توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نمایندگی دامنه ملی
sarvhost
February 28th, 2016, 16:48
با سلام و وقت بخیر
از دوستان و سرورانی که می توانند نمایندگی دامنه ملی ارائه فرمایند درخواست آفر دارم.
قیمت دامنه دات آی آر و زیر مجموعه های این دامنه بالاتر از 4000 تومان نباشد. (در تعرفه یکساله دامنه ، ثبت ،انتقال، تمدید)
در هوایز اطلاعاتی از ارائه دهنده نباشد و برند ما (نماینده شما) نشان داده شود.
فعالسازی نمایندگی رایگان باشد.
* در صورتی که قابلیت ارائه نمایندگی به مشتری توسط ما نیز وجود داشته باشد استقبال می کنیم.
با تشکر از شما
CYCLONER
February 28th, 2016, 16:49
با سلام
شرکت فراسو پیشنهاد می شود
sarvhost
February 28th, 2016, 16:54
با سلام و تشکر از شما
شرکت فراسو قیمت خوبی برای ثبت دامنه دات ای آر دارد (البته برای دامنه بین المللی تعرفه بالایی دارد)
ولی هزینه فعالسازی سالانه دارد به قیمت 84000 تومان.
در انجمن و سایتهای دیگری که بررسی کردم عزیزانی بودند که هزینه فعالسازی دریافت نمی کردند ولی تعرفه بالاتری داشتند.
yasserhost
February 28th, 2016, 16:58
با سلام و تشکر از شما
شرکت فراسو قیمت خوبی برای ثبت دامنه دات ای آر دارد (البته برای دامنه بین المللی تعرفه بالایی دارد)
ولی هزینه فعالسازی سالانه دارد به قیمت 84000 تومان.
در انجمن و سایتهای دیگری که بررسی کردم عزیزانی بودند که هزینه فعالسازی دریافت نمی کردند ولی تعرفه بالاتری داشتند.
سلام طبق اطلاعیه ای که تو سایت یکی از هاستینگ های خوب دیدم فعال سازی رایگان بدون تمدید...
iranwebsv.net
نمایندگی رایگان دامین ملی ارائه میدادن ...
amirfateh
February 28th, 2016, 16:58
با سلام و وقت بخیر
از دوستان و سرورانی که می توانند نمایندگی دامنه ملی ارائه فرمایند درخواست آفر دارم.
قیمت دامنه دات آی آر و زیر مجموعه های این دامنه بالاتر از 4000 تومان نباشد. (در تعرفه یکساله دامنه ، ثبت ،انتقال، تمدید)
* در صورتی که قابلیت ارائه نمایندگی به مشتری توسط ما نیز وجود داشته باشد استقبال می کنیم.
با تشکر از شما
باسلام،
بصورت اعتباری حداقل 5 دامنه، هزینه هر دامنه 4500 تومان برای شما،
دامنه در هندل ارائه شده توسط شما در هنگام ثبت سفارش هر دامنه ثبت می شود.
sarvhost
February 28th, 2016, 19:34
سلام طبق اطلاعیه ای که تو سایت یکی از هاستینگ های خوب دیدم فعال سازی رایگان بدون تمدید...
iranwebsv.net
از اطلاع رسانی شما و پاسخ شما بزرگوار قدردانی می کنم.
حتما بررسی می کنم
- - - Updated - - -
باسلام،
بصورت اعتباری حداقل 5 دامنه، هزینه هر دامنه 4500 تومان برای شما،
دامنه در هندل ارائه شده توسط شما در هنگام ثبت سفارش هر دامنه ثبت می شود.
درود بر شما
از پاسخ شما بزرگوار تشکر می کنم.
ولی همانطور که عرض کردم مایل به ثبت دامنه با قیمت نهایتا 4000 هزار تومان هستم.
- - - Updated - - -
iranwebsv.net
بررسی شد ولی قیمت ثبت بالاست و شرایط خاصی دارند برای هر قیمتی.
در هر حال ممنون
- - - Updated - - -
up.....
soheil869
February 28th, 2016, 19:41
با سلام و وقت بخیر
با تشکر از شما
با سلام
دلیل اصی
ماژول ثبت دامنه برای WHMCS دارد و ثبت دامنه خودکار و به طور اتوماتیک است :) اگه لاینس whmcs را از ایشان تهیه کنید دیگر هزینه سالیانه ندارد لایسنس whmcs هم تایید می شود
sarvhost
February 28th, 2016, 20:05
با تشکر از شما
بنده لایسنس رو از جای دیگه ای قبلا تهیه کردم.
almandata
February 28th, 2016, 20:09
سلام میتونیم بهتون نمایندگی بدیم
هندل نیک به اسم شما نیست
تنها مزایایی که داره ثبت آنلاین در سایت شما هستش
هر دامنه هم 4300
هزینه ای هم نداره
mizbancity
February 28th, 2016, 22:01
بنده هم شرکت فراسو رو بهتون پیشنهاد می دم.
خدماتشون مورد تایید است...
sarvhost
February 28th, 2016, 22:07
بنده هم شرکت فراسو رو بهتون پیشنهاد می دم.
خدماتشون مورد تایید است...
سپاسگزارم.
ولی هزینه سالانه 84000 تومان دریافت می کنند که به صرفه نیست.
قزوین هاست
February 28th, 2016, 23:37
سلام
خود سایت نیک حداقل هزینه ثبت دامنه به نمایندگان رسمیش 2یونیت معادل 2تا 2000تومان است.شما فکر کنید ایا امکان دارد نماینده با هزینه و سرمایه ای که کرده بخواد بدون سود کسب درامد کند؟
بله!!!! سایت هایی هستند که با همین قیمت یا کمتر درحال فروش دامنه هستند اما انها دارند یک جور هزینه تبلیغات میدهند!تا اسم برند خود را بُلد کنند.این نیز یک سود است!!!
فکر نمیکنم کسی حاضر باشد بدون این که سودی کند خدمتی را ارائه کند.
sarvhost
February 28th, 2016, 23:48
سلام
خود سایت نیک حداقل هزینه ثبت دامنه به نمایندگان رسمیش 2یونیت معادل 2تا 2000تومان است.شما فکر کنید ایا امکان دارد نماینده با هزینه و سرمایه ای که کرده بخواد بدون سود کسب درامد کند؟
بله!!!! سایت هایی هستند که با همین قیمت یا کمتر درحال فروش دامنه هستند اما انها دارند یک جور هزینه تبلیغات میدهند!تا اسم برند خود را بُلد کنند.این نیز یک سود است!!!
فکر نمیکنم کسی حاضر باشد بدون این که سودی کند خدمتی را ارائه کند.
درود بر شما دوست عزیز
در کامنت ها اشاره شد و غیر از این موارد سایتهای دیگری هم هستند که ارائه دهند . ایرنیک نخفیف 75 درصدی به نمایندگان اصلی می دهد.
البته فرمایش شما رو هم قبول دارم.
با تشکر
دوست گرامی
راجع به سرویس اینترنتی که ارائه میدین فردا با شما صحبت می کنم اگه اجازه بفرمایید. ممنونم
قزوین هاست
February 29th, 2016, 00:08
درود بر شما دوست عزیز
در کامنت ها اشاره شد و غیر از این موارد سایتهای دیگری هم هستند که ارائه دهند . ایرنیک نخفیف 75 درصدی به نمایندگان اصلی می دهد.
البته فرمایش شما رو هم قبول دارم.
با تشکر
دوست گرامی
راجع به سرویس اینترنتی که ارائه میدین فردا با شما صحبت می کنم اگه اجازه بفرمایید. ممنونم
بله درست می فرمایید.نیک به نمایندگانش 75%تخفیف میده اما نه از 2یونیت.بلکه هر دامنه برای افراد عادی 8یونیت معادل 16000هست که با تخفیف75% به نمایندگان 4000تومان ارائه میدهد.یعنی تخفیف اعمال شده که 4000تومان است.بدون تخفیف 16هزار تومان است.
بنده در خدمت شما هستم.تماس بگیرید.منتظر تماس شما هستم
iwpanel
March 1st, 2016, 17:54
با سلام و وقت بخیر
با تشکر از شما
سلام از ۴۰۰۰ تا ۴۹۰۰ بر اساس خرید باماژول whmcs و پنل نمایدگی بدون هزینه دیگه