توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقایسه و راهنمایی در مورد سرور اختصاصی
Helios@
February 25th, 2016, 20:33
با سلام ،
راستش من با دوستم سره اینکه سروره ویندوزی بهتر است یا Direct Admin به مشکل برخورده ایم ، من میگویم با سروری که روش ویندوز نصب باشد خیلی کارهای دیگری میتوان کرد که Direct Admin نمیتواند انجام بدهد... چیزی که خودش در ذهنش هست ، میگه direct admin تحمل کانکشن های بیشتری نسبت به ویندوز دارد ( سایت فیلم و سریال دارید) ، من میگویم (البته از یه بنده خدا دیگه هم پرسیدم) که وقتی سخت افزار در دوحالت یکی باشد فرقی دیگر نمیکند ! ولی گفت که اینجا با این عنوان سوال کنم از طرفه خودش :
**
اگر ما بخوایم سایت فیلم و سریال داشته باشیم با سرور 16 ترابایت، رم 16 و سی پی یو 8
بهتره با چه سیستمی کار کنیم که هم سرعت بهتری در زمان شلوغی و تعداد کانکشن بالا بده هم تعداد کانکشن های بیشتری رو متحمل بشه..لطفا از گزینه های زیر دقیق اطلاعات بدید
Windows
Direct admin + nginx
farssub
February 25th, 2016, 20:36
درود بهتر هست یک سرور ویندوز برای دانلود و اپلود بسازید
و ما بقی منابع وهارد سرور رو دایرکت ادمین نصب و کانفیگ بکنید بهتر جوابگو خواهد بود
ServerDL.com
February 25th, 2016, 21:40
سلام
جسارتا با تجریباتی که بنده نیز دارم سرور دایرکت ادمین مناسب تر هست و دست و بالتون از لحاظ بعضی کانفیگ های اصولی راحت تر هست ...
درسته ویندوز مزیت ادیت و آپلود و دانلود رو دارد ولی خوب ...
دایرکت ادمین یه چیز دیگست
shetabanhost
February 25th, 2016, 21:48
با سلام
از نظر من هم
Direct admin + nginx روی یک سرور اختصاصی بسیار بهتر عمل میکند و از هرنظر بهتر هستش برای سایتتون!
Mr.Pouria
February 25th, 2016, 23:13
طبق تجربه های متفاوت \یشنهاد های متفاوت میشه ...
از نظر من ویندوز 20012 یا 2015 با کانفینگ iis همراه با ماژول های بهینه سازی که موجود هستن یک ترکیب بسیار عالی و مناسب جهت میزبانی به عنوان سرور دانلود هستش ...
همچنین اگه مثلا بعد ها و یا حتی از روز اول نیاز مند vip باشید با دردسر های متفاوتی روبه رو میشید ... مثلا هزینه خرید لایسنس یک سیستم که اگه بخواید روی سرور خودتون باشه تا مشکلات به 0 برسه باید ۱ ملیون تومان حداقل هزینه کنید ... که به راحتی میتونیدپ با یک پلاگین وردپرس تمامی فایل ها و پوشه های خودتون رو به صورت vip در بیارید ... این پلاگین مخصوص سرور های ویندوز هست و روی لینوکس کار نمیکنه ...
از طرفی برقراری امنیت که بحث مهمی هست روی سرور های ویندوزی برای کاربران مبتدی بسیار راحت تر هست تا استفاده از خط فرمان لینوکس ... لینوکس های سرور دارای ui نیست و همگی دارای یک محیط کدر شبیه cmd هستن ... پس باید دانش کافی برای مدریت یک سرور لینوکسی به دست بیارید یا هزینه تامین امنیت اون رو به یک فرد بسپارید که این کار هزینه های جانبی میتونه در بر داشته باشه ...
فرض کنید دو درایو روی سرورتون دارید و هر دریاو یک ساب دامنه ررا برای دانلود پوشش میدهد ... اگر فرد مبتدی باشید ممیتونید به راحتی با استفاده از iis سرعت پورت هر بخش رو محدود کنید تا کیفیت دانلود حفظ بشه اما اگه حرفه ای نباشید و بخواید با لینوکس کار کنید باید برای هیمن کار کوچک بیش از 200 هزار تومان به یک فرد (معتبر) پرداخت کنید ....
و خیلی از دلایل دیگری هستن که من به شخصه پیشنهاد ویندوز بهتون میدم ...
OmidX
February 26th, 2016, 01:05
به راحتی میتونیدپ با یک پلاگین وردپرس تمامی فایل ها و پوشه های خودتون رو به صورت vip در بیارید ... این پلاگین مخصوص سرور های ویندوز هست و روی لینوکس کار نمیکنه ...
لینک میدید ؟
DaryaHost
February 26th, 2016, 01:10
باید گفت که گفته ی خودتون صحیح است و ویندوز علاوه بر اینکه کارایی بهتری داره سرویس iis که برای انجام کار شماست نیز بسیار بسیار بسیار قوی و ساده طراحی شده و از هر نظر از دایرکت ادمین یک سر و گردن بالاتر است
نسخه جدیدش که توسط شخص دیگری توسعه داده شده نیز به هیمن اسم در نت موجود است اما لایسنس میفروشن براش که ایراداتی که در این نسخه هست رفع شده همچنین پیشتیبانی هم براش میدن فک کنم 50 تومن هزینش هست برای لاینسن و اپدیت ها ...
T.Toosi
February 26th, 2016, 04:15
باسلام، ویندوز از لینوکس منابع بیشتری مصرف میکند اگر علاوه بر این مصرف منابع توسط کانکشن ها هم اضافه کنیم چیز جالب در نمی آید و تغییر سرعت نامحسوسی در زمان دانلود همزمان چند کاربر احساس خواهید کرد، اسکریپت ها هم معمولا با php مینویسند اگر قرار باشد مثلا اسکریپت وی آی پی هم راه بندازید، fastcgi دو برابر بروی ویندوز منابع مصرف میکند، ویندوز برای سایت های فیلم مزایایی دارد از جمله اینکه دیگر آپلود ندارند اما به نظر بنده ضعف های بیشتری دارد.
Majiiid
February 26th, 2016, 09:34
هر یک از مواردی ک گفتین اگر بصورت تخصصی کانفیگ بشه جوابگو خواهد بود
اگر با لینوکس آشنایی ندارین از همون ویندوز استفاده کنید انعطاف بیشتری خواهد داشت
Z.eus
February 26th, 2016, 13:19
ببینید دوست عزیز، بصورت خلاصه خدمتتون عرض میکنم،
اگر دانش و اطلاعات کافی دارید از directadmin به همراه nginx استفاده کنید + کانفیگ حرفهای که در این صورت performance و بازده و کارایی فوق العادهای رو خروجی میگیرید.
در این حالت باید یک سرور دیگه رو جهت ادیت و کار های دیگه بگیرید و سپس روی سرور دایرکت ادمین آپلود کنید..
اگر هم زیاد با محیط cli صمیمی نیستید، از ویندوز سرور + IIS استفاده کنید.
سعی کنید موارد امنیتی رو هم تا حد قابل قبولی انجام بدید که مشکلی نداشته باشید..
بروز نگهداشتن سرور
استفاده از پسورد ترکیبی
تغییر پورت ریموت
و..
اگر کمی سرچ کنید این موارد تو نِت زیاده..