توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات امنیتی سرور من
soroushhost
October 18th, 2010, 17:21
سلام
من یک چند وقتی می شه یک سرور خریدم ولی اینجوری که بنظر میاد از لحاظ امنیت زیاد قوی نیست، مثلا چند وقت پیش یکی تمام سایت هایی که روی این سرور هست رو لیستشونو پیدا کرد و داد بهم یا ادرسی که سایت ها قرار دارن رو در اورد (زیر شاخه ای که روی سروره مثلا etc/expressl)
بعد یک چیز دیگه این که من چجوری می تونم انتی ویروسی که دارم رو این سرور رو جوری تنظیم کنم که وقتی یه فایل upload می شه خودش auto scan کنه نه این که دستی مجبور باشی این کارو بو***ی. (انتی ویروس clam av هست)
CENTOS 5.5 دارم رو سرور + cpanel
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
اینم ip address server : 94.102.52.167
samanenic
October 18th, 2010, 17:28
کنترل پنل چی است ؟
soroushhost
October 18th, 2010, 17:29
WHM cpanel
Xfise
October 18th, 2010, 17:58
سلام
من یک چند وقتی می شه یک سرور خریدم ولی اینجوری که بنظر میاد از لحاظ امنیت زیاد قوی نیست، مثلا چند وقت پیش یکی تمام سایت هایی که روی این سرور هست رو لیستشونو پیدا کرد و داد بهم یا ادرسی که سایت ها قرار دارن رو در اورد (زیر شاخه ای که روی سروره مثلا etc/expressl)
بعد یک چیز دیگه این که من چجوری می تونم انتی ویروسی که دارم رو این سرور رو جوری تنظیم کنم که وقتی یه فایل upload می شه خودش auto scan کنه نه این که دستی مجبور باشی این کارو بو***ی. (انتی ویروس clam av هست)
دوست عزیز شما هم میتونید با داشتن ای پی سرور و یا حتی یکی از دامنهای موجور روی سرور دومین ها را بدست بیارید
به عنوان مثال
CENTOS 5.5 دارم رو سرور + cpanel
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
اینم ip address server : 94.102.52.167
دوست عزیز شما هم میتونید به راحتی با داشتن ای پی سرور یا حتی فقط دونستن یکی از دومین ها تمامی دومینهای روی اون سرور را بدست بیارید به عنوام مثال دومین های
1. Amindadgar.ir
2. Bandarchi.com
3. Domainparking.ir
4. Foruzeshpakhsh.com
5. Ftsanat.com
6. Habibico.com
7. Paasokhgoo.ir
8. Searchengine.ir
9. Servstud.net
10. Socerstreetstyle.com
11. Soroush-mandegar.com
12. Tazhib.ir
13. Uprank.us
مثلا سایتهایی هستند که روی ای پی شما هستند و کاری به cpanel یا سرور شما ندارند
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
مسئله لیست پیدا کردن سایت های روی سرور امری ساده است با 2 تا برنامه میشه چک کرد .
cpanel همیشه در امنیت ضعف داره شما بدید دست یک متخصص تا کانفیق های امنیتی روش انجام بدند
اگه خواستین همکار های برای این کار در شرکت هستند که میتوانند برای شما انجام بدند
شما میتونید اطمینان بدید بعد از انجام کارهای امنیتی همکارهای شما روی سرور دیگه کسی نتونه سایتهایی که روی سرور ما هست را ببینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
:d:d:d:d:d:d:d:d:d اخر 100 پسته شدم :64:
soroushhost
October 18th, 2010, 18:00
شما لیسته همه ی سایت ها رو پیدا نکردین، چون من از چند تا ip آدرس مختلف استفاده می کنم با ابزار های معمول نمی تونید تمام سایت ها رو پیدا کنید :)
Xfise
October 18th, 2010, 19:23
شما کامل نخوندید که من چی گفتم گفتم با دونستن ip /:)/:)/:)/:)
و این سایتها هم سایتهایی هستند که روی این ای پی هستند
منم گفتم چندتایی از سایتها
soroushhost
October 18th, 2010, 19:39
شما کامل نخوندید که من چی گفتم گفتم با دونستن ip /:)/:)/:)/:)
و این سایتها هم سایتهایی هستند که روی این ای پی هستند
منم گفتم چندتایی از سایتها
حالا چرا میزنی :-ss
Xfise
October 18th, 2010, 19:57
حالا چرا میزنی :-ss
من کی زدم ؟ :دی
Rezash
October 18th, 2010, 20:41
- سرور رو بديد يك فرد با تجربه يك منيج درست و حسابي بكنه و قبل از هر چيزي از تجربه فرد مطمئن بشيد
- روي اكانت هايي كه نيازي نيست cgi رو ببنيد
- توي انجمن جستجو كنيد روش هايي براي امن كردن سرور گفته شده ، يك سري مقالات و راهنمايي فني هست.
soroushhost
October 18th, 2010, 20:57
- سرور رو بديد يك فرد با تجربه يك منيج درست و حسابي بكنه و قبل از هر چيزي از تجربه فرد مطمئن بشيد
- روي اكانت هايي كه نيازي نيست cgi رو ببنيد
- توي انجمن جستجو كنيد روش هايي براي امن كردن سرور گفته شده ، يك سري مقالات و راهنمايي فني هست.
خوب از کجا یک همچین کسی پیدا کنم ؟؟؟
Rezash
October 18th, 2010, 21:14
خوب از کجا یک همچین کسی پیدا کنم ؟؟؟
- هاستينگ هاي معتبر كه از امنيتشون اطلاع داريد: معمولا تيم هاي فني براي اين كار دارند و ساعتي مبالغي رو دريافت مي كنند.
- سايت هاي هك و امنيت ! يك هكر قابل اعتماد و با تجربه اگر بتونيد پيدا كنيد خودش كمك بزرگيه ! يا تيم هاي تخصصي امنيت و با تجربه كاري بالا
- چند يوزر از همين فروم !
و البته
- هيچ كس نميتونه بهتون تضمين 100 درصد امنيت بده
- يك منيج حرفه اي و اوليه توسط يك فرد با تجربه معمولا +100 خرج بر ميداره... (البته فرد تا فرد،شركت تا شركت با توجه به شرايط متفاوت هست)
- اگر واقعا نگران امنيت و منيج سرور هستيد بايد فرد يا افرادي رو استخدام كنيد كه نه فقط براي يكبار بلكه به صورت مداوم سرور شما رو مانيتور كنند.
mamadshoshteri
October 18th, 2010, 21:22
به نظر من گروه آشیانه خیلی قوی هست برا کار شما
یعنی کلا تو کارهای امنیتی میشه گفت تو ایران تک هستش
secure_host
October 19th, 2010, 18:54
با سلام
در صورت تمایل می تونم براتون سرورتون را امن کنم.
در صورت نیاز pm ارسال نمایید تا مذاکرات شروع شود.
با تشکر
mr.he3am
October 19th, 2010, 19:11
اگر واقعا میخواید یک سرور امن داشته باشید با بهروز کمالیان ( مدیر اصلی آشیانه ) تماس بگیرید
S4n470n
October 19th, 2010, 19:31
آشیانه؟ خندم می گیره خداییش
جایی که امنیت میده اولا Security رو نمی نویسن Securety
بعدشم اول خودشون رو امن می کنم ، من خودم شخصا آشیانه هاست رو بایپس کردم
آشیانه فقط یه Plesk داره و ... همین
مثلا یه مدت sat98 رو سکیوریتی کرده بودن که اونم بایپس شد رفت با این که به قول خودشون 24 ساعته مانبتور می کردن
لجبازی ندارم با آشیانه ولی از نظر امنیتی اصلا قبولشون ندارم
soroushhost
October 19th, 2010, 19:33
اگر واقعا میخواید یک سرور امن داشته باشید با بهروز کمالیان ( مدیر اصلی آشیانه ) تماس بگیرید
چجوری می تونم ایشون رو پیدا کنم :d
mr.he3am
October 19th, 2010, 19:39
چجوری می تونم ایشون رو پیدا کنم :d
http://ashiyane.ir/
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
آشیانه؟ خندم می گیره خداییش
جایی که امنیت میده اولا Security رو نمی نویسن Securety
بعدشم اول خودشون رو امن می کنم ، من خودم شخصا آشیانه هاست رو بایپس کردم
آشیانه فقط یه Plesk داره و ... همین
مثلا یه مدت sat98 رو سکیوریتی کرده بودن که اونم بایپس شد رفت با این که به قول خودشون 24 ساعته مانبتور می کردن
لجبازی ندارم با آشیانه ولی از نظر امنیتی اصلا قبولشون ندارم
شما انتقادی ازشون دارید در یک پست جدید مطرح کنید در بخش مربوط با مدرک ما هم بدونیم
S4n470n
October 19th, 2010, 19:50
اگه تو دنیای هک باشید از بایپس شدنش خبر دار می شدین
www.ashiyanehost.com hacked by All Iranian Hackers (http://zone-h.net/mirror/id/10638452)