توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل لارا در هتزنر
Fracture
February 22nd, 2016, 12:28
سلام
روی سرور لارا گرفتم و ایزو لود کردم ولی موس و کیبور کار نمیکنه! ساپورت میگه باید از ایزوی پچ شده استفاده بشه! کسی میتونه راهنمایی کنه؟
OmidX
February 22nd, 2016, 12:45
سلام
روی سرور لارا گرفتم و ایزو لود کردم ولی موس و کیبور کار نمیکنه! ساپورت میگه باید از ایزوی پچ شده استفاده بشه! کسی میتونه راهنمایی کنه؟
از ایزوی خود دیتاسنتر استفاده کنید.
Fracture
February 22nd, 2016, 12:48
از ایزوی خود دیتاسنتر استفاده کنید.
همین کار رو دارم میکنم. دانلود کردم آپلود کردم به storage که اتفاقا از همین دیتاسنتر داشتم.
ایزو رو از اینجا گرفتم:
https://hetzner:download:@download.hetzner.de/bootimages/windows/
به نطر شما این ایزوی standard ویندوز 2008 هست؟
SW_DVD5_Windows_Svr_DC_EE_SE_Web_2008_R2_64Bit_Eng lish_w_SP1_MLF_X17-22580
OmidX
February 22nd, 2016, 12:51
همین کار رو دارم میکنم. دانلود کردم آپلود کردم به storage که اتفاقا از همین دیتاسنتر داشتم.
ایزو رو از اینجا گرفتم:
https://hetzner:download:@download.hetzner.de/bootimages/windows/
به نطر شما این ایزوی standard ویندوز 2008 هست؟
SW_DVD5_Windows_Svr_DC_EE_SE_Web_2008_R2_64Bit_Eng lish_w_SP1_MLF_X17-22580
نباید مشکلی باشه پس ، شما یکار کن ، از طریق یک vps ایزو رو دانلود کن و مونت کن ، از لینک استفاده نکن ، احتمالا مشکلت حل میشه.
جاوا رو هم حتما چک کن ک آخرین نسخه باشه .
Fracture
February 22nd, 2016, 13:21
نباید مشکلی باشه پس ، شما یکار کن ، از طریق یک vps ایزو رو دانلود کن و مونت کن ، از لینک استفاده نکن ، احتمالا مشکلت حل میشه.
جاوا رو هم حتما چک کن ک آخرین نسخه باشه .
مونت نداره، بنابراین از ویندوز share استفاده کردم.
- - - Updated - - -
با ایزوی خودشون هم همین مشکل هست! یعنی موس و کیبورد فعال نیست:
30112
bepad
February 22nd, 2016, 13:50
با سلام
موس و کیبورد لارا که دادند مشکل داره میتونید از بخش اینترفیس سپس کیبورد مشاهده کنید که اتصال دارد یا خیر
در کل برای حل مشکل یک تیکت بدید دیتاسنتر لارا رو یکبار ریسرت کنند حل میشه
این مشکل در این دیتاسنتر تجربه شده
موفق باشید
Fracture
February 22nd, 2016, 13:54
با سلام
موس و کیبورد لارا که دادند مشکل داره میتونید از بخش اینترفیس سپس کیبورد مشاهده کنید که اتصال دارد یا خیر
در کل برای حل مشکل یک تیکت بدید دیتاسنتر لارا رو یکبار ریسرت کنند حل میشه
این مشکل در این دیتاسنتر تجربه شده
موفق باشید
اینا والعا عجیبن:
The digressed standard image (Windows Server 2008) does not work with this server model. So you need a modified image or you have to install another OS (e.g Windows Server 2012)
ویندوز داره نصب میشه
sssoheil
February 22nd, 2016, 14:08
سلام
این مشکل معمولا از KVM lantronix هست.تیکت بدید بگید لارا را ریست کنند اگر حل نشد بگید دیوایس KVM دیگری به سرور وصل کنند.
Fracture
February 22nd, 2016, 14:10
سلام
این مشکل معمولا از KVM lantronix هست.تیکت بدید بگید لارا را ریست کنند اگر حل نشد بگید دیوایس KVM دیگری به سرور وصل کنند.
دقیقا lantronix بود. خوشبختانه یوزر سریال 2012 داشت وگرنه باید کمسل میکردم سرور رو.
hristo
November 27th, 2017, 20:34
دقیقا lantronix بود. خوشبختانه یوزر سریال 2012 داشت وگرنه باید کمسل میکردم سرور رو.
لارا من هم از کار افتاده کیبورد کار نمی کنه چی کار کنم؟