user_dbbase2 : ERROR 1045 (28000): Access denied for user 'user_dbbase1'@'localhost' (using password: YES) gzip: stdout: Broken pipe

iHSG
February 29th, 2016, 18:28
راهی که شما فرمودین رو هم تست کردم، هم فرمت .tar.gz بود و هم user,pass رو زدم اما ارور زیر رو میده:

Unable to restore database user_dbbase2 : ERROR 1045 (28000): Access denied for user 'user_dbbase1'@'localhost' (using password: YES) gzip: stdout: Broken pipe

خب این ارور میگه با یوزر و رمز شما نمی تونه وارد دیتابیس بشه.
یا رمز رو اشتباه میزنید و یا یوزر رو.
ببینید با همین یوزر و پس می تونید تو phpMyAdmin لاگین کنید.
در آخر اگر نشد یه بار رمز یوزر رو عوض کنید.

سرزمین
February 29th, 2016, 18:32
خب این ارور میگه با یوزر و رمز شما نمی تونه وارد دیتابیس بشه.
یا رمز رو اشتباه میزنید و یا یوزر رو.
ببینید با همین یوزر و پس می تونید تو phpMyAdmin لاگین کنید.
در آخر اگر نشد یه بار رمز یوزر رو عوض کنید.

بله مشکل برطرف شد، من یوزر و پس قبلی رو میزدم؛ اگه اشتباه نکنم قبلاً این طوری نبود من حتی یادمه با فرمت sql به راحتی و بدون یوزر، پس ریستور میکردم حداقل با phpmyadmin.

در هر صوت از دو عزیز تشکر میکنم، لطف کردین.