PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وضعیت پاور در سرور hp !!! سر در گم شدم :(

exijen
February 28th, 2016, 00:06
سلام به همه دوستان. من یه سرور HP دارم که در 2 بخش از وضعیت پاورش در بخش Configuration در زیر بخش Health کلمه "ناشناخته" درج شده. آیا مشکلی برای پاورش پیش اومده؟ ممنون میشم دوستان متخصص پاسخ بدن. شدیدا سر در گم شدم.

company_hosting
February 28th, 2016, 00:11
سلام

پاور باید بصورت فیزیکی برسی کنید
چون تعداد خازن و بردهای زیادی دارد
با یک کلمه نمیشه گفت مشکل دارد یا ندارد ...

exijen
February 28th, 2016, 00:14
ممنون از پاسخ شما. این که 2 تا Unknown داره میتونه طبیعی باشه؟
احتمال داره با Restart درست بشه؟

soheil869
February 28th, 2016, 00:15
سلام به همه دوستان. من یه سرور HP دارم که در 2 بخش از وضعیت پاورش در بخش Configuration در زیر بخش Health کلمه "ناشناخته" درج شده. آیا مشکلی برای پاورش پیش اومده؟ ممنون میشم دوستان متخصص پاسخ بدن. شدیدا سر در گم شدم.
با سلام
یا خود پاور خراب شده است و یا مدار کنترل کننده روی پاور خراب است و یا مدار کنترل سرور اچ پی شما
همانطور که دوستمان گفتند باید فیزیکی بررسی نمایید

company_hosting
February 28th, 2016, 00:19
ممنون از پاسخ شما. این که 2 تا Unknown داره میتونه طبیعی باشه؟
احتمال داره با Restart درست بشه؟

سلام

2تا داره یکی برای اینکه احتمالا سرور 1 پاور دارد

ممکن هست با ریاستارت درست شود .... یک فرض میباشد

exijen
February 28th, 2016, 00:33
تشکر مجدد برای پاسخ ها
ریستارت کردم، درست نشد. ولی سرور بدون مشکل داره کار میکنه و vm ها هم فعال هستند !!!!!
دسترسی سخت افزاری به سرور هم سخته :-

company_hosting
February 28th, 2016, 00:35
به دیتاسنتر اعلام کنید برسی فیزیکی کنند

ممکن هست بعد ها مشکل بیشتری ایجاد کند

با تشکر

exijen
February 28th, 2016, 00:37
ممنون. الان بهشون اعلام میکنم. اگر مورد دیگه ای هم به ذهنتون رسید درج کنید ممنون میشم.

مینا-صیفی
February 28th, 2016, 11:07
عکس را نشون بدید بگید همچین موردی هست به دیتاسنتر

bepad
February 28th, 2016, 11:14

سرور شما از دو پاور پشتیبانی میکند که یکی نصب است اما به شبکه برق متصل نیست و با پاور اول در حال کار میباشد مشکلی ندارد
ضمنا برد سرور و... هم مهمه برخی سرور ها که دستی جمع میشن با مجاز ساز ها به خصوص در این موارد به صورت کامل ست نمیباشد.

sssoheil
February 28th, 2016, 14:31
با سلام

دوست عزیز نگران نباشید مشکل خاصی وجود ندارد این مساله از مادربورد است که وضعیت پاور را نمیتواند شناسایی کند.

pakradm
February 29th, 2016, 01:59
با سلام و احترام

به نظر این حقیر؛ سرور شما هیچ اشکالی ندارد.
در حقیقت سرور شما دارای 2 عدد Power Supply می باشد که به Power Supply شماره 2 هم اکنون کابل برقی وصل نیست و عملا خاموش است.
صفحه Health Sensor مجازی ساز ESXi اطلاعات را از طریق Motherboard به دست نمی آورد، بلکه اطلاعات را با پروتکل IPMI که بین همه سرورها استاندارد است و از طریق IPMI سرور(اینجا HP iLO) استخراج می نماید.

Z.eus
February 29th, 2016, 14:57
بنظر نمیرسه که مشکل حاد باشه.
ولی به هر حال درخواست برسی بدید به دیتاسنتر بد نیست. (محض اطمینان)

بدرود.

exijen
March 1st, 2016, 14:51
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردند. مشکل این بود که سرور من یک پاور داشت و عملا پاور دومی در کار نبود که وضعیت سلامتیش گزارش بشه. بازم ممنون از همه