ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد محدود یا بن کردن دسترسی در iis توسط آیپی

Arshin
February 22nd, 2016, 23:37
سلام .
تو وب سرور iis چطور میتونم تمام ای پی های وی پی اس ایران رو مسدود کنم که با وی پی اس نتونن دانلود کنن ؟
همینطور کل ایپی های خارجی اعم از خانگی و وی پی اس !
فقطو فقط بشه با اینترنت خانگی ایران دانلود کرد !!!
اگر بخوام رنج وی پی اس ایران رو دستی بدم که بالای 2000 رنج هست بعید میدونم رو کره خاکی کسی همچین حوصله ای داشته باشه !؟ :دی
مگر اینکه بشه با اسکریپتی چیزی یا فایل اچ تی اکسس یا وب کانفیگ اینکار کرد که : ممنون میشم بهترین راه و کامل و دقیق توضیح بدین...

- - - Updated - - -

up......

soheil869
February 22nd, 2016, 23:48
سلام .
تو وب سرور iis چطور میتونم تمام ای پی های وی پی اس ایران رو مسدود کنم که با وی پی اس نتونن دانلود کنن ؟
همینطور کل ایپی های خارجی اعم از خانگی و وی پی اس !
فقطو فقط بشه با اینترنت خانگی ایران دانلود کرد !!!
اگر بخوام رنج وی پی اس ایران رو دستی بدم که بالای 2000 رنج هست بعید میدونم رو کره خاکی کسی همچین حوصله ای داشته باشه !؟ :دی
مگر اینکه بشه با اسکریپتی چیزی یا فایل اچ تی اکسس یا وب کانفیگ اینکار کرد که : ممنون میشم بهترین راه و کامل و دقیق توضیح بدین...

- - - Updated - - -

up......
سلام
محدودیت آی پی را با فایروال انجام دهید تا دسترسی قطع شود
فکر نکنم بتونید وی پی اس را محدود کنید
سرعت را محدود کنید و تعداد کانکشن ها را

Arshin
February 22nd, 2016, 23:54
میشه , میدونم که میشه ! و بسیار وب سرورهایی رو دیدم که وی پی اس ایران + کل خارج رو بن کردن و لینک هاشون رو فقط و فقط با نت خانگی ایران میشه دانلود کرد...
اگر بخواییم سرعت رو محدود کنیم اونوقت کاربران خانگی دیگه اصلا نمیتونن دانلود کنن ! اونم با این وضع اینترنت ایران...
پس باید متخصصین لطف کنن و راه حلی ارائه بدن....

T.Toosi
February 23rd, 2016, 02:16
سلام، با نوشتن اسکریپت همچین کاری شدنی است، باید پورت ریموت یا ssh آیپی را چک کنید اگر باز بود دسترسی دانلود ندید اما معمولا بروی یک مگابایت کانکشن ها را محدود میکنند که کسی با سرور دانلود میکنید کلافه میشود.

Arshin
February 23rd, 2016, 03:29
سلام، با نوشتن اسکریپت همچین کاری شدنی است، باید پورت ریموت یا ssh آیپی را چک کنید اگر باز بود دسترسی دانلود ندید اما معمولا بروی یک مگابایت کانکشن ها را محدود میکنند که کسی با سرور دانلود میکنید کلافه میشود.
ممنونم .
لطف میکنید بگین متود اسکریپتش چیه ؟ آموزشی ؟ سایتی ؟ نمونه کار داشته باشم خودم میتونم اسکریپتو کامل کنم و اینکه اسکریپت رو به چه صورت باید استفاده کنیم ؟؟؟ی سایت خارجی این نمونه زیر رو بهم پیشنهاد داد اما نمیدونم اصلا این اسکریپت رو به چه صورت باید استفاده کنم یا کجای تنظیمات iis ایمپورت کنم...
این Web.Config هست

<?xml version="1.0"?>
<configuration>
<system.webServer>
<security>
<ipSecurity allowUnlisted="false">
<clear/>
<add ipAddress="2.144.0.0" subnetMask="255.252.0.0"/>
<add ipAddress="2.176.0.0" subnetMask="255.248.0.0"/>
<add ipAddress="2.184.0.0" subnetMask="255.255.128.0"/>
<add ipAddress="2.184.128.0" subnetMask="255.255.192.0"/>
<add ipAddress="2.184.192.0" subnetMask="255.255.248.0"/>
<add ipAddress="2.184.200.0" subnetMask="255.255.254.0"/>
<add ipAddress="2.184.202.0" subnetMask="255.255.255.0"/>
<add ipAddress="2.184.204.0" subnetMask="255.255.252.0"/>
<add ipAddress="2.184.208.0" subnetMask="255.255.240.0"/>
<add ipAddress="2.184.224.0" subnetMask="255.255.224.0"/>

همون سایت میتونه برام به صورتی که در عکس زیر میبینید اسکریپتو اماده کنه ! اسم کشور رو انتخاب میکنیم و نوع نگارش اسکریپت { تو عکس مشخصه } با لیست ایپی کشور انتخاب شده تحویل میده...

30116

T.Toosi
February 23rd, 2016, 03:43
ممنونم .
لطف میکنید بگین متود اسکریپتش چیه ؟ آموزشی ؟ سایتی ؟ نمونه کار داشته باشم خودم میتونم اسکریپتو کامل کنم و اینکه اسکریپت رو به چه صورت باید استفاده کنیم ؟؟؟ی سایت خارجی این نمونه زیر رو بهم پیشنهاد داد اما نمیدونم اصلا این اسکریپت رو به چه صورت باید استفاده کنم یا کجای تنظیمات iis ایمپورت کنم...
این Web.Config هست

<?xml version="1.0"?>
<configuration>
<system.webServer>
<security>
<ipSecurity allowUnlisted="true">
<clear/>
<add ipAddress="2.144.0.0" subnetMask="255.252.0.0"/>
<add ipAddress="2.176.0.0" subnetMask="255.248.0.0"/>
<add ipAddress="2.184.0.0" subnetMask="255.255.128.0"/>
<add ipAddress="2.184.128.0" subnetMask="255.255.192.0"/>
<add ipAddress="2.184.192.0" subnetMask="255.255.248.0"/>
<add ipAddress="2.184.200.0" subnetMask="255.255.254.0"/>
<add ipAddress="2.184.202.0" subnetMask="255.255.255.0"/>
<add ipAddress="2.184.204.0" subnetMask="255.255.252.0"/>
<add ipAddress="2.184.208.0" subnetMask="255.255.240.0"/>
<add ipAddress="2.184.224.0" subnetMask="255.255.224.0"/>

والا این ایده رو بعد دیدن تاپیک شما دادم و جایی خودم ندیدم، اسکریپت با asp میشه نوشت. ابتدا با کاربر را با Rewrite Module میفرستیم به اسکریپتی که نوشتیم. اسکریپت ما میاد آیپی کاربر را میگیرد و با TcpClient پورت ریموت را چک مکنیم، اگر باز بود پیغام دسترسی ممنوع و .. میدهد اگر باز نبود یک کوکی براش ست میکنیم و ارجاش میدیم به مکان فایل. مقادیر web.config بالا هم فقط به رنج های مشخص شده اجازه دانلود میدهد.

Arshin
February 23rd, 2016, 03:48
والا این ایده رو بعد دیدن تاپیک شما دادم و جایی خودم ندیدم، اسکریپت با asp میشه نوشت. ابتدا با کاربر را با Rewrite Module میفرستیم به اسکریپتی که نوشتیم. اسکریپت ما میاد آیپی کاربر را میگیرد و با TcpClient پورت ریموت را چک مکنیم، اگر باز بود پیغام دسترسی ممنوع و .. میدهد اگر باز نبود یک کوکی براش ست میکنیم و ارجاش میدیم به مکان فایل. مقادیر web.config بالا هم فقط به رنج های مشخص شده اجازه دانلود میدهد.

عذر میخوام اصلاح شد .

soheil869
February 23rd, 2016, 09:09
منظور از محدود كردن محدود كردن سرعت كل سرور نيست
محدود كردن سرعت كانكشن هاست
كه بيش از ٢ مگابايت يا ١مگابايت برثانيه نرسه

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arshin
February 23rd, 2016, 09:26
منظور از محدود كردن محدود كردن سرعت كل سرور نيست
محدود كردن سرعت كانكشن هاست
كه بيش از ٢ مگابايت يا ١مگابايت برثانيه نرسه

آخه این چه کاریه ؟ چرا لقمرو دوره سره خودم بچرخونم ؟
وقتی میشه با اسکریپت یا راه هایی از این قبیل محدود سازی کرد چرا سرعت رو دستکاری کنم که کاربران خانگی دیگه عملا هیچ کاری نتونن بکنن...!!!؟؟؟

soheil869
February 23rd, 2016, 09:35
آخه این چه کاریه ؟ چرا لقمرو دوره سره خودم بچرخونم ؟
وقتی میشه با اسکریپت یا راه هایی از این قبیل محدود سازی کرد چرا سرعت رو دستکاری کنم که کاربران خانگی دیگه عملا هیچ کاری نتونن بکنن...!!!؟؟؟

عزيز
چه ارتباطي به كاربران خانگي داره!؟؟؟
كل دنيا اينكارو ميكنن
در ضمن استكريپت نميدونم چرا تو ايران به برنامه نويسي ميگن!!
همون اسكويپت شما بسيار كند عمل ميكنه و لود سي پي يو رو به شدت بالا ميبره. ميپرسين چرا؟!!
خوب اگه روش دوست بالامون باشه بايد يه درخواست به سرور طرف بفرسته و منتظر جواب باز بودن پورت باشه اگه باز بود خوب تو ٣٠٠ ميلي ثانيه جوابش مياد اگه نبود ٥ ٦ ثانيه طول ميكشه كه همون كاربراي خانگي شما هستند. شما به خاطر پهناي باندتون الان مشكل برخوردين.
عزيز تعداد كانشكن ها به هر اي پي و سرعتش محدود ميشه ربطي به كاربر خانگي نداره
لغمه رو شما دارين برعكس ميخوريد
در ضمن چرا وي پي اس دانلود نكنه؟!! وقتي اونم بتونه با كاربر خانگي بگيره
اگه ميخواي محدود كنيد وي پي اس ها رو بايد درواقع ببينيد چه كانكشن هايي سرعت بسيار بالايي دارن و شروع كنيد بستن اون اي پي ها
در تمام روش ها تو يه ديتابيسي بايد اطلاعات رو چك كنيد
كل هاست هاي دانلود از همين روش بنده محدود كردن تعداد كانكشن و سرعت روي هر كانشكن استفاده مي كنند نه تو ايران تو كل دنيا و الا اينا بايد يه ديتابيس بسيار بزرگ از تمام اي پي هاي جهان تشكيل بدن
اخرين راحتونم اينه رنج اي پي رو بلاك كنيد يا برين هو ايز اي پي هارو ببينين تمام اين راه ها كند هستند و فشار سرور رو زياد مي كنند
من واقعا متوجه نميشم شما چرا ميگيد كاربران خانگي مشكل پيدا مي كنند!

Arshin
February 23rd, 2016, 16:09
عزيز
چه ارتباطي به كاربران خانگي داره!؟؟؟
كل دنيا اينكارو ميكنن
در ضمن استكريپت نميدونم چرا تو ايران به برنامه نويسي ميگن!!
همون اسكويپت شما بسيار كند عمل ميكنه و لود سي پي يو رو به شدت بالا ميبره. ميپرسين چرا؟!!
خوب اگه روش دوست بالامون باشه بايد يه درخواست به سرور طرف بفرسته و منتظر جواب باز بودن پورت باشه اگه باز بود خوب تو ٣٠٠ ميلي ثانيه جوابش مياد اگه نبود ٥ ٦ ثانيه طول ميكشه كه همون كاربراي خانگي شما هستند. شما به خاطر پهناي باندتون الان مشكل برخوردين.
عزيز تعداد كانشكن ها به هر اي پي و سرعتش محدود ميشه ربطي به كاربر خانگي نداره
لغمه رو شما دارين برعكس ميخوريد
در ضمن چرا وي پي اس دانلود نكنه؟!! وقتي اونم بتونه با كاربر خانگي بگيره
اگه ميخواي محدود كنيد وي پي اس ها رو بايد درواقع ببينيد چه كانكشن هايي سرعت بسيار بالايي دارن و شروع كنيد بستن اون اي پي ها
در تمام روش ها تو يه ديتابيسي بايد اطلاعات رو چك كنيد
كل هاست هاي دانلود از همين روش بنده محدود كردن تعداد كانكشن و سرعت روي هر كانشكن استفاده مي كنند نه تو ايران تو كل دنيا و الا اينا بايد يه ديتابيس بسيار بزرگ از تمام اي پي هاي جهان تشكيل بدن
اخرين راحتونم اينه رنج اي پي رو بلاك كنيد يا برين هو ايز اي پي هارو ببينين تمام اين راه ها كند هستند و فشار سرور رو زياد مي كنند
من واقعا متوجه نميشم شما چرا ميگيد كاربران خانگي مشكل پيدا مي كنند!

اون دیتابیس بزرگی که شما میفرمایین که تشکیل شده باشه از کل ای پی های دنیا کلا حجمش به 3 مگ هم نرسید { آیپی تمام سرورهای روی کره زمین } و من همین الان دارمش ! واست پیوستش میکنم بری تا آخره عمرت حالشو ببری !!!!!!!
از هرکشوری که خواستی فقط اسمشو بگو تا بهت کل وی پی اس های فقط اون کشور رو بدم !!!
دوست من عزیزه من
من تو بحث iis و webserver
100% مبتدی هستم و حتی نصبشم تازه یادگرفتم !
اینجاهم آخرش به هرنتیجه ای که برسیم روش رو تیکت میکنم برای هاستینگه سرورم تا برام انجامش بده مگر اینکه بشه با ایمپورت اسکریپت تو تنظیمات iis اینکارو راحت انجام داد...
بهرحال انقد صبر میکنم تا بهترین راه ها پیشنهاد بشه !!
چونکه من فایل های فلش موبایل که برای دانلود گذاشتم بینهایت نایاب هستن و از اونجایی که بابتشون مبلغی دریافت نمیکنم اصلا دوست ندارم که با وی پی اس راحت همشو بکشن بیرون.......;)
پس باید وی پی اس بن بشه و فقط کاربران خانگی امکان دانلود داشته باشن....
لیست آی پی ها :
http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=19122152063071812787
منظورت چیه اسکریپت چرا به برنامه نویسی میگن ؟
چرا بحث رو به حاشیه میکشی ؟
من خودم خیلی بهتر از شما میدونم برنامه نویسی چیه ! و خیلی هم حرفه ای کار میکنم تو این ضمینه !!!
منتهی گفتم که با این قضیه محدود کردن دانلود برای ای پی های خاص قبلا سروکار نداشتم.....
بلاک کردن رنج آی پی هم والا خودمون میدونیم ! ولی شما حوصلشو داری مثلا واسه ایرانو بشینی دونه دونه رنج هارو بدی ؟؟؟
بالای 2200 رنج :70:
لطفا و خواهشا افراد متخصص و باتجربه فقط پاسخ و پیشنهاد بهترین راه حل رو بدن...

hphp
February 23rd, 2016, 17:29
از این اموزش استفاده کنید به راحتی میتوانید انجام دهید

http://videoplus.ir/index.php?newsid=140