توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سایت بزرگ سانگ دانلود songdownload.ir
IrIsT
February 23rd, 2016, 22:45
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و درود.
طی تصمیمی که با مدیران گرفتیم،یکی از بهترین سایت هامونو که کلی بابتش زحمت کشیدیم رو میخوایم به فروش بذاریم
سایت سانگ دانلود،با حدودا 24 هزار و 800تا پست مفید داره.
ما دامین اولمون فرق داشت.بعد از مشکلاتی پیش اومد مجبور به تغییر دامین میشدیم که حدودا 6 تا سایت عوض کردیم و این دامین دوم ما بود.
بعد از اون دیگه رفتیم زیرنظر سایت ساماندهی،الان حدودا 2 ماه هست که دیگه روی این دامنه میباشد
به لطف خدا،این سایت یکی از مراجع بزرگ آهنگ هستش که میتونید تعداد پست های روزانه رو با تمام سایت ها چک کنید و الان بیشترین ورودی ما به از بازدید ها و سایت های موزیک و افراد می باشد و نصف بازدیدمون از گوگل می باشد
و هرروز داره رتبه سایت و الکسا بالاتر میره و بازدید ها کاملا واقعی می باشد
توی کلمات سایت دانلود اهنگ،مرجع دانلود آهنگ،سایت دانلود آهنگ جدید و چندتا کلمه کلیدی بین صفحه یک تا 7 می باشد
ما تمام بازدید ها رو از تعداد آهنگ هامون داریم و اینکه اگه کسی باشه که بهش بچسبه،رتبه فوق العاده ای میگیره
رتبه الکسا تو این 2 ماه حدودا 350 هزار هستش.
میتونید از الکسا بگردین.
بازدیدما بین 10 تا 12 هزار هستش که بخاطر تغییر قالب و مشکلات سرور کمی افت داشت
اما الان بین 4 تا 5 هزار از گوگل و بقیش از بازدید کننده های واقعی می باشد
بالای 24 هزار پست داره.
اینم سایت که میتونید چک کنید:
http://www.songdownload.ir
حالا میخوایم اینو به فروش بذاریم
به بالاترین قیمت به فروش میرسه.
تمام بک لینک ها بخاطر مرجع بودن سایت و اینکه چون توی کلمات کلیدی رتبه خوبی داره،خود به خود هرروز زده میشه و دائمی می باشد.
فقط یک نکته:این قالبی که الان هست،این قالب به فروش نمیرسه و قالب قدیمیش که اونم تو نوع خودش بی نظیر و از لحاظ سئو و همه چی بهینه سازی کامل هستش به فروش میرسه
فقط با قالب قبلی و تمام اطلاعات به فروش میرسه
هاستش روی سرور خودمونه.میتونید انتقال بدین
فایل ها هم روی سرور خودمون که اونم میتونیم انتقال میدیم
حالا هرکسی که میخواد،با ایمیل یا آیدی نلگرام در تماس باشید
iedb.team@gmail.com
یا ایدی تلگرام زیر در تماس باشید
@AmirAm67
قیمت توافقی می باشد و به بالاترین قیمت به فروش میرسد
اطلاعات کامل رو گفتم.رتبه و بقیه مطالب رو میتونید خودتون ببینید
فقط بازم بگم.این قالب الان روش قرار نمیدیم.قالب قدیم که اونم تو نوع خودش بی نظیر و کامله،به فروش میرسه
پس دوستان خریدار،پیام بدن.به بالاترین قیمت و خیلی فوری میفروشیم
لطفا قیمت پایین ندین.چون هیچ سایتی با این همه پست توی یکی دوماه به نتیجه نمیرسه
منتظر دوستان هستیم.
اینم یکی از بهترین سایت ها با بیشترین پست و مرجع بودن بین سایت ها که اکثریت اشنایت دارن با سایت ما.
منتظر هستیم.قیمت توافقی.فقط قیمت پایین ندین و خریدار واقعی پیام بده
موفق باشید
psfa
February 23rd, 2016, 22:53
لطفا میزان درامد رو بفرمایید و قیمت پیشنهادی و هزینه های سایت
smhnw
February 23rd, 2016, 23:30
خطا در برقراری ارتباط با پایگاهداده
البته تا همین 20 ساعت پیش هم ایندکس داشتن و این نشون میده که این ارور مال همین الاناس و هر دقیقه نیست .
w.h.t
February 23rd, 2016, 23:40
سلام
قیمت پیشنهادی + درآمد؟
بروزباشید
jamal
February 23rd, 2016, 23:55
شما قالبش رو برگردونی به قالب قبلی که فاتحۀ سایت خونده میشه.
یک بار عوض کردید، حالا یک بار دیگه میخاید برگردونید به حالت قبلی..
IrIsT
February 24th, 2016, 18:48
شما قالبش رو برگردونی به قالب قبلی که فاتحۀ سایت خونده میشه.
یک بار عوض کردید، حالا یک بار دیگه میخاید برگردونید به حالت قبلی..
اگه خریدار واقعی هستی،قیمتت رو بگو.تایید شد،یک هفته به صورت تست قالب قبلی رو میذاریم.اگه به مشکل خوردین که خرید لغو .حله؟یا میخواین دو هفته میذاریم.شما قیمتت رو بده.تایید شد نصف پول گرفته میشه.دو هفته تست.اگه بد شد کل پولت برگشت میخوره
توی این دو هفته تست هم خودم واست پست میذارم.حله؟پس قیمت بگو اگه خریداری داداشی.
دوستان،ما پاپ اپ نداریم.فقط تا یک ماه پیش یک پاپ اپ داشتیم مال سایت شخصی بود که ماهیانه 300ت میگرفتیم.اونم با تخفیف زیاد.فقط کمی پول سرور رو در میاوردیم.
.تک پاپ اپ هم بود.هیچ تبلیغ بنر و لینک هم نداشتیم
بعد سایتشونو بستن و ماهم پاپ اپ نگرفتیم
این واسه درامد
واسه خرج ها هم که چون سایت زیاد داریم سرور اختثاصی داریم و این سایت روی یک وی پی اس 10 گیگ و شش کور هستش و سرورش هم کار کانفیگ خودمون
از لحاظ ایندکس شدن مطالب فردا واستون میذارم.
20 ثانیه هم داشتیم.2 دقیقه هم داشتیم.10 دقیقه هم داشتیم
که الان متوسط بین 1 تا 5 دقیقه هستش
اما بالاتر هم داشتیم.بخاطر مشکل سرور.پایین ترم زیاد داشتیم که من رند کردم گفتم 1
الان سایت مرجعه خدارو شگر.میتونید تعداد پست های روزانه رو ببینید.متوسط از 50 تا 200 داشتیم.
این کل اطلاعات.از لحاظ ایندکس و سئو و ......سایتی رو تحویل شما میدیم که بعدش سایت های بعدیمونم بیاین بخرین.
همه چیم تست کنید.
در مورد سرعت ایندکس هم مینونیم تست بهتون نشون بدیم.این همه زحمت کشیدیم پاش.با این همه پست.همشو توی سایت ببینید
قیمت توافقی.هرقیمتی که شما خریدارید بفرستید.به بهترین قیمت میفروشیم.چون زحمت کشیده شده.حاصل دو سال تلاشه
- - - Updated - - -
خطا در برقراری ارتباط با پایگاهداده
البته تا همین 20 ساعت پیش هم ایندکس داشتن و این نشون میده که این ارور مال همین الاناس و هر دقیقه نیست .
سلام.راستی واسه این پیغام خطای پایگاه داده
در حال ارسال آهنگ هستیم و چون سرورمون لایت اسپیدش قاطی کرده روی آپاچی افتاده و واسه همین پست ها گذاشته میشه و خطای پایگاه داده میشه که این مشکل از سمت سرور هستش که انشالله امروز درست میشه
چون الان داره آهنگ گذاشته میشه واسه همین مشکل پایگاه داده داریم.
لایت اسپیدشو همکارم درستش کنه حل میشه امروز.
منتظر دوستان هستیم
تلگرام
@AmirAm67
ایمیل : iedb.team@gmail.com
پ.خ هم میتونید بدین.
قیمت توافقی و کامل بخونید بعد قیمت بدین.
- - - Updated - - -
با سلام.
مشکل سرور برطرف شد و لایت اسپید اوکی شد و دیگه انشالله مشکل نداره.میتونید سایت رو کامل چک کنید.
منتظر هستیم و این سایت رو به فروش گذاشتیم.
چند نفر هم قیمت دادن.
به بهترین قیمت که واقعا ارزش داشته باشه فروخته میشه
تمام اطلاعات هم همان روز برای شما انتقال میدیم که دیگه راحت باشین.
یکم تفاوتی که داره اونم بخاطر سایت های خبرخوان هستش که آمارگیر خوب وردپرش اونارم حساب میکنه و چیزای دیگه.اما امارگیر خود سایت واضح تره و بهتر.
کمتر سایتی هستش که با این آمار و با این همه آهنگ و مطلب داره به فروش میذاره.چون 2 سال و اندی زحمت بابتش کشیدیم و شب و روز تلاش کردیم.
اما بخاطر اینکه هزینه هاش داره میره بالا و اینکه خیلی سنگین شده و سایت های دیگمون رو هم اذیت میکنه,میخوایم واگذار کنیم و بفروشیم تا کسی که شرایطشو داره و سرور خیلی بهتر میتونه براش بگیره,قول میدم با این همه آرشیو موزیک و ویدیو که داره,و با این کلمات کلیدی و مرجع بودن داخل بیشتر سایت ها,(بخاطر اینکه روزانه بالغ بر 50 الی 200 تا پست میدیم ) دیگه گذاشتیم به فروش
هرکسی تمایل داره اعلام کنه.یک سرور قدرتمند تر داشته باشید و هزینه کنید,با این همه آرشیو و آهنگ,به هیچ عنوان ضرر نخواهید کرد.
ما تاحالا چندتا سایت فروختیم.هدف ما اینه که مشتری هامون طوری باشن که دفعه بعد بیان بخرن.
هنوز منتظر هستیم.هرکی خواست پیام بده.
Hostline
February 24th, 2016, 19:48
دوستان عزیز پیرو عرایض دوست و همکارم امیرخان
------------------------------------------------------------
نمونه آخرین آهنگ سابمیت شده سانگ دانلود در گوگل (همین الان یهویی :دی)
29 ثانیه
30131
حجم کل آهنگ ها و عکس ها و ... های ذخیره شده در سرور دانلود ====> 180 گیگابایت
اگر سوال و نکته دیگه ای بود در خدمت هستیم.
IrIsT
February 26th, 2016, 16:16
با سلام
بعضی ها قیمتی میدن که انگاری یک سایت معمولیومیخوانکبخرن.اگه سایتی با این مقدار پست،نزدیک 25 هزار پست،و یک قالب فوق العاده اختصاصی و بهینه شده،و دارای کلمات کلیدی خیلی خوب و مفید و بازدید به همین اندازه،اگه کسی 1ت داره بده تا من بخرم
یکم انصاف داشته باشید.هیچ سایتی ندیدم که با این همه پست و به این صودت که اگه یکم بیشتر بهش برسید از لحاظ سرور،یک ماهه رتبه بهتر و پیشرفت تضمینی داره
حالا حداقل قیمت میخوام بذارم فقط برای یکی دو روز.وگرنه هر روز با این همه اانگ رشد بیشتر کنه قیمت بالاتر میشه
حالا حداقل قیمت،3ت تا 4ت
به این قیمت فقط توی یکی دو رور،واگذار میکنیم
اگر هم نبود،خودمون میسازیمشو بعدا دوباره قیمت بالای 5 یا 10 میفروشیم.
قیمت حداقل فقط برای اینکه خریدار واقعی مشخص شه،3ت تا 4ت
حالا هرکی قیمت بیشتر بده واگذار میشه
الانم باز رتبه الکسا هرروز در حال پایین اومدن و بهتر شدنه
هرکی خواست فقط فوری.
وگرنه تا اخر سال به 30 هزار آهنگ برسه بالای 10ت قیمت میذاره.
خرکی خواست به 3.500 نقد میفروشیم و انتقال هم انجام میدیم
اینم قیمت یک کلام.
اگرم با همی قالب میخواین،5ت به فروش میرسه.بدون این فالب با یک قالب اختصاصی طرح همین،3.500ت.و اگر با همین قالب که هست 5ت به فروش میرسه.
فقط به صورت وقت محدود.نه اینکه یک ماه دیگه بخواین.فقط واسه یکی دو روز این قیمت آخر.
وگرنه بعدا چون اهنگ بیشتر میشه و رتبه بهتر میشه،گرونتر میشه.
منتظرم.دیگه ببینم کی خریدار هستش.دیگه حرف اخر رو گفتم
shakib zero
February 26th, 2016, 17:20
تو این مدتی که ایشون تصمیم به فروش سایت گرفتن همیشه رتبه الکسا و آمارشون رو چک میکردم . اوایل رتبه اونقدر ها خوب نبود و ایشون میگفتن با کمی آپدیت آمار خوبی میگیره که امروز میتونم بگم حرف ایشون درست بوده !!
رتبشون مرتبا در حال کاهشه : http://www.alexa.com/siteinfo/www.songdownload.ir
شخصی هم که سایت رو بخره مطمئن باشه ظرف مدت کوتاهی میتونه پولشو در بیاره و به سود برسه ...
IrIsT
February 26th, 2016, 18:43
تو این مدتی که ایشون تصمیم به فروش سایت گرفتن همیشه رتبه الکسا و آمارشون رو چک میکردم . اوایل رتبه اونقدر ها خوب نبود و ایشون میگفتن با کمی آپدیت آمار خوبی میگیره که امروز میتونم بگم حرف ایشون درست بوده !!
رتبشون مرتبا در حال کاهشه : http://www.alexa.com/siteinfo/www.songdownload.ir
شخصی هم که سایت رو بخره مطمئن باشه ظرف مدت کوتاهی میتونه پولشو در بیاره و به سود برسه ...
با تشکر از شما دوست عزیز.واقعا ممنون که شما با اینکه اصلا مارو نمیشناسید,اما بازم پیگیر هستید و واقعیت رو گفتین.ممنون
والا همه چیو الکسا میگه.
با این همه آهنگ,و مرجع شدن و یک قالب فوق العاده خاص و تک و سئوی خوب,آیا بهتر نمیشه؟یکی یکم هزینه کنه یکک سرور خوب بگیره و یک لایت اسپید و ..... کنه,فقط مثل ما هرروز پست بده,بعدش اگه راضی نبودین اونوقت هیچ چیز از من خرید نکنید.
دیگه منتظر دوستان هستیم.
saeed1988m
February 27th, 2016, 23:30
ببینید بزرگوار من خودم سایت فروختم اونم رتبه 600 ایران میدونید اولین سوال چی هست درآمد و هزینه ها یعنی رتبه حتی به اندازه میزان درآمد مهم نیست هر چند کمی فکر کنن می تونن با فعالیت خوب پول خوب دربیارن ولی همه دنباله لقمه حاضر و آماده هستند
و قبول دارم شما زحمت زیادی کشیدید ولی خب روال خرید همین هست بعد از درآمد و هزینه ها میرن سراغ سئو و ...
در صورت تمایل مبلغ مورد نظرتون رو ارسال کنید البته بگم خدمتتون که در صورت خرید همین قالب رو نیاز دارم
IrIsT
March 9th, 2016, 12:49
با سلام خدمت شما دوست عزیز.
تا زحمت نکشی هیچکی به جایی نمیرسی.شما اگه رتبه 100 رو هم بگیرید و اما بهش نرسید,بازم افت میکنید.
اما ما روال عادیمون رو داریم طی میکنیم و رتبمون خدارو هزار مرتبه شکر که داره بهتر میشه و هرروز میتونید نگاه کنید که در 24 ساعت چه میزان رشد داشتیم.بدون اینکه بک لینک بزنیم یا اینکه بخوایم بهش بازدید کننده بدیم.چون اگه بادید کننده بدیم یهو میبینیدی 10 هزار تا 10 هزار تا اومد پایین.اما سایت با یک پست ساده,و طبق روال گذشته,میتونید هرروز امار بگیرید که داره چقدر سعود میکنه.خوب من خودم اگه اینو نگه دارم و یکم هزینه کنم,به نظرتون نمیتونم رنکینگ بهتر از این داشته باشم؟
هزینش چندتا بک لینک و اینکه سرور رو یکم ارتقا بدم که آمادگی بازدید کننده رو داشته باشه,بهتر از این خواهد شد و اون موقع میشه گفت درامد زای فوق العاده ای خواهد داشت
شما مثلا 4 ت با همین قالب از من بگیر.یکم بک لینک بزن و سرورتو آماده بیشترین بازدید کن.
اگه اون موقع نتونستی به درامدزایی برسی یک حرفیه.اما من خودم پاپ آپ فقط سایت معمولی میگیرم.چند ماه یک پاپ اپ که دیگه میشه گفت با اینکه چندبار دامین رو عوض کردیم,بازم بود اما بخاطر پست ها بازم به حالت اول بر میگشت.
این یک دانه پاپ آپ با بسیار تخفیف 300ت میگرفتم که فقط واسه پول سرور باشه.
یعنی میتونستم بیشتر از این حرفا بگیرم.اما چون چندتا سایت دیگه داریم,رسیدگی بهش سخته.وگرنه یک ایمیل همگانی بزنم,راحت میتونم دوتا پاپ آپ حداقل همون 300 ت بگیرم که بشه 600 ت ماهیانه.
بعدش من کارمو میکنم.پول سرور در میاد.بعد اهنگ هامو بیشتر میکنم و بیشتر سعود میکنم.بعدش به همین 4 ت هم دیگه نمیفروشم.درسته؟
من سایتی رو دارم که رنک 2 یا 4 باشه.مثلا یک سایت هست که رنک 4 هستش.اما تعداد پست هاش حداکثر 5 هزار تا نمیشه.
اما توی سایت موزیک,ملاک تعداد آهنگ ها هستش.شما باید همه حوانب رو بسنجی.تعداد آهنگ ها فکر کنم امروز 25 هزار تا رو رد کرد.
یعنی توی یک هفته,1000 تا پست گذاشتیم.شایدم بیشتر.
چون سایت های دیگه هستش,واسه همین با اینکه دلمم نمیاد بفروشم,اما حجم بالایی گرفته.
یکی دیشب زنگ زده میگه 500 هزار تومن میخرم.میگم با 25 هزار آهنگ؟نگفت چندتا آهنگ.گفت مثل مشخصات تو و ایندکس 20 هزار به بالا داره و ... گفتم اولا ایندکس شدن ملاک به این نمیشه که سایت بزرگیه.یک سایت دارم که 40 هزار تا ایندکس داره.اما رنک 10 میلیون رو داره.ب
هش گفتم شما اگه همین سایت رو که میگی,مثل سایت منه,هم روی کلمات کلیدی,هم تعداد پست,هم مرجع بودن,هم بازدید کننده و ملاک هایی که اینجا گفتم که داریم,اگه داره من 1ت ازت میخرم.دیگه چیزی نگفت وبحث و عوض کرد و گفت بلاخره اگه 500 میدی میخرم.
خوب 20 هزار تومن میدم تبلیغ کنم دوتا پاپ آپ بگیرم که 500ت در میاد واسم.غیر از اینه؟
بلانسبت همگی,به قول شما همه دنبال لقمه آماده هستن.همینکه نوشتم فوری,طرف اومده میگه دامینتو 100 هزار میخرم.نقد هم میدم که کارت راه بیفته.که یعنی انقدر خندم گرفته بود که گفتم بنداز صندوق صدقات.بیشتر واست ارزش داره.
یکم انصاف خدایی خوبه.من سایتی رو ندیدم که با این مقدار اهنگ مفید و اینکه به این صورت بیاد بفروشه.فقط دو سه مورد بود که با طرفش صحبت کردم بالای 10 میلیون با مشخصات من فروخته بود.
اما من قیمتی که گذاشتم بین 3.500 تا 5 ت بود که گفتم با خریدار واقعی کنار میاد.حالا بالاپایین داره این قیمت ها.اینطوری نیست که فقط همین.حالا بالا پایین داره و به قول خودمون تخفیف داره.اما نه مثل این دوستان.
سعید جان ( saeed1988m (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=103314) ),من توضیحات بالا رو دادم و توضیحات کامل و اینکه مطمئنم سایتم رو چک کردی.
خودت مردانه یک قیمت بذار روش و برای من ارسال کن.همگی مردانه با حرف هایی که گفتم,قیمت بذارن و تماس بگیرن :
iedb.team@gmail.com
یا شماره تماس : 09215355621
راستی,اگه جواب ندادم یک sms بدین.چون وقتی پشت کامپیوتر هستم یا سر کلاس هستم,گوشیم سایلنت هستش و نمیشه جلوی دانشجوهام صحبت کنم.sms بدین تا جواب زنگ بزنم یا جواب بدم.
دیگه با این چیزایی که گفتم هرکی میخواد واقعا بخره,قیمت نهایی رو بده.من رنج قیمت گذاشتم.دیگه هرکی میخواد بخره در تماس باشه.سعید جان از صحبت کردنت خوشم اومده و یکی از دوستان shakib zero (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=86110) که واقعا مردانه صحبت کردین و واقعیت صحبت کردین.سو تفاهم نشه.بین بهتر و بهترین رو انتخاب کردم.چون واقعیت گفتن توی عمومی رو کمتر کسی انجام میده.
حالا منتظر خریدار واقعی هستم.الان میشه گفت 25 هزار پست کامل.قیمت رو خودتون بگید یا تماس بگیرید.
- - - Updated - - -
سلام
قیمت نهایی فقط واسه اینکه ساپورنش سخت شده و سایت های دیگمون هست،
2ت
هرگی خواست تماس بگیره
09215355621
فوری به فروش میرسه
- - - Updated - - -
با سلام
تیم ما با قدرت کار خودشو ادامه میده.و خدارو شکر رتبه درحال بهتر شدن هستش به صودت چشم گیر
دیگه این تاپیک بسته میشه.هرکی خواستوبه قیمت توافقی میفروشین.
هرکی نخواست سایت با قدرت تمام ادامه خواهد داد.چون ما مرجع دانلود هستیم و خواهیم بود
ما ادامه میریم برای بهتر شد
هرکیم خواست با شماره زیر تماس بگیره
09215355621
نخواستین هم ما دارین ادامه میدیموو خیلی از سایت ها ما مرجعشون هستشم و خواهیم بود
ختم کلام.کل سایت های آهنگ مارو مرجع قرار دادند و میدهند.پش پیش به سوی جلو