چطور میشه سرور مجازی لینوکس رو برای هاستینگ سایت وردپرسی و فروش فایل بازای پرداخت تنظیم کرد؟
m2n
February 22nd, 2016, 19:27
سلام
بهتره واسه سایتتون هاست میزبانی تهیه کنید و سرور مجازی رو برای آپلود فایل که البته باید ریموت بشه به هاست میزبانی هرچی اپلود کنید داخل سرور مجازی اپلود بشه.
وگرنه بعد اینکه بازدید شما و تعداد فایل ها افزایش یاسفت به مشکل بر می خورید شاید سرور 16 هسته ای هم جوابگوی سایت شما نباشه.
ارادتمند
hhm_2911
February 22nd, 2016, 19:29
سلام
بهتره واسه سایتتون هاست میزبانی تهیه کنید و سرور مجازی رو برای آپلود فایل که البته باید ریموت بشه به هاست میزبانی هرچی اپلود کنید داخل سرور مجازی اپلود بشه.
وگرنه بعد اینکه بازدید شما و تعداد فایل ها افزایش یاسفت به مشکل بر می خورید شاید سرور 16 هسته ای هم جوابگوی سایت شما نباشه.
ارادتمند
ممنون.. نمیشه همون سرور مجازی هاست سایت هم باشه؟؟ چرا گفتین که مجزا باشه؟
goldenoffer
February 22nd, 2016, 19:50
دوست عزیز پیشنهاد میشه برای سایتتون یه هاست پرسرعت بگیرید از ایران برای دانلود سرور مجازی استفاده کنید
+
میتونید از سرورتون به عنوان هاست استفاده کنید
OnlineServer
February 22nd, 2016, 19:57
چطور میشه سرور مجازی لینوکس رو برای هاستینگ سایت وردپرسی و فروش فایل بازای پرداخت تنظیم کرد؟
سلام.
پس از خرید سرور مجازی سیستم عامل به صورت نصب شده و خام تحویل شما میگردد
شما یک کنترل پنل چه رایگان و چه پولی نصب میکنید . توسط کنترل پنل امکان ساخت اکانت و تخصیص منابع و میزبانی سایت برای شما فراهم خواهد شد .
تا بدین مرحله بستر میزبانی سایت شما فراهم شده .
از اینجا به بعد باید وردپرس و سایر ملحقاتی که مد تظر دارید و اپلود و استفاده کنید
موفق باشید
hhm_2911
February 22nd, 2016, 20:11
سلام.
پس از خرید سرور مجازی سیستم عامل به صورت نصب شده و خام تحویل شما میگردد
شما یک کنترل پنل چه رایگان و چه پولی نصب میکنید . توسط کنترل پنل امکان ساخت اکانت و تخصیص منابع و میزبانی سایت برای شما فراهم خواهد شد .
تا بدین مرحله بستر میزبانی سایت شما فراهم شده .
از اینجا به بعد باید وردپرس و سایر ملحقاتی که مد تظر دارید و اپلود و استفاده کنید
موفق باشید
ممنون از توضیحاتتون
برای طراحی این نوع سایت وردپرسی دانلود بازای فروش... دانلود و آپلود فایل.. سرور مجازی ویندوز مناسب تره یا لینوکس؟
OnlineServer
February 22nd, 2016, 20:20
در هر دو حال میتونید کار کنید
برای هر دو سیستم عامل کنترل پنل هاستینگ چه رایگان و چه با لایسنس وجود دارد
اما به نظر شخصیم لینوکس برای میزبانی وب و کار شما مناسب تر هست .
yourhosting
February 22nd, 2016, 21:16
2هم میتوانید از لینوکس هم ویندوز استفاده کنید اما بنده لینوکس رو بهتون پیشنهاد میدم.پس از نصب centos دو راه دارید
1) کنترل پنل نصب کنید مثل سی پنل - دایرکت ادمین و یا ... و سپس سایت خود را میزبانی کنید در عین حال برای دانلود سرور نیز استفاده کنید.
2) بدون نصب کنترل پنل: میتوانید بدون نصب کنترل پنل و با نصب LAMP یا LEMP میزبانی سایت خود را انجام دهید.
درصورتی که منابع بالا ندارید یا نمیخواهید از کنترل پنل استفاده کنید راه دوم پیشنهاد میشود اما به مراتب پیاده سازی ان سخت تر است.
موفق باشید
hhm_2911
February 22nd, 2016, 21:48
ممنون پس نظر دوستان رو سرور لینوکسیه.. این دو تا سوال رو دارم الان
1.چون بعضی ها میگفتند برای دانلود/آپلود فایل سرور ویندوزی مناسب تره. پس تفاوتی نداره؟
2. من ی کار دیگه هم میخوام از طریق سرور انجام بدم و اون توانایی ورود به سایتهای خرید و فروشیه که از ایران دسترسی نداریم بهشون بخاطر تحریم. وب گردی توی سرور لینوکسی هم اینطوری میشه انجام بشه؟
OnlineServer
February 22nd, 2016, 21:53
برای این کار هم میشه دسکتاپ نصب کنید و هم از تانلینگ و وی/پی /ان استفاده کرد که هر دو حالت باید روی سرور نصب و کانفیگ بشه
hhm_2911
February 22nd, 2016, 22:09
برای این کار هم میشه دسکتاپ نصب کنید و هم از تانلینگ و وی/پی /ان استفاده کرد که هر دو حالت باید روی سرور نصب و کانفیگ بشه
پس زیاد دغدغه اینو نداشته باشم که اگه سرور لینوکسی انتخاب کنم.. به راحتی نمیتونم وب گردی و دانلود و آپلود داشته باشم و ویندوز باشه راحت میتونم... با سرور لینوکسی هم سایت وردپرسی رو دارم و هم هاست دانلود و هم توانایی ورود به سایتهای تحریم شده..درسته؟
OnlineServer
February 22nd, 2016, 22:18
بله .البته اگر سرور از خارج باشه میتونید سایتهای تحریم و باز کنید
m2n
February 22nd, 2016, 22:45
پس زیاد دغدغه اینو نداشته باشم که اگه سرور لینوکسی انتخاب کنم.. به راحتی نمیتونم وب گردی و دانلود و آپلود داشته باشم و ویندوز باشه راحت میتونم... با سرور لینوکسی هم سایت وردپرسی رو دارم و هم هاست دانلود و هم توانایی ورود به سایتهای تحریم شده..درسته؟
دوست عزیز به این شکل باید عمل کنید:
- هاست میزبانی برای سایت.
- سرور مجازی ویندوز برای ریموت و هاست دانلود.
اینم فکر نکنید شما بری نرم افزار دانلود کنی یک گیگ تو 10 دقیقه دانلود بشه تو کامپیوتر خودت می تونی استفاده کنی، نه فقط رو همون سرور ویندوز می تونی استفاده کنی برای انتقال به کامپیوتر خودت باید دوباره دانلود کنی.
hhm_2911
February 23rd, 2016, 00:12
دوست عزیز به این شکل باید عمل کنید:
- هاست میزبانی برای سایت.
- سرور مجازی ویندوز برای ریموت و هاست دانلود.
اینم فکر نکنید شما بری نرم افزار دانلود کنی یک گیگ تو 10 دقیقه دانلود بشه تو کامپیوتر خودت می تونی استفاده کنی، نه فقط رو همون سرور ویندوز می تونی استفاده کنی برای انتقال به کامپیوتر خودت باید دوباره دانلود کنی.
خب این متناقض با راهنمایی قبلیه
من تو همین موندم.. برخی دوستان مثل شما میگن برای ریموت و هاست دانلود سرور مجازی ویندوزی... اما دوستمون گفت با سرور لینوکسی میتونی همه رو داشته باشی؟؟!!!!!!!!!
soheil869
February 23rd, 2016, 00:14
با سلام
تفاوت های اصلی را بیان می کنم تا قشنگ متوجه شید
1- منابع
ویندوز سرور 2008
حد اقل باید سرور ویندوز 2008 نصب کنید که اگه آپدیتش هم کنید حدود 30 گیگ خود ویندوز مصرف میکنه
چون فضای گرافیکی دارد رم بیشتری هم مصرف می کند حد اقل 1 گیگ را باید در نظر داشته باشید و برای بازدید زیاد حد اقل 2 گیگ رم
سی پی یو زیاد فرقی بین دو سیستم عامل نیست
2- لینوکس
با 256 مگ رم هم میتونی نصب کنی و تا 1 گیگ کافیه براش
کلا 600 700 مگ هست بعد نصب هم با کنترل پنل فک کنم 4 گیگ فضای دیسک رو میگیره
سی پی یو هم که گفتم
حالا بحث سوال های شما
روی لینوکس جی یو ای نداری ( همون رابط گرافیکی)
اینترنت دانلود منیجر نداری
براوزر و ... نداری
ویندوز همه اینا رو داری
روش یه او پ ن چی تی ان می تونی بزنی و سایت های چیلتر شده رو باز کنی
معمولا مای اس کیو ال و پی اچ پی رو لینوکس بهتر جواب میدن در نتیجه ورد پرس سریع تر کار میکنه
در نهایت هم حتما هر چی میگیری ssd بگیر
موفق و پیروز باشید
m2n
February 23rd, 2016, 01:13
خب این متناقض با راهنمایی قبلیه
من تو همین موندم.. برخی دوستان مثل شما میگن برای ریموت و هاست دانلود سرور مجازی ویندوزی... اما دوستمون گفت با سرور لینوکسی میتونی همه رو داشته باشی؟؟!!!!!!!!!
والله نمی دونم مغز انسان هم یجا بخواد سه تا کارو انجام بده هر سه تا کارو خراب می کنه حالا شما می خواید با یک سرور لینوکسی هم سایت نصب می کنید هم ریموت می زنید هم سایت های تحریم رو باز می کنید و....
حتما از دوستمون که گفتن میشه یه سرور بخرید این سه تارو براتون پیاده کنه :)
DaryaHost
February 23rd, 2016, 02:28
با این توجه که سرور مجازی کیفیت سرور اختصاصی ای که برای میزبانی هاست تهیه شده رو نداره استفاده از هاست پربازدید پیشنهاد میشه برای سایت وردپرسی
ولی در کل برای اطلاعتون به چند روش میتونید سایتتون رو روی سرور مجازی خودتون بالا بیارید
اگر فقط یک سایت هست و دسترسی های سایت فقط برای شماست میتونید فقط وبسرور هارو روی سرور نصب کنید و سایت رو بالا بیارید
ولی اگر کاری مثل ارائه هاست میخواید داشته باشید باید سیتستم سی پنل یا دایرکت ادمین نصب کنید که با لایسنس ها و دردسر هاش هزینش بیشتر میشه
jamal
February 23rd, 2016, 13:20
این رو هم بدونید که پیکربندی سرور لینوکس برای هر کاری، بالاخص سه کاربردی که از سرور لینوکس انتظار دارید، کار بسیار فنی است و افراد کم تجربه نمی تونند از پسش به راحتی بر بیان!
مگر اینکه چند ماهی وقت بذارند و طریقۀ کار کردن با سرور لینوکس رو یاد بگیرند...
این رو گفتم که به فکر یادگیری اون هم باشید. به این فکر نکنید که اگر سرور رو گرفتید به راحتی می تونید وردپرس رو روش نصب کنید و کار رو شروع کنید.
مگر اینکه این کار رو به یک فرد با تجربه بسپارید که هزینه های خاص خودش رو می طلبه.
hhm_2911
February 28th, 2016, 20:44
گسی هست که تجربه این کار رو داشته باشه و نمونه سایت داشته باشه که بر روی سرور مجازی فروشگاه فروش فایل وردپرس نصب شده باشه؟