توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست رایگان
ali9733
February 27th, 2016, 19:10
سلام بنده 100 مگابایت هاست میخواستم برای سه ماه میخواستم بدونم برای کسی مقدور هست اینو به من بده در عوضش لوگوی هاستیگنشو تو سایتم میزارم بگم که برای مغازم میخوام سایت بسازم و همچین بازدید بالایی نداره و اگر بازده داشت تمدید میکنم
mehrdad0603
February 27th, 2016, 19:11
yoozhost.ir
3 ماه هاست رایگان میده میتونید استفاده کنید
ali9733
February 27th, 2016, 19:14
بخشید من نتوستم چیزی مشاهده کنم کمک میکنید
IrIsT
February 27th, 2016, 19:21
سلام.
در خدمت هستم.اگر در این هاستینگ,شیطنت هایی مبنی بر نفوذ یا تست یا ارسال ایمیل تبلیغاتی یا ..... انجام بشه یا اینکه محتوای سایت,مفید نباشه و برای فروش چیزای ممنوعه و .....باشه همون لحظه ساسپند خواهد شد.چون کامل مانیتورینگ میشه
برای اینکه بتونید سایتتون رو بالا بیارید بهتون کمک میکنم.اما شرط های بالا رو کامل باید عمل کنید و برای این چیزا نخواسته باشید.وگرنه هیچ همکاری انجام نمیشه
چندتا سایت رو من روی سرورم رایگان پشتیبانی میکردم و میکنم.چون حجم بالایی نیست.اما دیگه شرایط خاص خودمون رو داریم که باید این شرایط رو قبول کنید.
اطلاعاتی در مورد محتوای سایت و هرچیزی که هست رو برای من بفرستید.
بنده در خدمت هستم.یک کمک کردن در حد وسعمون بد نیست.این مقدار فضا و حتی بیشتر به جایی بر نمیخوره.پشتیبان دوستان هستیم.
در تماس باشید
iedb.team@gmail.com
اطلاعاتی از سایت برای بنده بفرستید.
ما فروشنده هاست هم هستیم هم نیستیم.اما خوشحالیم که اگه بتونیم به دوستان کمک کنیم و برای دوستان مفید باشه.تا الان به چندین سایت کم کردیم و خدارو شکر به جایی رسیدند.
تا جایی که بتونیم به دوستان کمک میکنیم.ماهم یک زمانی مثل شما بودیم.
خوشحال میشم که پشتیبان سایت های مفید باشیم.
bandarit
February 27th, 2016, 19:26
بخشید من نتوستم چیزی مشاهده کنم کمک میکنید
درود
با بنده در تماس باشيد
درخدمتم
amirjalili72
February 27th, 2016, 19:29
سلام در صورت تمایل میتونیم کمکتون کنیم .
شماره تماس شرکت : 02165355449 داخلی 100
تماس بگیرید .
nazarkhani
February 28th, 2016, 11:18
سلام
safehosting.ir
کلا هاست سی پنل رایگان 1 گیگ میده بک آپ روزانه داره ... هیچ محدودیت واسه بازدید و منابع نداره
IrIsT
February 28th, 2016, 20:04
سلام
safehosting.ir
کلا هاست سی پنل رایگان 1 گیگ میده بک آپ روزانه داره ... هیچ محدودیت واسه بازدید و منابع نداره
سلام
من جایی رو ندیدن توی این سایت که گذاشتین نوشته باشه هاست رایگان.چون الان داخل سایتش هستم و هیچ جایی نزده رایگان.هاست ارزان زده ماهی 4ت
هاست رایگان نداشت.فقط خیلی ارزون هستش.
ali9733 (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=105684) هم نیومدن بگن که هاست رایگانشونو گرفتن یا نه.چون پیشنهاد خوبی دادم و دوستان عزیز دیگه هم گفتن.اما خبر دیگه نیومد.
- - - Updated - - -
این هم خوندنش بد نیست.
هاست رایگان به صورت محدود :