توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سنت اوس 6 یا 7 ؟
behta
February 23rd, 2016, 17:51
سلام دوستان
برای سرور کلاد لینوکس سیپنل برای هاستینگ سنت اوس 6 را پیشنهاد می کنید یا 7 ؟
007
February 23rd, 2016, 18:00
س برای شما و هاستینگ ورژن 7 قویا توصیه میشه
ارادت
OmidX
February 23rd, 2016, 18:28
نسخه ۷
taksis
February 23rd, 2016, 19:17
آخرین نسخه بهترین نسخه
tikweb.ir
February 23rd, 2016, 19:30
نسخه های جدید سی پنل سازگاری کامل با centos 7 دارن
7 توصیه میشه
پنیشهاد خود سی پنل:
We recommend that you use the minimal installer, especially if you choose to install CentOS 7.
cPanel & WHM only supports 64-bit systems on CentOS 7.
Z.eus
February 23rd, 2016, 20:17
برای سرور هاستینگ، بروز ترین و آخرین ورژن سیستم عامل و نرم افزار پیشنهاد میشود.
همونطور که دوستان اشاره کردند، خود شرکت سی پنل هم، ورژن ۷ رو پیشنهاد کرده.
بدرود.
klax0n
February 23rd, 2016, 21:11
دوست عزیز معمولا ورژن جدیدتر بهتره
ولی تجربهای که خودم دارم اینه که وقتی یه ورژن اساسی جدید میاد نصب نکن، معمولا تغییرات زیاد باگ هم ایجاد میکنن
چندتا ورژن جزئی روش بخوره باگها برطرف شده و با خیال راحت میشه استفاده کرد
مثلا centos 7 نصب نکن تا 7.1 منتشر بشه
البته الان که centos 7.2 هم اومده و اکیدا توصیه میکنم
یا مثلا اندروید 4 یه سری مشکل داشت که 4.0.4 خیلی بهتر شد
یا ios 9 پر باگ بود که 9.1 خوب شد
...
موفق باشید
OmidX
February 23rd, 2016, 21:26
اولا ک CentOS 7 یکی دو سال پیش منتشر شد ، ضمن اینکه سیستم عامل های Open Source قابل مقایسه با iOS اپل نیستن ، در توزیع های لینوکس باگ ها ب سرعت پچ میشن و این سرعت امروزه با توجه ب تعداد بالای توسعه دهنده های لینوکس نزدیک ب سرعت نوره ...
CentOS 7 از کرنل 3.1 لینوکس استفاده میکنه ک ب مراتب نسبت ب کرنل 2.6 ک در CentOS 6 استفاده میشد سر تر ه ، ساختار فایل سیستم جدید XFS هم هیچ حرفی رو برای گفتن باقی نمیزاره ، شما دو سرور با مشخصات سخت افزاری یکسان و یکی با CentOS6 و دیگری با CentOS 7 رو همزمان ریبوت کنید ، تا متوجه سرعت بالای read / write فرمت XFS نسبت ب ex4 بشید .
از طرف دیگه دایرکت ادمین و سی پنل هم بطور کامل از این سیستم عامل پشتیبانی میکنن و خودشون نصبش رو پیشنهاد کردن ، مطمئن باشید هیچ گونه مشکلی نداره و نخواهد داشت.
حتی رو نسخه های اولیه ، من CentOS 7 رو از زمانی ک با کلی تغییر دایرکت ادمین روش نصب میشد ، نصب دارم تا الان ک نسخه 7.2 منتشر شده ، هیچ باگ یا مشکل خاصی نداشته واقعا .
soheil869
February 23rd, 2016, 23:57
دوست عزیز معمولا ورژن جدیدتر بهتره
ولی تجربهای که خودم دارم اینه که وقتی یه ورژن اساسی جدید میاد نصب نکن، معمولا تغییرات زیاد باگ هم ایجاد میکنن
چندتا ورژن جزئی روش بخوره باگها برطرف شده و با خیال راحت میشه استفاده کرد
مثلا centos 7 نصب نکن تا 7.1 منتشر بشه
البته الان که centos 7.2 هم اومده و اکیدا توصیه میکنم
یا مثلا اندروید 4 یه سری مشکل داشت که 4.0.4 خیلی بهتر شد
یا ios 9 پر باگ بود که 9.1 خوب شد
...
موفق باشید
با سلام
بنده نیز کاملا با نظر این دوستمون موافق هستم
معمولا در نسخه قدیمی تر ریسک امنیتی و باگ ها به شدت کاهش یافته و یافت نمی شود
بنده به شخصه Cent OS 6.5 رو پیشنهاد می کنم
باز هم خودتان تصمیم گیری کنید
compiler
February 24th, 2016, 22:51
فقط بحث باگ نیست، نسخه 6 برای استفاده دز محیط های اشتراکی به همراه کنترل پنل فعلا پایداری بیشتری داره. دلیلش هم مشخصه وقتی بحث Open Source مطرح میشه گذر زمان و دیباگ های مداوم تاثیر بسزایی در آپتایم و استیبل بودن سیستم عامل میزاره.
اگر بنا باشه فقط نسخه ۶ centos رو با نسخه ۷ مقایسه کنیم (بدون در نظر گرفنت کنترل پنل و ...) قطعا تکنولوژی به کار گرفته شده در نسخه ۷ به روز تر و در نتیجه بازدهی نسخه ۷ بیشتر هست. ولی وقتی میخواید روش کنترل پنلی مثل cPanel نصب کنید که خود این cPanel صد ها و بلکه هزاران فایل و اسکریپت و برنامه رو باید به صورت هماهنگ روی این سیستم عامل نصب کنه، احتمال بروز اختلال و مشکل همیشه در نسخه های جدید بیشتر از قدیمه.