توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد رم و هارد سرور
shervinrv
February 28th, 2016, 11:16
سلام دوستان
خدا بخواد میخوام یک سرور بخرم از دیروز فقط دارم سرچ میکنم ولی خیلی نتونستم از سوالاتم مطمئن بشم . چند تا سوال بی جواب هنوز دارم .
ممنون میشم یک مقدار راهنماییم کنید
1- برای یک سایت وردپرسی البته با وبلاگ های خیلی زیاد کدوم رم بهتره ؟ rdimm یا udimm با توجه به اینکه ماکزیموم رم rdimm چهار برابر udimm هست روی سرور (حداقل اینی که من میخوام بگیرم).چون همه جا نوشته بستگی به کاربرد رم داره . کاربرد من فقط همین وردپرسه .
2- میخوام از raid برای کنترل خطا و کپی اطلاعات استفاده کنم . حالا یا یک یا 5 یا 10 اینش مهم نیست ولی خیلی جاها خوندم اگر مشکلی در نوشتن پیش بیاد مثلا رفتن برق یا هرچی کلا اطلاعات از دست میره . این درسته ؟ در حالی که تو نوشتن معمولی با رفتن برق مشکلی برای اطلاعات پیش نمیاد و فوقش فقط همون اطلاعات اون لحظه از دست میره . این حرف درسته ؟
3- با توجه به اینکه اصل حجم اطلاعات ما فولدر uploads وردپرس هست . و این فولدر قابلیت تقسیم بین چند هارد رو نداره . آیا امکان این هست که چند هارد بصورت یک پارتیشن کار کنند ؟ مثلا من اولش یه هارد 250 گیگی میخرم میکنمش یک پارتیشن و فولدر آپلود رو روش میزارم . حالا یدونه یک ترابایتی میخوام بهش اضافه کنم . راهی هست که این دو تا هارد جمعا بشن یک پارتیشن 1250 گیگابایتی ؟ انگار یک هارد واحد هستند .
4- raid سخت افزاری رو برای کارکرد من پیشنهاد میکنید یا نرم افزاری ؟ با توجه به اینکه خیلی کار پیچیده ای قرار نیست انجام بشه . و اصل اطلاعات فایل های استاتیک هستند
ممنون از کمکتون :57::57:
company_hosting
February 28th, 2016, 11:31
سلام دوستان
خدا بخواد میخوام یک سرور بخرم از دیروز فقط دارم سرچ میکنم ولی خیلی نتونستم از سوالاتم مطمئن بشم . چند تا سوال بی جواب هنوز دارم .
1- برای یک سایت وردپرسی البته با وبلاگ های خیلی زیاد کدوم رم بهتره ؟ rdimm یا udimm با توجه به اینکه ماکزیموم رم rdimm چهار برابر udimm هست روی سرور (حداقل اینی که من میخوام بگیرم).چون همه جا نوشته بستگی به کاربرد رم داره . کاربرد من فقط همین وردپرسه .
2- میخوام از raid برای کنترل خطا و کپی اطلاعات استفاده کنم . حالا یا یک یا 5 یا 10 اینش مهم نیست ولی خیلی جاها خوندم اگر مشکلی در نوشتن پیش بیاد مثلا رفتن برق یا هرچی کلا اطلاعات از دست میره . این درسته ؟ در حالی که تو نوشتن معمولی با رفتن برق مشکلی برای اطلاعات پیش نمیاد و فوقش فقط همون اطلاعات اون لحظه از دست میره . این حرف درسته ؟
3- با توجه به اینکه اصل حجم اطلاعات ما فولدر uploads وردپرس هست . و این فولدر قابلیت تقسیم بین چند هارد رو نداره . آیا امکان این هست که چند هارد بصورت یک پارتیشن کار کنند ؟ مثلا من اولش یه هارد 250 گیگی میخرم میکنمش یک پارتیشن و فولدر آپلود رو روش میزارم . حالا یدونه یک ترابایتی میخوام بهش اضافه کنم . راهی هست که این دو تا هارد جمعا بشن یک پارتیشن 1250 گیگابایتی ؟ انگار یک هارد واحد هستند .
4- raid سخت افزاری رو برای کارکرد من پیشنهاد میکنید یا نرم افزاری ؟ با توجه به اینکه خیلی کار پیچیده ای قرار نیست انجام بشه . و اصل اطلاعات فایل های استاتیک هستند
سلام
متاسفانه اینطور که پیداس خیلی اطلاعات ندارید و میخواهید هم خودتون مهندس بشید که همه چیز برسی کردید
این موارد 1-2 در گذشته مهم بودند چون علم و تکنولوژی زیاد پیشرفت نکرده بود ... که شما خیلی حساس کردید
اگر سرور فیزیکی خرید کردید که هیچ اما اگر اجاره کردید
سرور با مشخصات 32 رم DDR3 DDR4 با ای ای سی یا بدون این جوابگو هست
درصورت نیاز به رید حتما از رید 10 استفاده کنید
برای این کار نیاز به 4 هارد فیزیکی نیاز هست
سی پی یو از سری زئون باشد e3 e5 برای شماکافی هست
برای مثال 4 هارد 1ترابایتی داشته باشید با رید 10 امکان استفاده 2ترا دارید
در موقع نصب سیستم عام میتوانید هارد به هر شکلی نیاز دارید پارتیشن بندی کنید مثل ویندوز پی سی خودتان
اما به این این موارد نیاز هست
/ = root
/tmp
/swap
/boot
/home
به هر کدام از این ها میتوانید از 1 یگیگ تا 2 ترا بدهید اما نیاز نیست
مثلا روت معمولا 10-100 گیگ داده میشود
تمپ معمولا کمتر از 5 گیگ
سواپ معمولا 2 برابر رم ....
بوت کمتر از 1 گیگ
هوم هم مابقی حجم مانده ...
همه اینکار ها یک طرف
بحث کانفیگ هم یک طرف
مثلا سرور با 128 گیگ رم و کانفیگ اشتباه 1 سایت هم بالا نمیاره
اما یک سرور با 32 رم و کانفیگ درست تا 500 سایت هم ساپورت میکند
موفق باشید
shervinrv
February 28th, 2016, 11:41
سلام
متاسفانه اینطور که پیداس خیلی اطلاعات ندارید و میخواهید هم خودتون مهندس بشید که همه چیز برسی کردید
.
.
.
.
مثلا سرور با 128 گیگ رم و کانفیگ اشتباه 1 سایت هم بالا نمیاره
اما یک سرور با 32 رم و کانفیگ درست تا 500 سایت هم ساپورت میکند
موفق باشید
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید
بله قصد خرید فیزیکی دارم
البته نمیخوام خودم مهندسی کنم ;)
اصولا اعتقاد دارم هرکسی باید کار خودشو انجام بده
با چند تا از شرکت ها صحبت کردم هم برای کولو هم مدیریت و کانفیگ
فقط دوست دارم خودم بدونم چه کاری بهتره و بد تر تا خیالم راحت باشه
یک سوال دیگه هم دارم
تفاوت بعضی هارد های ssd مثل adata sx1000l با مثلا Adata Premier SP550 Internal SSD Drive در چی هست ؟ با اینکه به ظاهر مشخصات فرقی با هم ندارد هم سرعت هم iops ولی sx1000l تقریبا 2.5 برابر قیمتش هست
در مورد raid نرم افزاری و سخت افزاری هم ممنون میشم بگید کدوم برای من بهتره
company_hosting
February 28th, 2016, 11:54
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید
بله قصد خرید فیزیکی دارم
البته نمیخوام خودم مهندسی کنم ;)
اصولا اعتقاد دارم هرکسی باید کار خودشو انجام بده
با چند تا از شرکت ها صحبت کردم هم برای کولو هم مدیریت و کانفیگ
فقط دوست دارم خودم بدونم چه کاری بهتره و بد تر تا خیالم راحت باشه
یک سوال دیگه هم دارم
تفاوت بعضی هارد های ssd مثل adata sx1000l با مثلا Adata Premier SP550 Internal SSD Drive در چی هست ؟ با اینکه به ظاهر مشخصات فرقی با هم ندارد هم سرعت هم iops ولی sx1000l تقریبا 2.5 برابر قیمتش هست
در مورد raid نرم افزاری و سخت افزاری هم ممنون میشم بگید کدوم برای من بهتره
در مورد کولو ... میتوانیم کمک کنیم ...
اما در مورد سوال اگر مشخصات از شرکت سازنده برسی کنید قطعا تفاوت دارد که قیمت ان هم فرق دارد
مثلا
هارد ساس با تمام مشخصات یکسان بجز یک مورد
2100000 تومان و یکی 1100000 تومان
فقط سایز ان فرق دارد
سرعت و ... همه یکسان
رید 100% سخت افزاری و رید 10
اگر اس اس دی باشد که بالاترین ضریب اطمینان خواهید داشت
رید نرم افزاری اگر استفاده نکنید بهتر هست
soheil869
February 28th, 2016, 18:50
سلام دوستان
1- در مورد شما سرعت رم تفاوت زیادی نمی کند و حجم رم مهمتر می باشد به طور کلی سرعت رم اینقدر زیاد هست که در مواردی کاملا خاص سرعت رم مهم می شود
2- خیر رید کنرتلر اطلاعات را پاک نمی کنه و مشکلی پیش نمیاده نگران نباشید
3- باید از رید 1 استفاده کنید در این حالت 2 تا هارد 1 ترابایتی شما 1 هارد 1 ترابایتی در نظر گرفته می شود اما اطلاعات به صورت موازی روی هارد ها ریخته می شوند و اگر هاردی سوخت دیگر مشکلی نخواهید داشت هارد را عوض می کنید و سرور از کار نمی افتد ( هات پلاگ می گویند)
4- رید سخت افزاری بسیار بهتر و سریع تر است
اگر بخواهید رید نرم افزاری کنید حد اقل 3 عدد هارد نیاز دارید روی یکی ویندوز نصب کنید و 2 هارد دیگر را رید نرم افزاری کنید
تفاوت بین نرم افزرای و سخت افزاری این است
1- سرعت سخت افزاری بسیار بالا تر بوده
2- سخت افزاری مدیریت خطا بافر و ... دیگر دارند
3- اگر رید کنترلر سخت افزاری بسوزد باید از همان مدل تهیه کنید و الا اطلاعات قابل بازیابی نمی باشد
4- رید نرم افزاری مشکل شماره 3 را ندارد
ghamnadaram
February 29th, 2016, 19:48
بالاخره کسی جواب این بنده خدا را بده ما هم یاد بگیریم
soheil869
February 29th, 2016, 19:53
جواب داده شده مشكل چيه؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
shervinrv
March 1st, 2016, 06:28
به لطف دوستان جوابم رو گرفتم
چیزی که من دستگیرم شد ایناست
سوال 1 - حجم رم خیلی مهتره تا r یا u بودن . بنا براین میتونم از rdimm استفاده کنم و 4 برابر بیشتر رم بزارم روی سرور
سوال 2 - raid 10 سخت افزاری بهترین گزینس هم کارایی هم امنیت
سوال 3 - امکانش هست و مشکلی نیست
سوال 4 - نرم افزاری هزینه کمتری داره و قابلیت انتقال روی یک سخت افزار متفاوت رو داره ولی سخت افزاری امنیت و سرعت بالاتری داره ولی بدیش اینه که درصورت مشکل برای raid کنترلر باید از همون سخت افزار مجددا تهیه بشه