PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در نمايش كدهاي سايت

domin4u
February 29th, 2016, 13:58
سلام
شرکتی قالب زیر رو كه براي خريد شارژ (http://www.behcharge.com) هست برام طراحی کرده و براي تست در آدرس زير اونرو نصب كرده.

techtest.eways.ir
فقط وقتی در قالب بالا در قسمتی از صفحه راست کلیک می کنم و سورس صفحه رو نگاه می کنم کدهای مربوط به قالبهای پیشفرض خود شرکت از جمله کد منوی بالا و … دیده میشه اما وقتی مثلا منوی بالا رو با ماوس به حالت انتخاب در میارم و روی قسمت انتخاب شده راست کلیک می کنم و سورس اون قسمت رو نگاه می کنم می بینم که کدهای قالب جدید نمایش داده میشه!!
میشه بپرسم دلیلش چیه؟
و آيا از لحاظ سئو مشكل ساز هست براي سايتم؟
فقط اين رو هم عرض كنم كه خودشون کلی قالب پیش فرض هم دارن.

ممنون از لطفتون

soheil869
February 29th, 2016, 14:00
سلام
شرکتی قالب زیر رو برام طراحی کرده و براي تست در آدرس زير اونرو نصب كرده. منتهی خودشون کلی قالب پیش فرض دارن.
techtest.ewaus.ir
فقط وقتی در قالب بالا در قسمتی از صفحه راست کلیک می کنم و سورس صفحه رو نگاه می کنم کدهای مربوط به قالبهای پیشفرض خود شرکت از جمله کد منوی بالا و … دیده میشه اما وقتی مثلا منوی بالا رو با ماوس به حالت انتخاب در میارم و روی قسمت انتخاب شده راست کلیک می کنم و سورس اون قسمت رو نگاه می کنم می بینم که کدهای قالب جدید نمایش داده میشه!!
میشه بپرسم دلیلش چیه؟
و آيا اينكه قالب داراي دو مدل سورس و كد هست از لحاظ سئو مشكل ساز هست براي سايتم؟
ممنون از لطفتون
اصلا سایت باز نمی شه
و اینکه نه خود اون کد های سبز رنگ کدهای قدیما که اثر ندران و بعد از نهایی شدن خودشون پاک می کنند

domin4u
February 29th, 2016, 14:01
ببخشيد انگار نبايد اينجا اين مشكل رو مطرح مي كردم. گزينه حذف رو پيدا نكردم وگرنه حذفش مي كردم

- - - Updated - - -

اصلا سایت باز نمی شه
و اینکه نه خود اون کد های سبز رنگ کدهای قدیما که اثر ندران و بعد از نهایی شدن خودشون پاک می کنند

ببخشيد آدرس سايت رو اشتباه زده بودم
اين درسته
techtest.eways.ir

soheil869
February 29th, 2016, 14:03
ببخشيد انگار نبايد اينجا اين مشكل رو مطرح مي كردم. گزينه حذف رو پيدا نكردم وگرنه حذفش مي كردم

- - - Updated - - -

ببخشيد آدرس سايت رو اشتباه زده بودم
اين درسته
techtest.eways.ir
همه چیز طبیعی بود من چیز عجیبی بر نخوردم

domin4u
February 29th, 2016, 14:05
همه چیز طبیعی بود من چیز عجیبی بر نخوردم

ظاهرش كه مشكلي نداره.مشكل توي كدهاي سايت هست. يعني هم كدهاي قالب قبلي و پيشفرض داخلش هست و هم كد قالب جديد