PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Hostname A Entry Missing!

hhhhaaaa
October 18th, 2010, 16:12
سلام به دوستان
آقا من تو انجمن گشتم یه چیزایی پیدا کردم ولی چیزی دستگیرم نشد در این مورد به همین دلیل تاپیک جدید زدم...

من یه وی پی اس داشتم قبلا واسه xlhost بود با آی.پی 206.222.00.00 که سرورش نابود شد!!
و به ما یه وی.پی.اس دیگه دادن از Netelligent با آی.پی 67.212.00.0 که اطلاعات whm وی پی اس جدید رو بم دادن نگو هنوز نصب نکرده بودن من وارد whm شدم اینو دیدم Initial Quota Setup که مراحل نصب رو بدون داشتن اطلاعات قبلی رفتم سر خود و نصب کردم و همه چیز رو نگو خراب کردم...
که بعد به پشتیبانی گفتم گفتن دوباره باید نصب کنیم گفتم ok منتظرم...
ونصب کردن و گفتن منتظر بمونین تا dns ها ثبت بشه پریروز ظهر بود که ok کردن ولی هنوز که هنوزه نه سایتام بالا میان و این ایمیل ها هی برام ارسال میشه :

queueprocd on sv1.sitename.com failed

queueprocd failed @ Mon Oct 18 07:23:43 2010. A restart was attempted automagically.
Service Check Method: [check command]

Cmd Service Check Raw Output: queueprocd is not running

این ایمیل هر دقیقه میاد یکی الان نزدیک به 5000 بار اومده !!!

و

این صفحه هم در هربار ورود به whm به صورت popup بالا میاد...

Hostname A Entry Missing!

The server was unable to lookup an an A entry for its hostname (sv1.sitename.com). This is generally because the entry was never added. However this could also be the result of your nameserver(s) being down. If you would like to attempt to automatically add the entry, .

و این ایمیل هم هر چند ساعت یه بار میاد :
[ipcheck] Problems with dns setup on sv1.sitename.com

IMPORTANT: Do not ignore this email.
The hostname (sv1.sitename.com) resolves to . It should resolve to 67.212.00.0. Please be sure to correct /etc/hosts as well as the 'A' entry in zone file for the domain.

Some are all of these problems can be caused by
/etc/resolv.conf being setup incorrectly. Please check this file if you
believe everything else is correct.

You may be able to
automatically correct this problem by using the ' Add an A entry for your
hostname ' under ' Dns Functions ' in your Web Host Manager

پشتیبانی هم که نه تل جواب میدن تیکت هم که تا جواب بدن آدم دق میکنه... یه روزه جواب تیکت رو ندادن نمیدونم چجوری با این پشتیبانی به اینجا رسیدن!! بگذریم...
دوستان فک کنم بعضی ها منو یادشون باشه که یک ماه پیش سرورم مشکل داشت میبینید هنوز درست نکردن کار مارو صبر رو داشته باشین...!

حالا می خوام دوستان عزیز بگن این مشکلات چیه از کجاست آیا میشه حلش کرد یا فقط باید پشتیبانی حل کنن یا نه من خودم هم میتونم حل کنم...

خلاصه خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید :53: