ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد حقوق کپی رایت دامنه

K.P
October 17th, 2010, 22:59
با سلام،
من قبلن یه دامنه داشتم که متاسفانه به خاطر مشکلاتی از دست دادم، الان دامنه من دست شرکتی هست و متوجه شدم این امکان داشتم که دوباره دامنه رو به نام خودم ثبت کنم ولی پشت پرده با جایی که دامنه گرفته بودم در ارتباط بود و تونست سریع صاحب دامنه بشه ( در اصل از همون جا سرویس میزبانی و دامنه گرفته بود )
حالا من شنیدم اگر شرکت و یا نام تجاری ثبت شده ایی داشته باشی میتونی به خاطر کپی رایت دامنه با اون اسم بگیریش
مثل چیزی که برای "پرشین بلاگ" و "ف ی س ب و ک . Ir" اتفاق افتاد!
آیا این درسته یا نه؟

1eng.ir
October 17th, 2010, 23:03
تو خارج از ایران بله! ولی تو ایران خیر ...

پ.ن: بالاتر از شهرداری و فرمانداری تو یه شهر ارگان دیگه ای داریم ؟! / اینا هم نمیتونن دامینو بگیرن! چه برسه به یه شخص ...

K.P
October 18th, 2010, 00:19
تو خارج از ایران بله! ولی تو ایران خیر ...

پ.ن: بالاتر از شهرداری و فرمانداری تو یه شهر ارگان دیگه ای داریم ؟! / اینا هم نمیتونن دامینو بگیرن! چه برسه به یه شخص ...
پس نمیشه، من تازه اون موقع فهمیدم مزیت ثبت دامنه در جایی مثل name چیه! پس راهی وجود نداره دومینم که از چنگم در اوردن دوباره پس بگیرم!

B2C
November 3rd, 2010, 16:16
پس نمیشه، من تازه اون موقع فهمیدم مزیت ثبت دامنه در جایی مثل name چیه! پس راهی وجود نداره دومینم که از چنگم در اوردن دوباره پس بگیرم!

دومین تون چی بوده مگه خودتون صاحب امتیازش نبودین؟