توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مستقیم کردن لینک در وی پی اس ویندوز
---
October 19th, 2010, 14:21
سلام
دوستان من تازه یه وی پی اس وین کرفتم و آماتور هستم میخواستم بدون کنترل پنل لینک مستقیم کنم فایل هامو کسی کمکم میکنه ؟
Online24
October 19th, 2010, 14:31
روشن تر نیازتون رو مطرح میکنید ؟
لینک مستقیم کنید = لینکی رو از جای دیگه بردارید بیارید روی سرور خودتون و از اونجا لینک بدید ؟
1- Webserver و FTPserver روی این سرور ویندوز راه اندازی کنید
2- PHP را روی وب سرور خودتون ( که میتونه به انتخاب شما IIS و یا Apache باشه ) نصب کنید .
3- Site ( در IIS ) و یا Virtual host ( در apache ) تعریف کنید
4- روی این Site های ایجاد شده اسکریپتی مانند Rapid leech نصب کنید و بوسیله اون لینک ها رو از روی سایت های دیگر برداشته و روی سایت خودتون دانلود کنید و از آنجا لینک بدید .
* برای انجام تمامی مراحل فوق میتونید از آموزش های انجمن استفاده کنید . برای این کار اول Search کنید ، اگر آموزش مناسبی پیدا نکردید ، در تاپیکی جداگانه درخواست آموزش کنید .
---
October 19th, 2010, 14:34
خوب من میخوام فایل هایی که با ریموت دانلود میکنم لینک مستقیم بزارم
بهترین و آسون ترین راه به نظرتون چیه ؟
Online24
October 19th, 2010, 14:38
webserver راه اندازی کنید .
سایت ایجاد کنید .
فایل ها را در این سایت ها به اشتراک بزارید .
S4n470n
October 20th, 2010, 10:58
بهترین و راحتترین کار تو ویندوز نصب Appserv یا Xampp هست
بعدش می تونی لیچر نصب کنی و هر لینکی خواستی به راحتی روی سرورت بکشی
Kambizzaghart
October 20th, 2010, 17:01
والا جسارت نباشه ها ولی چرا دق میدین آدم رو تا یه چیز بخواهین بگین ... کسی مثل من که نمیدونه مثل این دوستمون چی کار کنه مسلما نمی دونه Appserv یا Xampp چی هست یا Site ( در IIS ) و یا Virtual host ( در apache ) تعریف کنید یعنی چی ... یکم واضح تر توضیح بدین اگر میشه بگید که چه تفاوت هایی دارند این هایی که معرفی می کنید چه امکاناتی در اختیار آدم قرار میدند ...