ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای عجیب برای بعضی کاربران سایت

mmehddi008
February 27th, 2016, 12:26
با سلام من یه مشکل دارم

بعضی از کاربرا تو بعضی از مناطق وقتی وارد ساب دامین سایت میشن .یا یه پوشه مثلا

mywebsite.ir/mail

ارور 404 not found بهشون نشون داده میشه و وقتی مثلا از یه برنامه تغییر آی پی (قند شکن) استفاده میکنن بدون مشکل سایت بالا میاد

من هر چی سرچ کردم نفهمیدم مشکل از چیه سرور هم لینوکس با دایرکت ادمین هستش

ممنون میشم راهنمایی کنید

imenbazar
February 27th, 2016, 12:42
من هم منتظر راهنماییتون هستم.ارور not found 404برای چی هست؟

__________________________________________________ _____________________________________
ایمن بازار نماینده رسمی کمپانی تله تک،یونیپاس،لایفکو در فروش سیستمهای اعلام حریق متعارف (http://imenbazar.com/category/101/%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D9%85%D8%AA%D8%B9%D8%A7%D8%B1%D9%81) و آدرس پذیر

mmehddi008
February 27th, 2016, 12:48
ارور 404 خوب میگه این فایل یا پوشه وجود نداره در صورتی که وجود داره ولی برای این کاربر میگه وجود نداره و اگه همین کاربر از یه اینترنت دیگه استفاده کنه یا به هر نحوی آی پیشو عوض کنه دیگه ارور نمیده و کاملا عادی بالا میاد
جالب اینجاست کل سایت براش ارور نمیده فقط بعض پوشه ها یا ساب دامین ها یا فایل ها مثلا فایل های .cgi رو ارور میده و بعضی قسمت های دیگه سایت رو بدون ارور میبینه

TeraServerCo
February 28th, 2016, 10:41
با سلام من یه مشکل دارم

بعضی از کاربرا تو بعضی از مناطق وقتی وارد ساب دامین سایت میشن .یا یه پوشه مثلا

mywebsite.ir/mail

ارور 404 not found بهشون نشون داده میشه و وقتی مثلا از یه برنامه تغییر آی پی (قند شکن) استفاده میکنن بدون مشکل سایت بالا میاد

من هر چی سرچ کردم نفهمیدم مشکل از چیه سرور هم لینوکس با دایرکت ادمین هستش

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
وب سرور چی هست؟

soheil869
February 28th, 2016, 14:27
سلام
وب سرور چی هست؟
با سلام
آیای تو فایر والتون کشور هایی رو محدود کرده اید؟
احتمال داره از تنظیمات فایروال باشه