ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از سایت آپارات برای سایت مفید است یا ضرر

pixco
February 23rd, 2016, 20:53
سلام من برای هر محصولم تو سایت آپارات فیلم های یوتوب گرفتم و قرار دادم و زیر توضیح هر محصول مختصر را نوشتم و در انتهای هز نوشته هم مثلا نوشتم برای خرید این محصول میتوانید به سایت (اسم سایتم رو زدم) به نشانی اینترنتی (بعد لینک سایتم را قرار دادم) این کار رو فعلا توی 80 تا محصولاتی که تولید کردم قرار دادم کد اون رو تو سایتم واردم میکنم تا محصول رو ویدئویی طرف ببینه آیا این کار باعث پیشرفت میشه ؟یا اینکه بر عکس ؟ بیشتر منظورم اینه که چون توی توضیحات توی اپارات اسم سایتم رو میزنم باعث اسپم نیمشه؟البته تو وب مسترم هیچ اسپمی ندارم

Mr.Pouria
February 23rd, 2016, 21:49
اگه نظر من رو بخواد هیچ کدام !!!

در اصل این کار روی سایت شما تاثیر نمیزاره چون لینکی که قرار دادید فقط یک متن هست و امکان کلیک روش نیست ... اما میشه گفت کاربرانی که در این سایت کلیپ هارو میبینند با محصول شما آشنا میشن و ممکنه سفارش بدن ...

همچنین به مرور زمان میتونه باعث بهبود وضعیت در گوگل بشه ... (اما از نظر من توی این مورد تغیری ایجاد نمیکنه چون لینک شما فالو و یا حتی نو فالو هم نیست ... )

تنها ارزشی که داره انه که ممکنه فروش شما از آپارات بیشتر بشه ...

پیشنهاد میکنم توی دیوار اینگونه تبلیغ کنید ...
چند عکس + توضیح + لینک فیلم محصول + آدرس سایت اینجوری مشتری های بیشتری جذب میکنید ...

soheil869
February 23rd, 2016, 23:29
سلام من برای هر محصولم تو سایت آپارات فیلم های یوتوب گرفتم و قرار دادم و زیر توضیح هر محصول مختصر را نوشتم و در انتهای هز نوشته هم مثلا نوشتم برای خرید این محصول میتوانید به سایت (اسم سایتم رو زدم) به نشانی اینترنتی (بعد لینک سایتم را قرار دادم) این کار رو فعلا توی 80 تا محصولاتی که تولید کردم قرار دادم کد اون رو تو سایتم واردم میکنم تا محصول رو ویدئویی طرف ببینه آیا این کار باعث پیشرفت میشه ؟یا اینکه بر عکس ؟ بیشتر منظورم اینه که چون توی توضیحات توی اپارات اسم سایتم رو میزنم باعث اسپم نیمشه؟البته تو وب مسترم هیچ اسپمی ندارم
با سلام
به طور خیلی خلاصه بگم هر چه در اینترنت رد پای بیشتری داشته باشید در نتیجه راحت تر و بهتر یافت می شوید

jamal
February 23rd, 2016, 23:46
در اصل این کار روی سایت شما تاثیر نمیزاره چون لینکی که قرار دادید فقط یک متن هست و امکان کلیک روش نیست ... اما میشه گفت کاربرانی که در این سایت کلیپ هارو میبینند با محصول شما آشنا میشن و ممکنه سفارش بدن ...

برخلاف نظر شما نکته ای رو بگم؛

دیده شده که متن لینک رو توی یک صفحه، گوگل بررسی می کنه و حتی با اون مثل یک پیوند برخورد می کنه!

البته سئوکارها زیاد روش کار نکردند یا اگر هم کردند به عنوان یک راز برای خودشون نگه داشتند تا یک روزی لو بره...

مثلاً عبارت webnology.ir رو خزنده موتور جستجو می تونه به شکل یک لینک باهاش رفتار کنه. که اینجا الان لینک نیست. البته به طور کامل هنوز اثبات نشده...

ولی چیزی که خود بنده توی Google Search Console دیدم این بود که این گونه لینک ها رو هم اونجا در نظر گرفته.

جالب نیست؟!

سئو خیلی پیچیده است و روی حدس و گمان هم استوار نیست.

- - - Updated - - -

و البته پاسخ سوال شروع کننده موضوع؛

مطمئناً ضرر که نداره. اما میزان منفعت کاری که می کنید بستگی شدید به نوع و کیفیت کار شما دارد.

مثلاً ویدیوهای جذاب روی جذب بیشتر مشتری تاثیر گذار ترند تا ویدیوهای دیگه.

از ویدیوهای مرتبط با محصولات فروشگاه تون بیشتر استفاده کنید.

Mr.Pouria
February 24th, 2016, 01:36
برخلاف نظر شما نکته ای رو بگم؛

دیده شده که متن لینک رو توی یک صفحه، گوگل بررسی می کنه و حتی با اون مثل یک پیوند برخورد می کنه!

البته سئوکارها زیاد روش کار نکردند یا اگر هم کردند به عنوان یک راز برای خودشون نگه داشتند تا یک روزی لو بره...

مثلاً عبارت webnology.ir رو خزنده موتور جستجو می تونه به شکل یک لینک باهاش رفتار کنه. که اینجا الان لینک نیست. البته به طور کامل هنوز اثبات نشده...

ولی چیزی که خود بنده توی Google Search Console دیدم این بود که این گونه لینک ها رو هم اونجا در نظر گرفته.

جالب نیست؟!

سئو خیلی پیچیده است و روی حدس و گمان هم استوار نیست.

مممنون از شما مطلب مفیدی ارائه دادید...

البته من هم یه چیزایی در این باره میدونم اما فکر نمیکردم که گوگل اونو به عنوان بک لینک شناسایی کنه ! به دید یک متن در قالب پست نگاش میکردم که با سارچ ممکنه اون آدرس یا کلمه رو نمایش بده در قالب پست

alibabaei
February 25th, 2016, 12:34
به هر حال بحث برندینگ جزیی از سئو هستش و به فرایند سئو سرعت میبخشه.
فعالیت در این جور شبکه ها هم نوعی برندینگ محسوب میشه