PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگر هارد از بین بره ...

#elahe#
February 28th, 2016, 18:17
سلام
اگر هارد سروری از بین بره و اطلاعات من مشتری هم به دنبال اون از بین بره چجوری میشه؟
منظورم اینه که صاحب سرور نباید از سرورها بکاپ داشته باشه ؟

rastindata
February 28th, 2016, 18:21
سلام ، بستگی به سیاست کاری و قوانین اون شرکت داره

sarvhost
February 28th, 2016, 18:22
سلام
بله در مواردی که هارد قابل تعمیر و بازبابی نباشه اطلاعات از بین میره
هاستینگ ها از اطلاعات کاربران بکاپ میگرین و در سرور یا سرورهای دیگه ای بکاپ رو نگه داری می کنند .
ولی اگه خودتون سرور داشته باشین همونطور که استاد عزیز اشاره کردن بستگی به قوانین هاستیگ داره

kool
February 28th, 2016, 18:22
سلام
اگر هارد سروری از بین بره و اطلاعات من مشتری هم به دنبال اون از بین بره چجوری میشه؟

سلام
اگه هارد بسوزه که بله اطلاعات معمولا از بین میره!
اگه منظورتون سرور مجازی هست، خیر الزامی نداره که مدیر سرور یا ارائه دهنده از سرور بکاپ تهیه کنه. مخصوصا با این قیمت هایی که کاربران انتظار خرید سرور مجازی دارند، خیر نمیشه هزینه اضافی کرد برای این منظور.
و همواره وظیفه تهیه بکاپ از دیتابیس و فایل ها و ... بر عهده خود کاربر است! مگر اینکه با ارائه دهنده سرویس خود قبلا صحبت و توافق کنید که از اطلاعات شما بکاپ تهیه کنه!

DaryaHost
February 28th, 2016, 18:30
سلام

بستگی به نوع سرویس داره اصولا سرویس های سرور مجازی و اختصاصی توسط ارائه دهنده بکاپ ندارند
ولی سرویس های هاست میزبانی دارند

اما ممکن هست شرکتی هزینه سرور های مجازی و اختصاصی رو بالا ببره و بجاش سرویس با بکاپ ارائه بشه یا سرویس بکاپ رو جدا بفروشه