ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب در ورود

baaran
February 24th, 2016, 00:44
امشب زمان ورود با حساب root که کاملا هم یادداشت شده به vmware exi 8 مشکل خوردم، من مطمئن هستم همه چیز را درست وارد کردم. سرور مجازی ها هم روشن هستن همشون و مشکلی ندارن.

http://redup.ir/images/88djd/7439_capture_ssg3_thumb.png (http://redup.ir/viewer.php?file=7439_capture_ssg3.png)

لطفا راهنمایی کنید، مشکل از چی میتونه باشه، برخی دوستان گفتند احتمالا هک شده باشه سرور اصلی و رمزش را عوض کرده باشه . امکانش هست؟

peym@n
February 24th, 2016, 00:47
سلام
بله امکانش هست
یک امکان دیگر نت ضعیف شما میتونه باشه با vps های ویندوز یک تست بکنید

T.Toosi
February 24th, 2016, 00:57
سلام از نت نیست، مشکل نت داشته باشید وی ام ارور تایم اوت داره، یوزر و پسورد وارد شده مشکل دارد.

baaran
February 24th, 2016, 00:57
آخه من اصلا فقط با یک VPS که رو سرور خودمان هست وصل میشم بهش. از روزی هم که این VPS را ساختم رمز root سرور را خودم عوض کردم و هیچ کس جز من اطلاع نداره ازش بنابراین. ذخیره هم نمیشه جایی. فقط من تو گوشیم ذخیره اش کردم.

الان دیتاسنتر امکان بازیابی رمز روت را داره بهشون بگیم؟

T.Toosi
February 24th, 2016, 01:55
آخه من اصلا فقط با یک VPS که رو سرور خودمان هست وصل میشم بهش. از روزی هم که این VPS را ساختم رمز root سرور را خودم عوض کردم و هیچ کس جز من اطلاع نداره ازش بنابراین. ذخیره هم نمیشه جایی. فقط من تو گوشیم ذخیره اش کردم.

الان دیتاسنتر امکان بازیابی رمز روت را داره بهشون بگیم؟

ssh فعال هست ؟ پسوردش را دارید ؟

baaran
February 24th, 2016, 02:01
ssh فعال هست ؟ پسوردش را دارید ؟

مگه رمز اون با این فرق داره؟

نمی دونم ssh رو همون پورت 22 هست؟

T.Toosi
February 24th, 2016, 02:05
مگه رمز اون با این فرق داره؟

نمی دونم ssh رو همون پورت 22 هست؟[/COLOR][/INDENT]
[/COLOR][/RIGHT]

هرکی که نصب کرده رمز را دارد، بله 22.

iranhostcom
February 24th, 2016, 06:39
شما از طریق کنسول vSphere می تونید رمز سرور رو مستقیما تغییر بدید. اگر امکانشو دارید با هاست خودتون تماس بگیرید تا دسترسی های لازم رو بهتون بدن.

baaran
February 24th, 2016, 12:09
شما از طریق کنسول vsphere می تونید رمز سرور رو مستقیما تغییر بدید. اگر امکانشو دارید با هاست خودتون تماس بگیرید تا دسترسی های لازم رو بهتون بدن.

تشکر از همه دوستان، همان کلمه عجیب که گفتم مناسب بود چون امروز بدون هیچ مشکلی وارد شد!

OmidX
February 24th, 2016, 12:14
بعد از لاگین ، حتما پسورد روت رو عوض کنید .